çok ama çoookkkkk mutlu oldumm
canım kaptanım sevgimiz karşılıklı inan, enerjin çok pozitif, çok tatlı
Afiyet olsun canımSelammm
16 Mart Perşembe
10.30 kaşarlı hindi fümeli tb tost 6 zeytin havuç yeşillik
13.00 yumurtalı kuru biber kavurması çeyrek ekmek
15.30 1 sütlü kahve
19.30 2 tabak yumurtalı ıspanak 1 d tbe yoğurt
20.30 kuşburnu çayı yarimsar elma ve ayva
2 litre su
1 saat zumba 30 dk yürüyüş. Bugün adım yoktu ama yine de paylaşayım boşa gitmesin
Zipzip- sara_28 Cordelia
Afiyet olsun canım
Shake ine bayıldım müthiş lezzetli bir tadı vardı. Beni aciktirmadi sanırım spor yapmadığım icin. Benim smoothielere çok benziyor. Bugün yaptiginkinde muz vardı bak onu da yazdım aklıma.
Allah yardimciniz olsun canim cok zorHayırlı geceler hanımlar.
@Elif Tolga canım Rabbim gönlüne ferahlık versin. Bütün sıkıntılarını gidersin. Evladını Salih evlatlardan etsin.
Benim de içim o kadar dolu ki anlatamam.
Felaketler bitmiyor memleketim Urfa yi sel bastı. Sanki hiç duzelmicek bı daha eski günlerimizi goremicez. Geceleri uyuyamıyorum içim darlaniyor, depremler devam ediyor.
Elim hiç bişeye gitmiyor, bisey almak bişey yapmak istemiyorum.
Depremler iyice psikolojimi bozdu, sürekli yalancı depremi yaşıyorum başım dönüyor yer kayıyor, gözümu avizeden ayiramiyorum.
Rabbim bizlere mağfiret etsin, merhametiyle muamele etsin.
Ne olursunuz arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.
Daha neler gelecek başımıza Allah bilir, Tevbe edelim günahlarımıza, Rabbim bizleri affetsin.
Bizlere de dua edin. Dualarınıza ihtiyacımız var
Sagol kaptanimAfiyet olsun kaptanim ❤
Teşekkür ederim kaptanım iyiyim sen nasılsın dun bakamadim buraya simdi yazma fırsatım oldu ❤
Afiyet olsun canim❤
Yok canim malesef bulamadm onu yaCanım afiyet olsun. Pazartesi adım resmin var mı?
Neden devam.edelim kaptanımDevam edecek gücüm yok kararsızım
Bunlara ekŞuana kadar yediklerimi yazmak istiyorum
Sabah
9.30 civarı
4 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yogurt
1 Avuç kuruyemis
1 Kucuk elma
1 küçük muz
Hepsini karıştırıp yedim
Ara
4 tane kakaolu bisküvi
Elifim sen zaten yapman gerekeni çok güzel yapmışsın maşallah,kaç aile kaldı ki böyle dikkat eden.Muhtemelen çocukluğundan beri de böyledir bu ve kritik dönem dediğimiz 0-6 yaşta tohumu ekmissondir.Simdi biraz sancılı da olsa doğruyu bulacaktır elbet.Rabbim kolaylastirsinEvde net yok yasak bizde sosyal ağ kullanan yok eşim ve bende dahil tablet TV televizyon günlük kota 1 saat sadece hafta sonu film saatimiz var ailecek tek o gün 2 3 saat kullanılır TV normal çocuk kanalları dışında kanal bulunmaz onun yerine boyama alanı kapalı balkonu kamp gibi yaptım duvarları yapıştırma resim asma boyama hamur oyunları serbest zaten haftalık okul çıkışı cumartesi günleri hep kursları var 1 kurs benim eğitimini almasını istediğim alansa 1 kursta kendisi ilgilendiği alan şeklinde ayarladım daha ne yapabilirim diye düşünüyorum öğretmen bunun büyük bir sorun olmadığını bazı çocukların diğer çocuklara göre liderlik özgüven gibi duygularının fazla olduğunu söyledi ama işte biz anneyiz takıyoruz sağlık evet yapmam lazım biran önce neyse öğrenip ona göre yol almalıyım ama işte
Maşallah canım ne iyi olmuşS Suskunkardelen Evet ogretmenim. Bransim da uygun olunca her gun 9-12 calisiyorum. Bana da iyi oldu. Kuzum da cok etkilenmedi sanki
Canım saatin fit 2 mi?Selammm
16 Mart Perşembe
15.30 1 sütlü kahve
2 litre su
1 saat zumba 30 dk yürüyüş. Bugün adım yoktu ama yine de paylaşayım boşa gitmesin
Zipzip- sara_28 Cordelia
Afiyet olsun canim❤Selammm
16 Mart Perşembe
15.30 1 sütlü kahve
2 litre su
Zipzip- sara_28 Cordelia
Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim❤
noldu ki?
