- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Hos geldiniz.Beni de aranıza alır mısınız?
ADINIZ: ( isteğe bağlı )badem
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:71.5
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmenim ama çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bebişlerle aldım veremedim ama hep zaten yaşıylarımdan fazlalığı vardı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilo vermeye karar verdim . Daha sağlıklı daha güzel bir kadın olmak istiyorum .
İyi akşamlar herkese
Sabah
Üç domates
Yeşillik
Bir dilim peynir
İki az şekerli çay
İki yumurta
Oglenle akşamı saat 17 de dışarda yedik elimden geldiğince mezelerle doyurdum karnımı.
Bir büyük boy ayran
Közlenmiş domates biber soğan
Salata cacık
Yarım Adana
İki dilim ekmek
2.5 litre su
Yürüyüş yapamadım Leslie 3 mile yaptım adım sayisi 6486
Tartıyı düşünüp dayan ,zaten uyuduk uyandık hoopp tatlı isteği de neymişCanım nasıl tatlı istiyor anlatamam amaaaaa yemezler yarın sabah tartı var
Afiyet olsun canım çok güzel bir menüİyi akşamlar herkese. Menümü paylaşayım. Bügün bir kez daha şekersiz 21 gün diyetini aklıma koydum ama ilk dakikadan pişmiş havuçla fire verdim, olsundu, ilk günün günahı olmazdı
Sabah 11.30
2 yumurta ve 1 parça sucukla omlet,
1 avuç ceviz,
4 gün kurusu,
1 parça peynir,
Domates, salatalık, havuç.
Akşam 18.00
1 tabak pırasa yemeği (1 yk kadar bulgur vardı içinde),
1 tabak haşlanmış brokoli, fırında karnabahar karışımı,
1 büyük kase yoğurt.
Su:2 ltElhan Zipzip-
Kaptanım afiyet olsun.Nacizane tavsiyem akşam aciktiginda ayran,kefir gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsan çiğneme olmadığı için insülin yok denecek kadar salgılanır ve vücut yağ yakmaya devam eder12 Mart
7.00 Tarçınlı, hcgli Türk kahvesi
10.00 Smoothie
15.00 Minik bir muz
15.30 Kabak yemeği üzerine yoğurt onun üzerine de dünden kalan ızgara tavuk göğsü
An itibariyle bir yeşil elma sanki aciktim gibi
İki litre su
8920 adımCordelia
Eki Görüntüle 3216590
Zipzip- sara_28
Afiyet olsun canım çok iyi bir menü
Meryemcim spora
Teşekkür ederim bozişim. Antibiyotik tedavisi devam. Şimdilik bir sıkıntı yok. Baharatlı yiyecekler , gazlı içecekler dışında yediklerim rahatsız etmiyor. Bayağı kilo aldım açıkçası doktorumun haberi yok yeni başladım zaten. Kendimi iyi hissetmezsem konuşurum. Nisanda kontrolüm var bakalım helikobakter azaldı mı belli olur.Elhan saglik durumun nasil? Diyet yapabiliyor musun? Doktor dikkat etmeni soylemisti sanirim.
Tavsiyen başim üzere tatlım.Tartıyı düşünüp dayan ,zaten uyuduk uyandık hoopp tatlı isteği de neymiş
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü
Kaptanım afiyet olsun.Nacizane tavsiyem akşam aciktiginda ayran,kefir gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsan çiğneme olmadığı için insülin yok denecek kadar salgılanır ve vücut yağ yakmaya devam eder
Meryemcim sporaCordelia yi da etiketliyoruz
Canım kahvaltıyı smoothie ile geçiştirince çabuk acıktım. Normalde öğün saatim bu kadar erken olmuyordu. Malum yarın pazartesi tutuştum birazcık.Afiyet olsun canım ama 15.30 da günü kapatman çok erken olmuş o yüzden acıkmışsın elmanın üzerine azıcık tarçın döküpte ye tok tutmaya yardımcı olur
Öyle mi tamam teşekkür ederim :)Tartıyı düşünüp dayan ,zaten uyuduk uyandık hoopp tatlı isteği de neymiş
Kaptanım afiyet olsun.Nacizane tavsiyem akşam aciktiginda ayran,kefir gibi şeylerle geçiştirmeye çalışırsan çiğneme olmadığı için insülin yok denecek kadar salgılanır ve vücut yağ yakmaya devam eder
Meryem biz seninle bir zamanlar 8. Takımda beraberdik o zamanlar hamileydin. Ben geldikten kısa bir süre sonra gitmiştin ama ben seni hatırlıyorum. Kaptanımız Banuyla beraberdik. Benim ismim de Meryem adaş oldugumuz için unutmadım seni.Öyle mi tamam teşekkür ederim :)
Allah şifa versinTeşekkür ederim bozişim. Antibiyotik tedavisi devam. Şimdilik bir sıkıntı yok. Baharatlı yiyecekler , gazlı içecekler dışında yediklerim rahatsız etmiyor. Bayağı kilo aldım açıkçası doktorumun haberi yok yeni başladım zaten. Kendimi iyi hissetmezsem konuşurum. Nisanda kontrolüm var bakalım helikobakter azaldı mı belli olur.
Yarın güzel bir sonuç alacaksın eminimCanım kahvaltıyı smoothie ile geçiştirince çabuk acıktım. Normalde öğün saatim bu kadar erken olmuyordu. Malum yarın pazartesi tutuştum birazcık.
Bişey yemedim şu içiyorumTartıyı düşünüp dayan ,zaten uyuduk uyandık hoopp tatlı isteği de neymiş
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Geçmiş olsun kaptanım ben bunu görmemişimTeşekkür ederim bozişim. Antibiyotik tedavisi devam. Şimdilik bir sıkıntı yok. Baharatlı yiyecekler , gazlı içecekler dışında yediklerim rahatsız etmiyor. Bayağı kilo aldım açıkçası doktorumun haberi yok yeni başladım zaten. Kendimi iyi hissetmezsem konuşurum. Nisanda kontrolüm var bakalım helikobakter azaldı mı belli olur.
Sağlığın elverirse tabi kaptanımTavsiyen başim üzere tatlım.
Rica ederimÖyle mi tamam teşekkür ederim :)
Yaa kızımın adı da MeryemMeryem biz seninle bir zamanlar 8. Takımda beraberdik o zamanlar hamileydin. Ben geldikten kısa bir süre sonra gitmiştin ama ben seni hatırlıyorum. Kaptanımız Banuyla beraberdik. Benim ismim de Meryem adaş oldugumuz için unutmadım seni.selamlar sevgiler
Ben deBişey yemedim şu içiyorum
İyi geceler canımİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?