Yarın görüşürüz canımsara_28
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraflı ve tarihli olarak bekliyorum
Diğer bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
sara_28
@Kinoalihatun
@Pnrrr-12
@Jasminium84
@kackaloribu
@menekse_kokusu
M Meryem1306
@aypare ackerman
@Willemijn-
@bendenizefenim
Elhan
Cordelia
@Goklerce
@DombiliKus
S Suskunkardelen
@fairysss
Beyaz leylak
@Beth18
@Mavikus_
Meryemcik sağlıkla sevgiyle büyüsün kardelencim. Şifa dilegin için çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun kaptanım ben bunu görmemişimDikkat et e mi
Sağlığın elverirse tabi kaptanımönce sağlık
Rica ederim
Yaa kızımın adı da Meryem
Ben de
Amin kaptanım teşekkür ederimMeryemcik sağlıkla sevgiyle büyüsün kardelencim. Şifa dilegin için çok teşekkür ederim.
Gerçekten miMeryem biz seninle bir zamanlar 8. Takımda beraberdik o zamanlar hamileydin. Ben geldikten kısa bir süre sonra gitmiştin ama ben seni hatırlıyorum. Kaptanımız Banuyla beraberdik. Benim ismim de Meryem adaş oldugumuz için unutmadım seni.selamlar sevgiler
Tamam Allah sifa versln. Diyet hastalik da daha sakincali olabilir. Cok halsiz kalma sakin.Teşekkür ederim bozişim. Antibiyotik tedavisi devam. Şimdilik bir sıkıntı yok. Baharatlı yiyecekler , gazlı içecekler dışında yediklerim rahatsız etmiyor. Bayağı kilo aldım açıkçası doktorumun haberi yok yeni başladım zaten. Kendimi iyi hissetmezsem konuşurum. Nisanda kontrolüm var bakalım helikobakter azaldı mı belli olur.
İyi akşamlar herkese
Sabah
Üç domates
Yeşillik
Bir dilim peynir
İki az şekerli çay
İki yumurta
Oglenle akşamı saat 17 de dışarda yedik elimden geldiğince mezelerle doyurdum karnımı.
Bir büyük boy ayran
Közlenmiş domates biber soğan
Salata cacık
Yarım Adana
İki dilim ekmek
2.5 litre su
Yürüyüş yapamadım Leslie 3 mile yaptım adım sayisi 6486
Aminİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
Iyi aksamlar kizlar uyumadan yazaym dedim Menüm 11.03.2023
9:30 filtre kahve az sütle
10:50 1.5 kapya biber soteledim üzerine 5yk yogurt ve 3 ceviz
13:30 espresso milchshake :/ yine
16:30 3 hurma, 1yk keten tohumu, 1yk yulaf, 7 badem, 1 bardak sütle (metebolizma hizlandirici shake)
18:45 1 kase kabak corbasi, 4yk yogurt ile Ayran, 1 patates airfry de
12.692 Adim
2.5lt su
2 mil leslie
Eki Görüntüle 3216663
Cordelia sara_28 Zipzip-
Afiyet olsu n12 Mart menüsü
Uyanınca zeytinyağlı incir
Kahvaltı 10.30
3 YK omlet, 1 dilim domates,3 zeytin,3-4 dilim sucuk, yeşillik,yarım yufka,2 YK tahin pekmez
14.30 filitre kahve,1 YK tahinli un helvası,bir ısırık börek,birisirik elmalikurabiye(umarsin derler ya canım çekince tadına bakayım dedim)
16.10 2yk yoğurt, 3 YK gronola, 1 muz,1 mercimek köftesi
18.30 yağ yakıcı kahve
21.00 kefir
Adimim aşağıda, su 2 lt bir de rezene varElhan , Zipzip- Cordelia
Ahh kaptanim 2 gündür birak adimi yemek yiyemedimAfiyet olsun beyaz leylak. Adim olmayınca etikete gerek yok canım. Peki adım neden yoktu
Sagolasin cnmSelam canim hosgeldin
Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ben bu mesaji niye alintiladim bilmiyorumAfiyet olsun canim ❤
Günaydın kaptanim ❤
Menu ve sporu burda paylasiyoruz sadece poldelya oraya taşıyor
Sadece burda paylasiyoruz kaptanim
Günaydın Burcum❤
Onemli birsey degildi canim aylar onceydi zaten lafi geldi diye anlattim tesekkur ederimcanımın içi ben bunu kaçırmışımçok çok geçmiş olsun
sağol canımm, inşallah
İşlerinin yolunda gitmesi ümidiyle leylakcim.Ahh kaptanim 2 gündür birak adimi yemek yiyemedimçok yogun o yuzden firsatim olmadi
Sagolasin cnm
Ben bu mesaji niye alintiladim bilmiyorum
Onemli birsey degildi canim aylar onceydi zaten lafi geldi diye anlattim tesekkur ederim
Afiyet olsun canim harika bir menü olmuş bugün güzel bir eksi gireceğine inanıyorumIyi aksamlar kizlar uyumadan yazaym dedim Menüm 11.03.2023
9:30 filtre kahve az sütle
10:50 1.5 kapya biber soteledim üzerine 5yk yogurt ve 3 ceviz
13:30 espresso milchshake :/ yine
16:30 3 hurma, 1yk keten tohumu, 1yk yulaf, 7 badem, 1 bardak sütle (metebolizma hizlandirici shake)
18:45 1 kase kabak corbasi, 4yk yogurt ile Ayran, 1 patates airfry de
12.692 Adim
2.5lt su
2 mil leslie
Eki Görüntüle 3216663
Cordelia sara_28 Zipzip-
Evet Meryem. İsim soyisimdi nickim herkes değiştir deyince Elhan oldum.Gerçekten mi?çok sevindim evet Banu kaptanı hatırlıyorum sen Nickini değiştirdin herhalde.benden de sevgiler...
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum
Titizlik böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?