Oh çok sevindim senin adına keşke yakın olsaydık gelirdim valla hem çay içer hem sohbet ederdikİyiyim Saracim. Camdan bol bol yağmur izledim biraz durulunca yürüyüşümü tamamladım günüm sakin geçti. Çay demledim bekliyorum.
Çok teşekkür ederim canımGünaydın beybim. İyiyim şükür. Başlama çok sevindim. Sen nasılsın her şey yolunda mi oğlun nasıl canım?
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş menülerine bu hafta benide ekle canım ekibimin ne yiyip içtiğini bilmek istiyorum
Oh çok sevindim senin adına keşke yakın olsaydık gelirdim valla hem çay içer hem sohbet ederdik
Bayıldım menüneİyi akşamlar herkese. Menümü paylaşayım. Bügün bir kez daha şekersiz 21 gün diyetini aklıma koydum ama ilk dakikadan pişmiş havuçla fire verdim, olsundu, ilk günün günahı olmazdı
Sabah 11.30
2 yumurta ve 1 parça sucukla omlet,
1 avuç ceviz,
4 gün kurusu,
1 parça peynir,
Domates, salatalık, havuç.
Akşam 18.00
1 tabak pırasa yemeği (1 yk kadar bulgur vardı içinde),
1 tabak haşlanmış brokoli, fırında karnabahar karışımı,
1 büyük kase yoğurt.
Su:2 ltElhan Zipzip-
Ellerine sağlık kaptanımMerhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadım desem yeridir evi sil süpür toz al lavabolari banyoyu yıka balkonu temizle çamaşır katla yerleştir ütü yap onları gardroba yerleştir yemek yap bide bunların üzerine yürüyüş yap derken bu saat oldu az önce yemeğimi yedim sofrayı topladım bulaşıkları makineye koydum oturdum birazdan çay demleyecem çay dinlendiriyor beni
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Maydanoz ve Dereotu
Üç çeri domates bir salatalık
Üç tane zeytin
Şekersiz çay
Ara 15.30
Bir fincan sade Türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir tabak kıymalı patates oturtması
Salata
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş ve 5578 adım
Adımlar aslında bunun Üç katıdır ama saatimi takmayı unuttuğum için adımlar kayıt altına alınmadı bu adımlarda yürüyüş yaparken telefonunu kaydettiği adımlar neyse sağlık olsun
Zipzip- Cordelia Elhan
Eki Görüntüle 3216562
Güzel menü canım afiyet olsunİyi akşamlar herkese. Menümü paylaşayım. Bügün bir kez daha şekersiz 21 gün diyetini aklıma koydum ama ilk dakikadan pişmiş havuçla fire verdim, olsundu, ilk günün günahı olmazdı
Sabah 11.30
2 yumurta ve 1 parça sucukla omlet,
1 avuç ceviz,
4 gün kurusu,
1 parça peynir,
Domates, salatalık, havuç.
Akşam 18.00
1 tabak pırasa yemeği (1 yk kadar bulgur vardı içinde),
1 tabak haşlanmış brokoli, fırında karnabahar karışımı,
1 büyük kase yoğurt.
Su:2 ltElhan Zipzip-
Güzel menü canım afiyet olsun, şu senin de benim gibi az
Teşekkür ederim canımÇok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun, şu senin de benim gibi az
Afiyet olsun canım ama 15.30 da günü kapatman çok erken olmuş o yüzden acıkmışsın elmanın üzerine azıcık tarçın döküpte ye tok tutmaya yardımcı olur12 Mart
7.00 Tarçınlı, hcgli Türk kahvesi
10.00 Smoothie
15.00 Minik bir muz
15.30 Kabak yemeği üzerine yoğurt onun üzerine de dünden kalan ızgara tavuk göğsü
An itibariyle bir yeşil elma sanki aciktim gibi
İki litre su
8920 adımCordelia
Eki Görüntüle 3216590
Zipzip- sara_28
İnşallah kaptanımAfiyet olsun canım harika bir menü olmuşyarın güzel bir eksi gelecek desene
Tamam canimAfiyet olsun güzel bir menü olmuş menülerine bu hafta benide ekle canım ekibimin ne yiyip içtiğini bilmek istiyorum
Canim zipzipimBencede mercimek koftesi yiyebilirsin granola az gelebilir emziriyorsunda
Eline saglik. Ne cabuk pazartesi gelmissara_28
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraflı ve tarihli olarak bekliyorum
Diğer bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
sara_28
@Kinoalihatun
@Pnrrr-12
Jasminium84
kackaloribu
menekse_kokusu
@Meryem1306
aypare ackerman
@Willemijn-
@bendenizefenim
Elhan
Cordelia
G Goklerce
Hallederiz
@Suskunkardelen
@fairysss
@Beyaz leylak
@Beth18
@Mavikus_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?