Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

herkese merhabalar daha önce tabi yıllar önce cuma zayıflama yarışmalarında kilolarımı vererek mezun olmuştum tekrar kilo verme sürecine girmek istiyorum baktım yarışmalar bitmiş ama gördüğüm kadarıyla sizler devam ediyorsunuz katılabiliyor muyuz

Çok geçmişler olsun o kadar uzun süre kalacakmısın şimdi,doktorlar ne diyor peki tadavin nsıl geçiyor.
Teşhis kondu, omurilikten kaynaklı felç
Hamdolsun iyiyim, hareketlerim her gün biraz daha çoğalıyor, rehabilitasyona gideceğim, boş yer olursa, ne zaman çakar belli deyil, o zamana kadar burdayım

günaydınnnnnnnnn

herkese merhaba

fena bi virüs bu lanetlik ya.. anca toparladım kendimi

fesang en başta senden özür dilerim cnm
Geçmiş olsun canım
Yok canım oksurukle başım dertte birde eklem ağrıları sürekli uzanıyorum
Geçmiş olsun canım
Çok güzel haber canım sigarayi birakman istersen herşey olabilir
Gunaydinlarrr
Kızım oksuruyordu 2 gündür dün gece de ateşlendi yavrum dusmuyorda ilaçla çok uykusuzummm evden bı gidemedi şu hastalık yıldım resmen ya biri tam iyileşiyor diğerine geciyor
Yaaa tüh sizde mi
Tartıya gelirsek
Cuma 85.9
Pazartesi 83.7
Fark -2.2
Pnrrr-12 kaptanım
Vayyyy vay vay süper eksi maşAllah bacım
Afiyet olsun canim sabahki simitle makarna gize çarpıyor
Aynen olmasa iyiydi yedim ama
Sabah 1 simit gözümü tirmaladi canım,
Yarım yemekti niyetim bi baktim 1 yemisim
Eki Görüntüle 3192130
Kahvaltim 4yk yogurt, 3 yk granola, 1 armut gezegenfeza
Afiyet olsun süper gözüküyor canım

tşk ederm cnm

Hamdolsun iyiyim, hareketlerim her gün biraz daha çoğalıyor, rehabilitasyona gideceğim, boş yer olursa, ne zaman çakar belli deyil, o zamana kadar burdayım
Rabbim şifa versin inşAllah yavas yavas iyi olacaksin elbet canim

Gün gün daha iyi olacak canım inşallah
Çok geçmiş olsun çok duamdasin Fezom

Geçmiş olsun fezacım,demek ki o ayak ağrılarının sebebide omurilikmiş,tedaviyle zaten sağlıklı günlerine döneceksin.
Moralini bozme sakın olurmu eski sağlığına kavuşacaksın elbette.

Ben bile heyecanlandım şuan Hangi kaptan kazandı acaba
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…