- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.804
- 1.423
- 60
Günaydınlar güzel kaptanımAmin,
Nasıl bir detoks canım?
Amin kuzum
Çok geçmiş olsun kuzum.
Nasıl oldun canım benim?
Gunaydın çıtır kızlar
Çok geçmişler olsun.Herkese günaydınbugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer
Çok teşekkür ederimAhhh ya biz annelerde çocukları iyi edene kadar yprugunluktan bitap dusuyorux
Gecmis olsjn canim sana da
Teşekkür ederimGünaydınlar güzel kaptanım
Çok geçmişler olsun.
Rica ederim dikakt edin kendinizeTeşekkür ederim
1 litre su İngiliz karbonati 1 yemek kaşığı ister limon sık ister limonsuz aç karına tüketebilir sen çok faydalı ama tadı kötü simdeden söyleyeyim ben yarım litre su 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonati ile yapıyorumAmin canim
Cik sukur troid disinda bi saglik sorunum yok
Akilik su ne oluyo hic duymadim
Surekli evdeyim canim
Bebekle cikamiyorum cok soguk
Kizimida arabayla goturup getiriyorum okula
Bugun normal oruca basliycaktim uyanamadim sahur icin
Gunaydin kizlarr
Arabayla yada otobusle felan goturme imkanin yokmu canim
Geçmiş olsunHerkese günaydınbugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahGunaydinlarr
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Şimdi bitirdim 30 dk ip atlama 2 mil lessie sabah sporu çok güzelOglumu okula biraktim eve geldim kahvalti öncesi 30dk leslie yapacagm varmi bana katilacak
Çok daha iyiyim, tekerlekli sandalyeye oturttular, duş yaptım, çok rahatladımHep iyi ol yıldızcım
Günaydın,çok geçmiş olsun
Günaydın fezacım bugün nasılsın iyimisin
Hamdolsun daha iyiyimAmin,
Nasıl bir detoks canım?
Amin kuzum
Çok geçmiş olsun kuzum.
Nasıl oldun canım benim?
Gunaydın çıtır kızlar
Dikkat edin diye biyerlerimi yırtıyorum hala neler okuyor bu gözlerim?Herkese günaydınbugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer
BenOglumu okula biraktim eve geldim kahvalti öncesi 30dk leslie yapacagm varmi bana katilacak
Banyonun yeri ayrı zaten,öyle silmeyle filanda olmuyor ki hiç.Çok daha iyiyim, tekerlekli sandalyeye oturttular, duş yaptım, çok rahatladım
Hergün gelip siliyorlardı da biz foşur foşur yıkanmaya alışık olduğumuz için yeterli gelmiyordu
Hoşgeldin canımADINIZ: Elif
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:52
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZandemi de yedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:kansızlık migren
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:90 kilodan 50 kiloya kadar düştüm 2 yıl korudum da ama pandemi döneminde eşim sağlık sorunları nedeniyle dışarı çıkamadı hiç devamlı yedik açıkçası diyete başlayalı 3 hafta olacak yarın başlangıç kılom 84
Hoş geldin aramıza.Hoşbulduk acemiyim biraz buralara
Yaa bana da yetmiyor bu emojiler :) telden yazmayı da hiç sevmiyorum :))Bende ne oldu bilmiyorum ama mesaj yazarken klavyede emojiler çikmiyor meger ne çok kullaniyormusum sadece gülücük yapabiliyorum o da parentez ve iki nokta ya basinca otomatik çikiyor.Şimdi sadece sitenin hareketli emojilerini kullaniyorum ama yetmiyor duygularimi ifade etmeye(bak burda iki gözünden yaş çikarak gülen emoji olsa ne güzel giderdi)
Hadi hayırlısı canım. Nasıl bir detoks düşünüyorsun ?Günaydın kızlar
Bugün 62 kg ile detoksa başlıyorum
Geçmiş olsun canımBu hafta mazur görün artık toparlayınca daha iyi olacağım
Günden güne daha kötü okunan hastalik çıkmış
Çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı ama kulak ağırınca başka çare kalmıyor. Çabucak iyileşir umarımGunaydinlarr
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
249000. Mesaj Tebrikler canim.
Sağol canım hoşbuldumCanım inanıyorum iyi bir eksi gelecek ve hedefine yaklaşacaksın
Ucmelekannesi hoşgeldin balım
İnşallah artacak kaptanım
Gecmis olsun canim antibiyotiksiz gecmez gibi
Orta kulak iltihabi felan galiba
Burnu akiyomu surekli
Hep iyi ol yıldızcım
Günaydın,çok geçmiş olsun
Günaydın fezacım bugün nasılsın iyimisin
Amin,
Nasıl bir detoks canım?
Amin kuzum
Çok geçmiş olsun kuzum.
Nasıl oldun canım benim?
Gunaydın çıtır kızlar
gel beraber zumbalanalım
Geçmiş olsun canım❤
Ahhh ya biz annelerde çocukları iyi edene kadar yprugunluktan bitap dusuyorux
Gecmis olsjn canim sana da
Sagolun kızlar ilac yazdı çok kötü değilmiş durumu ins toparlar birkaç guneÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?