Teşekkürler bulaşık deterjanı değil artıkYeni nickin hayırlı olsun canım. Afiyet olsun
Benimle karistirmislar seni eski kullanıcı adım fairysss diAnlayamadım canım
Hmm peki merhaba bu arada tanışmadık sanırım hoşgeldinBenimle karistirmislar seni eski kullanıcı adım fairysss di
Merhaba hoşbuldukHmm peki merhaba bu arada tanışmadık sanırım hoşgeldin
Soguk algim burda degisti canim mesela bugun 5 derece hava sicak diyoruz
O inatçiysa biz de inatçiyiz kuzum. Pes etmeden ne yapılacaksa yapacağız. Eksi gorecegimize inanalım. Sıkılmak aslında güzel bir şey. Degiştirecegiz demek oluyor bu.Elhan Ben de aynı kilodan sıkıldım 72 oldu mu duruyor
Olmaz mıBu motivasyona yakışır menü ve spor olur mu bilmem
18Mart Cumartesi
Sabah:2bardak Yeşilçay,
1haslanmis yumurta
1parca peynir
5zeytin
Maydonoz
Ara:1elma,2ceviz
Akşam:1 kase mercimek çorbası
10000 adım
30dk eliptik bisiklet
Zipzip- , Cordelia , @DombiliKus
döverinnn seniiiÇay iç kahve ic. Mavi takimdaysan baklava göndereyim,
Bende seni seviyorum kuzumCanım Fezocum eskisinden kat kat iyi ol inşallah seni seviyorum
İstikrarlı bırakmadan adım adım hedefe ulaşacağız kaptanım@sara_28Cordelia Ladygreenlimo @Kinoalihatun Elhan @Suskunkardelen @Pnrrr-12 ve Faunaa
Cumartesini bitirdik bile, takvimden bir günü daha kopartıp attık. Ne yaptıysak kendimize yaptık. Youtube da benim gibi sürekli zayıflayanların hikayelerini izleyenler varsa bilirsiniz neredeyse hepsi şunu söylüyor ‘ben yaptıysam herkes yapabilir!’. Kadınız biz, bugüne kadar sabrettiğiniz, ortaya iradenizi koyduğunuz, sabrınızı sonuna kadar zorlamak zorunda kaldığınız, bazen hiç istemeseniz de katlandığınız durumları düşünün. Aileniz için, çocuğunuz için, eşiniz için hatta kayınlarınız vesilesiyle maruz kaldığınız ve baş ettiğiniz bunca şey varken kendinize bu şefkati gösteremeyecek misiniz? Ha gayret. İpin ucunu yakalarsak bir daha bırakmayacak kadar akıllandığımızı varsayıyorum. Ama o zamana kadar istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmemiz şart. Ben hepimize güveniyorum, lütfen sizde kendinize güvenin
Afiyet olsun canim yeni nikin hayırlı olsun❤Bu motivasyona yakışır menü ve spor olur mu bilmem
18Mart Cumartesi
Sabah:2bardak Yeşilçay,
1haslanmis yumurta
1parca peynir
5zeytin
Maydonoz
Ara:1elma,2ceviz
Akşam:1 kase mercimek çorbası
10000 adım
30dk eliptik bisiklet
Zipzip- , Cordelia , @DombiliKus
Afiyet olsun canim❤
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim yeni nikin hayırlı olsun❤
Evet ama ben nickimi daha önce almıştım onlar benden çaldı
Ben 2 yıldır takıldım gitmiyor
Lan mı diyimLen deme brooo
Nickini arkadasla benzettim, e seni de bu suredir goremeyince, nickini degistirmis olabilirsin diye dusundum, etiket yaparken farkediliyo, degismemis :)Anlayamadım canım
Vay be, tek cumlemle degisime sebep oldum, goruyosunuz arkadaslar@Willemijn- değiştirdim adımı olmuş mu?
Sayemde tanistinizMerhaba hoşbulduk
O inatçiysa biz de inatçiyiz kuzum. Pes etmeden ne yapılacaksa yapacağız. Eksi gorecegimize inanalım. Sıkılmak aslında güzel bir şey. Degiştirecegiz demek oluyor bu.Bu ay yetmişler önümüzdeki ay altmişlar savaşa devam edelim oldu mu
Afiyet olsun canim ❤İyi aksamlar kızlar
18 MART
7.791 ADIM
30 DAKİKA BÖLGESEL 300 PUAN
Zipzip- Cordelia
Ana öğünlerim iyiydi ama ara öğünlerde miktarlar fazlaydı maalesef
Moralim iyi, toparlicam
Eki Görüntüle 3220085
Eki Görüntüle 3220087 Eki Görüntüle 3220088
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?