En kısa zamanda girmeye çalış canım. Benim düştüğüm duruma düşme. Muhteşem fiziğine dön.Aldım ya, en son hamileyken gördüğüm kilolardayım ama diyet kafasına giremiyorum bir türlü. Belki pazartesi başlarım
Hey iyiyiz sen?Heeey nasılsınız
Ben de iyiyim. Uyumadan önce biraz bakayım dedim benim canım hemcinslerim nasıl diye.Hey iyiyiz sen?
HoşgeldinBen de iyiyim. Uyumadan önce biraz bakayım dedim benim canım hemcinslerim nasıl diye.
Bu topikin başlığını çok seviyorum
Anlamı nedir?Teşekkürler bulaşık deterjanı değil artık
Açım diyor bir de.Aç miyim diye sesli dusuneyim
Açım ya açım
Ben de misafirim ama yemiyorum. Kırmızıysan yeme.Selam kızlar, dün akşam misafir vardı o yüzden gece geç girdim, bu aksam da biz arkadaşa gidiyoruz, dikkat etmeye çalışacağım inşallah
Ooo kimler gelmiş. Günaydın beybimGünaydın huzurlu haftasonları
He tamam mavisin.bol kaçamaklarHarika bir hafta olacak kaptanımbizim tel ihtiyacımız olan şey motivasyon ve devamlılık birbirimizi gaza getirip harika kilollar vereceğiz
Görürsün canım 65 görelim beraber.85den 75 inmistim 2yil kilomu korudum hatta 72 indim sonra ipin ucu kaçtı acaba 70 görür muyum?
Anlamı ne tam bilmiyorum kızım de ki uyuyan Güzel deki aurora bakan perilerden birinin aciymis o seçtiAnlamı nedir?
Kırmızı mi oydun şennBu ne güzel bir motivasyon konuşması kaptanım.
Hayırlı olsun hangi model acaba.sağdaki18 Mart menüsü
Kahvaltı 10.00
2 h yumurta, 1 tk tulum peyniri, bir kibrit kutusu helva, 2 dilim tb ekmeği
Ara yok
14.30
(Arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı)
4 YK kısır,marul, az turşu, kızımın tabağında kalan pastası,iki ısırımlik poğaça
16.30 türk kahvesi sade,bir kuş lokumu
17.30 3 YK yoğurt 1 YK mantı
Saatim dün gelecekti bugün geldi.Evde değildim,akşam takabildim.O yüzden her iki saatteki adımları atıyorum 6000 anca ediyor
2 lt suCordelia (12yi geçti ama nickin duruyo), Hallederiz Zipzip-
Görsel zevkine bayılıyorum.günaydın kızlar mutlu, huzurlu, keyifli ve afiyette ama iştahsız bir haftasonu diliyorumEki Görüntüle 3219843
Karbonhidrat ı erken saatlerde alıp günü güzel bitirmişsin canım. Afiyet olsunMenüm 18.3.2023
10:30 filtre kahve az sürle
12:30 1 dlm tb ekmegi, 1 tane hindi füme salam, labne, domates salatalik
15:45 1dlm kek, 1tane sigara böregi, 7yk havuc tarator, kücük kase makarna salatasi
18:30 türk kahvesi, 1parca cikolata
20:30 kücük kase tavuklu salata yogurtlu
10.192 adim
2,5lt su
Eki Görüntüle 3220095
Cordelia Hallederiz Zipzip-
Afiyet olsun canım18 Mart menü spor
6.085 adım
Menu
Sabah 12.00
2 yumurta
3 domates
7 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
6 İnegöl köfte
Salata
Hallederiz Zipzip-
@Willemijn- açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?