gece iyi uyumuşum. sabaha karşı uyandım. bir süre döndüm durdum. sonra tekrar uyumuşum. ama şimdi daha iyiyim çok şükür canım. akşam 2 fincan limonlu adaçayı içtim. multivitamin aldım.Geçmiş olsun rakip kaptanım,şimdi nasılsın? Boğaz ağrın ilerlemeden çözüm bul e mi sonra ağırlaşıyor insanaldıklarını beğenmedim ama fıstıklı baklavalar kadayiflar duruken
Honor band 5 canım, teşekkür ederim
Günaydın
Teşekkür ederim kaptanımbüyük punto yazmayı unutmuşum okumuştum aslında mesajı, teşekkür ederim hatırlatma için Cordelia bir sürü ugrasiyor sağ olsun işini kolaylastirmayi çok isterim tabi ki
Kaya tuzu niye canım?
Ben de cordelia çıkmayıp poldelya çıkınca tereddüt etmiştimteşekkür ederim kaptanim
Allah yardimcilari olsun cok zor sende ne güzel elinden geldigince yardim ediyorsun Allah kabul etsin canimGünaydın kızlarrDün gazı verdim sonra bildirim bile yapmadım. ‘Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın’ diyesim geldi Çok dillendirmek istemiyorum ama nöbetlerim zor geçiyor. Her gelenle derdini paylaşmak istiyorum, sonra ağlamaktan içim çıkıyor. Rabbim hiç kimseye bir daha böyle bir felaket yaşatmasın, çok zor. Akşam gelince canım hiçbirşey yapmak istemedi. Bütün işlerim bugüne kaldı. Bir sonraki mesajda eksiklerimi tamamlayıp güne başlıyorum.
Eski adın ne? Kimsin sen yaniHatta değişmiş bile ben uzun sürer sanmıştım şimdi fark ettim değişmiş kullanıcı adım
Tunaydin canim❤Tünaydin kizlar
Merhaba canim yeni nikin hayırlı olsun❤Merhaba arkadaşlar, sabah kızı kursa götürdüm geldim ancak kahvaltı yaptık akşama nasıl olur bilemiyorum belki meyve yerim midem küçüldü çok şükür daha kolay olacak artık.. bu arada ben kullanıcı adımı değiştirmek için talep gönderdim her an değişebilir bilginize ilknur84 ladygreenlimo olacak bilginizeZipzip-
Tunaydin canim ❤Tünaydın kızlar ❤
Bugün başkan seçimi vardı, dışarıdaydım şimdi girdim eve, yemek çamaşır temizlik işlerini hızlıca halletmem gerekiyor
Öpüyorum hepinizi akşam inşallah gelirim
Tamam ablacım. Dün çok gerildim başında zaten. Ortalık çarşamba pazarı gibi, kimse aradığını bulamıyor. Fırsat bulunca tezgahları düzenleyim dedim, çıldırdım. Artık etiketli kıyafet olayı pek yok, tamam, ama gelenler mağdur ve bir çoğu mağrur insanlar (tabiki iyi niyetli olmayanlarla da karşılaşıyoruz). Biri çocuklarının zıbınlarını göndermiş b.k içinde ayıptır ya. Bunun üstüne bir de hikayeleri dinleyince kendimden geçtim. Yarın da nöbetim var, tuzumu hazırlıyorum hemen.Eve gelince ellerini sirkeli suyla yıka . Ayaklarını da sirkeli suda dinlendir bir süre. İçinden de enerjimi götüren bütün olumsuzluklardan ariniyorum diye niyet et. Dertleri paylaşmak çok güzel ama tekrar enerji yüklenmesine ihtiyacın var senin de. Allah tüm işlerine kolaylık versin kaptan kuşum.
Bir de aklıma geldi orada bulunduğun süre içinde cebinde bir parça kaya tuzu olsun. İki haftada bir değiştir.
Eski adın ne? Kimsin sen yani
Teşekkür ederim kaptanımTunaydin canim❤
Merhaba canim yeni nikin hayırlı olsun❤
Tunaydin canim ❤
Ayy diyorum kim ki.hayirli olsun ladyimyazmıştım önceki mesajda ilknur84
Teşekkür ederim kaptanım
O zaman hepsini yememistim kiAçım diyor bir de.
Nikin degismis hayırlı olsun kaptanımAyy diyorum kim ki.hayirli olsun ladyim
3030 adimdayim sen kac adimdasinZipzip- kac adimdasin dostum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?