- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Kulağında çok fazla pislik varmış o yüzden kulak zarını göremedim dedi daml söyledi bakalım kullanacagiz. Sağol canimÇok geçmiş olsun canım. Ben de hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı ama kulak ağırınca başka çare kalmıyor. Çabucak iyileşir umarım
Canım geçmiş olsun ❤Annemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
geçmiş olsun canımAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Toparlar merak etmeyin ilaçlarda fayda sağlayacak mutlaka.
Sağol canım hoşbuldum
Sagolun kızlar ilac yazdı çok kötü değilmiş durumu ins toparlar birkaç gune
Çok geçmişler olsun,sonuçlarda mutlaka iyi çıkacaktır.Annemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
HoşbuldumHoşgeldin canım
Çok geçmiş olsunAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
İnşallah canımÇok geçmişler olsun,sonuçlarda mutlaka iyi çıkacaktır
Güzel haberleride alalımda.İnşallah canım
İyi çıkar inşallahAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Hoşgeldin canımHoşbuldum
41 kere maşallah mükemmel haberKızlar ayaklandım
Terapis bir alet getirdi, dizleri destekleyince ayakta durabildim
Coook mutlu oldumKızlar ayaklandım
Allah sifa versin insallah sonuclar güzel cikar canimAnnemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
Maşallah sana devamıda gelecek zaten harikasın fezacımKızlar ayaklandım
Gecmis olsun canim cok kötü degl demis doktor sevindim hemen toparlar insallahGunaydinlarr
Hastanede sıra bekliyorum kız iyilesmedi ilaçsız olmayacak kulağımda ağrıyor demeye başladı . Akşam benimde hiç halim yoktu yattım durdum giremedim buraya menümü fırsat bulunca yazacağım hemen
Evde leslie veyatta baska spor yapma sansin yokmu canim bebek uyurken felan yapsan enazindan haftada 3kerw yapsan kardirAmin canim
Cik sukur troid disinda bi saglik sorunum yok
Akilik su ne oluyo hic duymadim
Surekli evdeyim canim
Bebekle cikamiyorum cok soguk
Kizimida arabayla goturup getiriyorum okula
Bugun normal oruca basliycaktim uyanamadim sahur icin
Gunaydin kizlarr
Arabayla yada otobusle felan goturme imkanin yokmu canim
Atarsin insallah canimohhhh yarasın
sağol canım kaptanım
sağol kuzum
sağol canım
ahhh canımm inşallah bana fazla fazla yarar o ödem suyun
yine tiroidden kaynaklı ödem tuttu vücudum
cumaya kadar atabilirim inşallah
Cok gecmis olsunHerkese günaydınbugün bende rahatsızım biraz birde dün alışveriş poşetlerini eve çıkarıyım dedim ağırdı hepsi de boynum omuzlarım hep tutulmuş akşam masaj falan ysptı eşim ama hala kötüyüm hiç halim yok kolumu zor kaldırıyorum inşallah iş sakın geçer
Şimdi bitirdim 30 dk ip atlama 2 mil lessie sabah sporu çok güzel
Ben
Birgün inşallah
Geçmiş olsun canım. İnşallah kolaylıkla hallolacak bir şeydir.Annemi kardiyoloji ye getirdim. Kalp kapak yetmezliği göründüöğleden sonra sonuçları çıkacak. Kafamın içi dumanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?