Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun fezacım,demek ki o ayak ağrılarının sebebide omurilikmiş,tedaviyle zaten sağlıklı günlerine döneceksin.
Moralini bozme sakın olurmu eski sağlığına kavuşacaksın elbette.
Moralimi hiç bozmadım gerçekten, ben hariç herkes üzüldü, ben iyileşeceğime olan umudumu hep taze tuttum, Rabbim her geçen gün gücümü artırdı

Tatlım ayağın nasıl oldu? Yere basmakta zorlanıyordun
Hala basamıyorum da
Yattığım yerde dizlerimi zorlana zorlana dikip ayak tabanlarıma baskı uyguluyorum, yatakta ayaklarımın oraya extra yastık koydurdum, arada basar gibi yapıyorum, daha iyi olacağım inşallah

Sen ne tatlısın gezegenfeza . Bence senin bu tatlılığına ufak bir nazar değmiş çok çabuk iyileşip bomba gibi döneceksin inşallah.
Valla nazar da değdi kuzum, arkadaşım geldi geçen gün, hem okudu hem zemzemle sildi, esnemekten bitap düştü.
Eve gittiğinde daha kötü olmuş, benim sırt ağrımın aynısı ona da geçmiş

Moralimi hiç bozmadım gerçekten, ben hariç herkes üzüldü, ben iyileşeceğime olan umudumu hep taze tuttum, Rabbim her geçen gün gücümü artırdı
Moral çok önemli burada,bomba gibi olacaksın ki arkadaşım her şey sağlıcakla olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…