- 18 Mart 2018
- 31.096
- 124.202
- 598
- 35
Canımız sağolsun, huzurumuz daim olsun,mekanın ne önemi varÇok teşekkür ederim, size de nice mutlu yıllar sağlıkla inşallah. Bende nöbette olduğum gecesini hastanede geçirmiş oldum
Teşhis kondu, omurilikten kaynaklı felçÇok geçmişler olsun o kadar uzun süre kalacakmısın şimdi,doktorlar ne diyor peki tadavin nsıl geçiyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.Teşhis kondu, omurilikten kaynaklı felç
Hamdolsun iyiyim, hareketlerim her gün biraz daha çoğalıyor, rehabilitasyona gideceğim, boş yer olursa, ne zaman çakar belli deyil, o zamana kadar burdayım
Aynıymışız yarışma şansımız olsaydı yarışırdık seninle79.80 kabizliga ve sürekli yatmama rağmen
Geçmiş olsun canımgünaydınnnnnnnnn
herkese merhaba
fena bi virüs bu lanetlik ya.. anca toparladım kendimi
fesang en başta senden özür dilerim cnm
Geçmiş olsun canımYok canım oksurukle başım dertte birde eklem ağrıları sürekli uzanıyorum
Çok güzel haber canım sigarayi birakman istersen herşey olabilirKızlar dün tüm gün boyunca hem çok hem de karışık karışık yedim durdum. Gece fenalaşır gibi oldum çok sıkıntılıydı midem.
Kendime bir çeki düzen vermeye karar verdim, sigarayı bırakalı 2 hafta olacak. Bunu devam ettirip başka zararlı şeyleri de hayatımdan çıkarmayı ya da en azından azaltmayı düşünüyorum
Yaaa tüh sizde miGunaydinlarrr
Kızım oksuruyordu 2 gündür dün gece de ateşlendi yavrum dusmuyorda ilaçla çok uykusuzummmevden bı gidemedi şu hastalık yıldım resmen ya biri tam iyileşiyor diğerine geciyor
Vayyyy vay vay süper eksi maşAllah bacım
Aynen olmasa iyiydi yedim amaAfiyet olsun canim sabahki simitle makarna gize çarpıyor
Yarım yemekti niyetim bi baktim 1 yemisimSabah 1 simit gözümü tirmaladi canım,
Afiyet olsun süper gözüküyor canım
İyi olmana çok sevindimİyiyim canım.Sen de iyi misin ?
tşk ederm cnmGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Çok güzel haber canım sigarayi birakman istersen herşey olabilir
Yaaa tüh sizde mi
Vayyyy vay vay süper eksi maşAllah bacım
Aynen olmasa iyiydi yedim ama
Yarım yemekti niyetim bi baktim 1 yemisim
Afiyet olsun süper gözüküyor canım
Sağlık olsun xanim sen toparlan biran önce senle özel yaris yapacağımAynıymışız yarışma şansımız olsaydı yarışırdık seninle
Rabbim şifa versin inşAllah yavas yavas iyi olacaksin elbet canimTeşhis kondu, omurilikten kaynaklı felç
Hamdolsun iyiyim, hareketlerim her gün biraz daha çoğalıyor, rehabilitasyona gideceğim, boş yer olursa, ne zaman çakar belli deyil, o zamana kadar burdayım
Gün gün daha iyi olacak canım inşallahTeşhis kondu, omurilikten kaynaklı felç
Geçmiş olsun fezacım,demek ki o ayak ağrılarının sebebide omurilikmiş,tedaviyle zaten sağlıklı günlerine döneceksin.Teşhis kondu, omurilikten kaynaklı felç
İnşallah kaptanımSabit olman guzel cumaya eksiye dusersin canim
Hoşgeldin canımBen bile heyecanlandım şuanHangi kaptan kazandı acaba
Hoşgeldinizherkese merhabalar daha önce tabi yıllar önce cuma zayıflama yarışmalarında kilolarımı vererek mezun olmuştum tekrar kilo verme sürecine girmek istiyorum baktım yarışmalar bitmiş ama gördüğüm kadarıyla sizler devam ediyorsunuz katılabiliyor muyuz
Şifa olsun
Cumaya eksi gelicek insallah canim
Tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?