Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar
Şimdi geldim eve. Hiç bişi yemedim ama biraz fazla kahve ve su içtim, ondan dolayı mı bilmiyorum, artıdayım. O kadar da dikkat ettiğim bir haftada bu sonuç beni de üzdü. kusura bakmayın sevgili takım artkadaşlarım.

geçen cuma 71.3
bu cuma 71.9
fark +600

Afiyet olsun :)

Eline sağlık

Bunu hak eden sevgili tirtillarim:) ellerinize sağlık

Yitiksifa da çiğ köfte yiyebiliyor mu ne kadar yiyoruz bilen var mı?
Cnm malzemelere göre araştır istersen
Ketçap biliyorum bulgur ceviz badem vardı sıvı yağ vs

Canım ictiklerindendir sıkıntı yapma hafta boyu gayet iyiydin

Yitiksifa da çiğ köfte yiyebiliyor mu ne kadar yiyoruz bilen var mı?
Yenmiyordu sanki canim biri yemisti sonra yeniden baslamisti bozdum diye öyle aklimda kaldi ama bilen varsa yazar yine
Ictiklerinden dolayidir canim istersen yarin tartil
Masterfite katilacak misin

Yenmiyordu sanki canim biri yemisti sonra yeniden baslamisti bozdum diye öyle aklimda kaldi ama bilen varsa yazar yine

Tamam kaptancım öyle yapayım.
Böyle artı gelince takıma da giresim gelmiyor ama yine de masterfit'te olayım. Diğer türlü ipin ucu kaçabilir :)

Şimdi gidiyorum canim yoldayım azcik sivri dilli sağolsun tırsıyorum ama korkunun ecele faydası yok.
Akşam gitmesemmi diye düşünmedim değil ama bu beni daha da geriye götürür diye çıktım evden hayırlısı artik

geldim kuzu ama artılarımla

Teşekkür ederim canım benim geri dönmek yeniden başlamak gibi bir şeyim yok biliyorsun. Elimden geleni yapıyorum aynen devam psikolojimi bozar öyle benim tekrar tekrar 1 gün 1 gün.

Neden artı oldu canım gerçi sonuçlar açıklandı z seni sabit kabul ettik. Sen neden artı geldin iyi gidiyordun canım
Bilmiyorum canım ya. Bir şey yemedim dışarıda ama açlığımı bastırsın diye kahve su falan içtim belki ondandır diyorum. Çok iyi bir sonuç bekliyordum. şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…