- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
HoşbuldumHoşgeldin canım
çok sevindim canım, gitsin hiç gelmesin bir dahaKızlar ayaklandım
Terapis bir alet getirdi, dizleri destekleyince ayakta durabildim
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canimİyi geceler kızlarumarım güzel kilolar verirsinizz
Afiyet olsun canim16 Ocak Pazartesi Menüm
12:30 Kahvalti
1 tabak yumurtali menemen
2 dilim ekmek
5 findik kuru üzüm
16:30
Sütlü kahve
3 hurma
19:00
6 Kasik nohut
3 kasik sehriye pilavi (sabah ekmek vardi bu gereksiz oldu farkindayim :/
2 litre su
Spor yine yokyapamıyorum ya yapamiyorum (gözlerinden yaş fışkırarak aglayan emoji)
@Pnrrr-12Zipzip-
Geçmiş olsunKızlar ayaklandım
Geç oldu gerçide hoş geldiniz bu arada,hep yazacam denk gelmedi.Hoşbuldum
Olsun hoşbuldumGeç oldu gerçide hoş geldiniz bu arada,hep yazacam denk gelmedi.
Gecmis olsun canimGunaydinlarr
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Gecmis olsun canimHerkese günaydınbugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer
inşallah kaptanımmAtarsin insallah canim
Cok sevindim gezegenimKızlar ayaklandım
Geçmiş olsun canım Allah sifa versinAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Muhabbetlerimiz güzel arkadaşlar zaten harikadır burada,bende sitenin en yaşlısı olarak buradayım:))Olsun hoşbuldum
İnşallah iyi sonuçlar çıkar canımAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Ben bunu kazen okudum.Kuzen gelecek bugüb bana,,almanya gitmişti kızının yanına bugün burada kalacak yarında dönecek evine.
Teşekkür ederim 35 üstüne saymiyoruz 35 yaşımızda zaman ilerlemiyor o yüzden yaşlı kadın yokturMuhabbetlerimiz güzel arkadaşlar zaten harikadır burada,bende sitenin en yaşlısı olarak buradayım:))
Nasılsın prenses.ben bildiğin gibi evle uğraş kızla uğraş Yenice oturdum
Profil çok tatlıDüşünceli emoji talep ediyorum
Kahve içiyorum. Kolay gelsin. İyiyim ben. Diyetteyim canım. Sen nasılsın gel artık akşam kahve sohbeti yaparızNasılsın prenses.ben bildiğin gibi evle uğraş kızla uğraş Yenice oturdum
Çok sağol kaptanım..Ben bunu kazen okudum.Gözün aydın canım.
Doğaya karşı gelemiyoruz bir bakmışız 40 olmuşuz bile,ben ki 60 yaşıma yaklaştım artık:))Teşekkür ederim 35 üstüne saymiyoruz 35 yaşımızda zaman ilerlemiyor o yüzden yaşlı kadın yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?