Regl etkiside olabilir son 2 gundur daha bitkin hissediyorum kendimienerjini toplarsın canım. arada kopukluk oldu ya ondan enerjin düşmüştür. zaten son dönemde olanlar hepimizin modunu düşürdü
Tamam canimZipzip- yarın ben de mastefite katılmak istiyorum.
Tamam kaptanim devam edelim bir sure dahaNeden devam.edelim kaptanım
Afiyet olsun kaptanim ❤
❤❤MasterFit e devammmmm kaptanımZipzip-
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim❤
Hosgeldin tekrardan canim bizde yeni yeni başladık sayılır sende basla bu haftaHayırlı geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli
1-1.5 aydır nerdeyse aktif olamadım buralarda enerji bulamadım kendimde hala da çok ışık yok belki ama biraz olmak istiyorum yeniden kabul ederseniz yeniden bi ucundan tutmak isterim diyet olaylarının
İnşAllah canım artık buralarda olucam nasipse yine cuma bildirim yaparımHosgeldin tekrardan canim bizde yeni yeni başladık sayılır sende basla bu hafta
Teşekkür ederim kaptanımTamam kaptanim devam edelim bir sure daha
Afiyet olsun kaptanim ❤
❤❤
Afiyet olsun canim ❤
Pazartesi sali ve carsamba adimlarinin resmini atacaktin canim bildirimi unutma ona gore spor listesi olusturacagiz
Afiyet olsun canim❤
evet ondan da olabilir. inan bende de acayip bir halsizlik var. sürekli uyku hali vs. modumuz da tabi ülke gündeminden dolayı çok düşük. ondan zaten bir türlü diyete/spora adapte olamadım. regl de bahane oldu üstüne. büyük boy nutella patlattım bu haftaRegl etkiside olabilir son 2 gundur daha bitkin hissediyorum kendimi
Yarin daha iyi olurum insallah
Tamam canim
❤❤❤Teşekkür ederim kaptanım
Burayı ve bizi bırakma kaptanım
Evet canim hersey ust uste gelince etkileniyoruz insallah toparlariz birlikteevet ondan da olabilir. inan bende de acayip bir halsizlik var. sürekli uyku hali vs. modumuz da tabi ülke gündeminden dolayı çok düşük. ondan zaten bir türlü diyete/spora adapte olamadım. regl de bahane oldu üstüne. büyük boy nutella patlattım bu haftayarın bakalım kaç çıkacağım ama olsun dur diyorum artık kendime.
senin de modun düzelir Allahın izniyle
Evet canım huawei watch fit 2Canım saatin fit 2 mi?
Tesekkurler kaptanim@aypare ackerman
@Meryem1306
menekse_kokusu
@kackaloribu
@Jasminium84
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@bendenizefenim
@fairysss
kırmızılı kızlarım yarına hazırmıyız ben pek hazır değilim açıkçası ama siz kaptanınızın dediğini yapın yaptığını yapmayın tamam mı
böyle dediğime bakmayın bu hafta ilaçlardanmıdır nedir şeker düşmeleri yaşamam talihsizlik oldu ilgilenemedim sizin menülerinizle ama toparlıyorum yarın için her şey bitmiş değil yarın herşey güzel olacak sizlerden umudum hep var
Eline saglik cordisimHerkese iyi akşamlar
Yarın için her iki takıma ve kaptanlarımıza başarılar diliyorum.
Sporlara beni etiketlemeyi unutmayın. Bir iki güne nickim @cordelia olacak. Bilginize.
Sporlarda adım sayısı ve tarih mutlaka yazılmalıdır. teşekkürler.
sara_28 Kırmızı Kaptan 94,90@Kinoalihatun Kırmızı 84,05Pnrrr-12 Kırmızı 74,15@Jasminium84 Kırmızı 64,80@kackaloribu Kırmızı 68,20menekse_kokusu Kırmızı 70,70@Meryem1306 Kırmızı 90,25@aypare ackerman Kırmızı 62,70@Willemijn- Kırmızı-Sarı @bendenizefenim Kırmızı-Yeşil 75,10Elhan Mavi Kaptan 73,60Cordelia Mavi 80,70@Goklerce Mavi 70,30@DombiliKus Mavi 90,90S Suskunkardelen Mavi 64,35@fairysss Mavi 76,60@Beyaz leylak Mavi 78,00Beth18 Mavi 66,80Zipzip- Mavi-Sarı @Mavikus_ Mavi-Yeşil 71,20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?