Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Olsun canım yeter ki masterfitte kal

teşekkür ederim canım. biraz moralim bozuldu açıkçası. bu hafta acayip sağlıklı gittim ve süper bir sonuç bekliyordum. Neyse artık önümüzdeki haftaya odaklanacağım
Aynen öyle güzelim hiç moralini bozma, önemli olan senin temiz beslenmen. Sonucunu illaki göreceksin

Aksama neler var menülerde kizlar ben ne yesem kararsizim ya
Dünkü yemekten vardı benim canım evde bamya yani evde benden başka sebze yiyen olmadığı için kalmasın diye onu yiyeceğim sende en sağlıklısından başla bugün
Tamam kuzu. ama fazla stres yapıyorum ya. şu huyumdan kurtulmama lazım
Sakın sakın olumsuzluk no şekerim ölçülerini al belki tartıda göremedin ama incelmiş olabilirsin pes etmiyoruz seni çok seviyoruz

Fincana kocaman

Teşekkürler tatlım

Ellerine sağlık tatlım
Mavi takım ve kaptanım @minerva1988 tebriklet canım
Tesekkurler
Afiyet olsun canim

Kilo veremedim ki canim bende bu hafta listeye giriyorum

Sağ ol eski dostum, canim zipzipim
Diğer olduk 2 günde
Espiri iyiydi ve benim emojiiiiim dedim sadece kelebeğe hitaben yazmayayim :) sizleri de dusundum.
Yaa aynı zamanlarda paylaşmışız demekki ben işteyim ya mjı gönderiyorum sonra fırsat buldukça okuyorum geçmişi
İşte telefon hee çalış kız

Afiyet olsun :)

Eline sağlık

Cnm malzemelere göre araştır istersen
Ketçap biliyorum bulgur ceviz badem vardı sıvı yağ vs
Sağ ol kankiciğim
Bebeğim akşama inşallah mesaide olunca konsantre olamıyorum
Akşama toplu
Neden artı oldu canım gerçi sonuçlar açıklandı z seni sabit kabul ettik. Sen neden artı geldin iyi gidiyordun canım
Nasil sabit sayarsiniz
Aksami bilmem ama simdi corba iciyorum diyecektim,yarim kaldi. Oglumu salliyorum :))

Hasta gelmeyince yazıyorum

Tamam kaptancım öyle yapayım.
Böyle artı gelince takıma da giresim gelmiyor ama yine de masterfit'te olayım. Diğer türlü ipin ucu kaçabilir :)
Tamam canim ekliyorum
Teşekkür ederim canım benim geri dönmek yeniden başlamak gibi bir şeyim yok biliyorsun. Elimden geleni yapıyorum aynen devam psikolojimi bozar öyle benim tekrar tekrar 1 gün 1 gün.
Evet biliyorum canim o zaman cig köfte yiyebilirsin
Aa ben altaki kilo cizelgesine höre -600 hesapladm ozaman haftaya gelsin eksiler
2 Hafta oncesinin guncellemedim
Yayla corbasi ve taze fasulye var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…