Hahaha tamam canım anladım, bir süre daha girmeyeceğim buraya ama nick değişmez uyduruk nickimi seviyorum
Kacta takildi? 2 yıl derken, vardir onda bi olay.
Lan mı diyim
Nickini arkadasla benzettim, e seni de bu suredir goremeyince, nickini degistirmis olabilirsin diye dusundum, etiket yaparken farkediliyo, degismemis :)
Vay be, tek cumlemle degisime sebep oldum, goruyosunuz arkadaslardaha az once oglak burcunun enerjisiyle ilgili video izlemistim. Olmus tabi, sen her nickinle...
Sayemde tanistinizfesang
Ah erkekler...bugün bir arkadaşımla görüştüm. günüm güzel geçti. ama sanırım üşüdüm. eve geldim başım ve boğazım ağrıyor. o da hastaydı zaten.
oturduk bol bol muhabbet ettik. herkes aynı olmamakla beraber erkeklerin ne kadar karaktersiz olduğuna karar verdik.
onda glüten hassasiyeti var. bir süredir glütensiz besleniyor. ama çok uğraşan biri değil. ekmek yemiyormuş falan. ama sıkılırsın dedim. onu glütensiz unlar aldığım yere götürdüm. benim tavsiye ettiğim unlardan aldı. bende vardı o nedenle sadece azar azar kinoa unu, teff unu ve kırmızı mercimek unu aldım. çeşit olsun diye aldım. evde karabuğday, yulaf, akdarı, sorgum, mısır unu falan var yoksa. birşeyler yapmaya heveslenirim belki.
Tamam kilo almassin insaallah, o kadar emek verdinHahaha tamam canım anladım, bir süre daha girmeyeceğim buraya ama nick değişmez uyduruk nickimi seviyorum
Aldım ya, en son hamileyken gördüğüm kilolardayım ama diyet kafasına giremiyorum bir türlü. Belki pazartesi başlarımTamam kilo almassin insaallah, o kadar emek verdin
Sag ol kaptanim. Gumbur gumbur geliyoruz insaallah.@menekse_kokusu
@Jasminium84
aypare ackerman
@Willemijn-
@Goklerce
@kackaloribu
M Meryem1306
maviş takımım bugün bitti. yarın dikkatli olalım ki pazartesi güzel eksiler görelim. sporu ihmal etmeyelim. suyumuzu içelim. cuma günü yüzümüzün gülmesi için şimdi iradeli olma zamanı
Sag ol zipzipim benimAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsunİyi akşamlar herkese bugünkü menüm
Kahvaltı
Domates salatalık
5 zeytin
Çok az tereyağı bal
Tahin pekmez
Bir dilim peynir
Üç -dort dilim ekmek
Bir kalem böreği
İki üç tane patates kızartması
Kısaca dışarda kahvaltı yaptık biraz kaçtı ama tamamen ucunu kaçırmadan yedim
Öğlen üç sahanda yumurta
Akşam bir haşlanmış yumurta
Hafta sonları çocuklar evde olduğundan yürüyüş yapamıyorum hafta içi ful yapacağım inşallah
İki litre su
Zipzip- Cordelia 60kiloyum
Ah ya uzuldum. Bi dusun onca emek, yarin basla , ya da cumaAldım ya, en son hamileyken gördüğüm kilolardayım ama diyet kafasına giremiyorum bir türlü. Belki pazartesi başlarım
Haftaiçi sabahları sağlıklı yiyorum aslında sonra eve gelince çok saçmalıyorum. Du bakalım pazartesi bir menü programlaması yapayımSag ol kaptanim. Gumbur gumbur geliyoruz insaallah.
Sag ol zipzipim benim
Afiyet olsun
Ah ya uzuldum. Bi dusun onca emek, yarin basla , ya da cuma
Pesin ödül sen hangi takımdasın kaptanlarım neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?