- 31 Ekim 2013
- 21.490
- 72.251
- 798
- 41
yaaaaa Elifimi bizden nasıl alırsın sen yaaaa E Elif Tolga@
E Elif Tolga canım kırmızı takıma hoşgeldin
Mavikus_ karşı takıma istemesem de gondderiyorum kusura bakma canim . Bu kural değişik insanın içi rahat etmiyor ama
Eline emegine saglik kaptanimPazartesi avantajini Kırmızı takim kaptaniUcmelekannesi kazandi tebrikler
Ucmelekannesi Mavi takimdan bir kişiyi takimina almani kirmizi takimdan bir kişiyi de mavi takima göndermeni bekliyoruz
Masterfit Yarışması 61.Etap Kırmızı Takım Cuma Pazartesi Fark Ucmelekannesi Kırmızı Kaptan 83.05 83.20 +0.15 bilgeyogii Kırmızı 87.0 86.4 0.6 Pnrrr-12 Kırmızı 77.05 76.60 0.45 Cordelia Kırmızı 80.45 80.75 +0.30 Mavikus_ Kırmızı 73.4 73.9 +0.50 @succulentaski Kırmızı 60.5 @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı 75.4 @erenmothers Kırmızı-Sarı 61.9 Mavi Takım Fit mutlu anne Mavi Kaptan 73.4 74.65 +1.25 Jasminium84 Mavi 65.95 66.70 +0.75 @karamelllim Mavi 79.6 79.1 0.5 @Kinoalihatun Mavi 81.45 81.85 +0.4 @Beyaz leylak Mavi 77.5 E Elif Tolga Mavi 75.8 75.3 0.5 @aypare ackerman Mavi 60.1 60.5 +0.4 @fesang Mavi-Sarı @ifdiyetim Mavi-Sarı 77.8 @Willemijn- Mavi-Sarı 61.9 Yeşil Takım @sara_28 Yeşil 95.2
Teşekkür ederim canimafiyet olsun canım
Hayırlı olsun..@
Mavikus_ karşı takıma istemesem de gondderiyorum kusura bakma canim . Bu kural değişik insanın içi rahat etmiyor ama
Menü
Sabah
2 zeytin 2 küp peynir
Kahve (tek öğün yapacaktım migren tutuyor biraz tetiklememesi için ağzıma attim)
Saat:17
50 Gr tam buğday ekmeği
Sahanda yumurta 1 adet
3 zeytin
25 Gr süzme peynir
domates salatalık
çorba kasesi ile salata
Çay kahve
Su 2 litre şimdilik
Spor bildireceğim
Ben bir part yaptım bir partim kaldıHerkes nerde ? @_ASTRAL_ kaç adım şuan benim 2000 bile değil
Harikasın başlıyorum ben deBen bir part yaptım bir partim kaldı
Hoşbulduk kaptanim hala rakibimsin sporda@
Hoşbulduk canım
Cok güzel hafif menü afiyet olsun canimKızlar menüm 23 Ocak 2023
Sabah cay su
Öğle 13.00
2 yumurta ve yeşillik
Ara 15.00
1 kase pulbiberli yoğurt
Akşam 17.00
2 kepçe barbunya
1,5 litre su
Zipzip- Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim güzel menü gr ile yazdiklarni pek kafamda bi miktar olusturamadm ama fazla oldugnu düsünmüyorm mesela 50gr tb ekmegi 2 dilim kadarmi ediyor?Menü
Sabah
2 zeytin 2 küp peynir
Kahve (tek öğün yapacaktım migren tutuyor biraz tetiklememesi için ağzıma attim)
Saat:17
50 Gr tam buğday ekmeği
Sahanda yumurta 1 adet
3 zeytin
25 Gr süzme peynir
domates salatalık
çorba kasesi ile salata
Çay kahve
Su 2 litre şimdilik
Spor bildireceğim
Evet mecburi birsey@
Bence gayet güzel afiyet olsun canim23 Ocak Pazartesi menüm
10.30
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 dilim ekmek
16.00
1,5 kase ezogelin çorba
2 yk kaşığı kısır
2 yk haydari
su: 2 lt
Zipzip- Fit mutlu anne
Evet canim 2 dilim ediyor mesela 25 Gr peynir kıbrık kutusu büyüklüğünde oluyorCok güzel hafif menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menü gr ile yazdiklarni pek kafamda bi miktar olusturamadm ama fazla oldugnu düsünmüyorm mesela 50gr tb ekmegi 2 dilim kadarmi ediyor?
Evet mecburi birsey
Bence gayet güzel afiyet olsun canim
SüpersinHarikasın başlıyorum ben de
Hoşbulduk canım
Az daha küçük yazsaydın bacım+300 .
ooo büyük bir transfer gerçekleşmiş bizim takımaa E Elif Tolga geliyorr ve Kırmızı takım bomba bir oyuncuyu bünyesine katıyorr. Birincilik Kırmızı takıma çok yakın görünüyor@
ooo büyük bir transfer gerçekleşmiş bizim takımaa E Elif Tolga geliyorr ve Kırmızı takım bomba bir oyuncuyu bünyesine katıyorr. Birincilik Kırmızı takıma çok yakın görünüyorHoşgeldin canımm E Elif Tolga .. Mavi takım hüzünlü buruk biraz kırık
Diğer büyük bir oyuncuyuMavikus_ 'u bu değişim için mavi takıma gönderen kırmızı takım yoksa bu kayıptan perişan bedbaht mı olacaktı zaman gösterecekti. Mavikus_ rengini bulup mavi takımda coşarak koparak transfer ettiğimiz için pişman edecek gibi görünüyordu.. Çok büyük gelişmelere gebeydi zaman heyecanla gelişmeleri takip edeceğiz bizden ayrılmayın efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?