- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Olsun canım yeter ki masterfitte kalMerhaba kızlar
Şimdi geldim eve. Hiç bişi yemedim ama biraz fazla kahve ve su içtim, ondan dolayı mı bilmiyorum, artıdayım.O kadar da dikkat ettiğim bir haftada bu sonuç beni de üzdü. kusura bakmayın sevgili takım artkadaşlarım.
geçen cuma 71.3
bu cuma 71.9
fark +600
Eki Görüntüle 3191169
Tamam kuzu. ama fazla stres yapıyorum ya. şu huyumdan kurtulmama lazımOlsun canım yeter ki masterfitte kal
Aynen öyle güzelim hiç moralini bozma, önemli olan senin temiz beslenmen. Sonucunu illaki göreceksinteşekkür ederim canım. biraz moralim bozuldu açıkçası. bu hafta acayip sağlıklı gittim ve süper bir sonuç bekliyordum. Neyse artık önümüzdeki haftaya odaklanacağım
Ben veremedim bana sarıl :)Kızlar ben çıkıyorum dışarı. akşama okurum geçmişi. kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlere de sarılıyorum
Dünkü yemekten vardı benim canım evde bamya yani evde benden başka sebze yiyen olmadığı için kalmasın diye onu yiyeceğimAksama neler var menülerde kizlar ben ne yesem kararsizim ya
Sakın sakın olumsuzluk no şekerimTamam kuzu. ama fazla stres yapıyorum ya. şu huyumdan kurtulmama lazım
Evet benim ailem de merkezde canımOo bı yanım Merzifon benim
Çok yakınız
Tabiki masterfit
TesekkurlerFincana kocaman
Teşekkürler tatlım
Ellerine sağlık tatlım
Mavi takım ve kaptanım @minerva1988 tebriklet canım
Sağ ol eski dostum, canim zipzipimAfiyet olsun canim
Kilo veremedim ki canim bende bu hafta listeye giriyorum
Diğer olduk 2 günde
İşte telefon heeYaa aynı zamanlarda paylaşmışız demekkiben işteyim ya mjı gönderiyorum sonra fırsat buldukça okuyorum geçmişi
Sağ ol kankiciğimAfiyet olsun :)
Eline sağlık
Cnm malzemelere göre araştır istersen
Ketçap biliyorum bulgur ceviz badem vardı sıvı yağ vs
Akşama topluBebeğim akşama inşallahmesaide olunca konsantre olamıyorum
Nasil sabit sayarsinizNeden artı oldu canım gerçi sonuçlar açıklandı z seni sabit kabul ettik. Sen neden artı geldin iyi gidiyordun canım
Aksami bilmem ama simdi corba iciyorum diyecektim,yarim kaldi. Oglumu salliyorum :))Aksama neler var menülerde kizlar ben ne yesem kararsizim ya
Sal gitsinTamam kuzu. ama fazla stres yapıyorum ya. şu huyumdan kurtulmama lazım
Hasta gelmeyince yazıyorumTesekkurler
Sağ ol eski dostum, canim zipzipim
Espiri iyiydi ve benim emojiiiiim dedim sadece kelebeğe hitaben yazmayayim :) sizleri de dusundum.
İşte telefon heeçalış kız
Sağ ol kankiciğim
Akşama toplu
Nasil sabit sayarsiniz
Aksami bilmem ama simdi corba iciyorum diyecektim,yarim kaldi. Oglumu salliyorum :))
Evrak işi de yokturHasta gelmeyince yazıyorum
Yok canım röntgencinin ne evrak işi olsun hepsi bilgisayar sistemindeEvrak işi de yoktur
Tamam canim ekliyorumTamam kaptancım öyle yapayım.
Böyle artı gelince takıma da giresim gelmiyor ama yine de masterfit'te olayım. Diğer türlü ipin ucu kaçabilir :)
Evet biliyorum canim o zaman cig köfte yiyebilirsinTeşekkür ederim canım benim geri dönmek yeniden başlamak gibi bir şeyim yok biliyorsun. Elimden geleni yapıyorum aynen devam psikolojimi bozar öyle benim tekrar tekrar 1 gün 1 gün.
2 Hafta oncesinin guncellemedimAa ben altaki kilo cizelgesine höre -600 hesapladmozaman haftaya gelsin eksiler
Yayla corbasi ve taze fasulye varAksama neler var menülerde kizlar ben ne yesem kararsizim ya
Resim ekleyemedim mi ben bisey goruyor musunuz
Resim görünmüyor canim daha sonra denersinAyyy delirecem resmin boyutu büyük diyor ekleyemiyorum 13 Ocak Cuma kilom 78.3Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?