- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İnsaallah dostum, aynen iste disarida 6-7 oluyor. Market agirlikliysa benim 4.000 küsür anca oluyor, ama normali dedigin gibi oluyor.Aslinda asıl sebep sogugu bahane etmem oldu dışarı yürüyüşe gitsem en az 6000 adim olurdu
Neyse yarın hedef 15.000
ama inan öyle de hayat çok sıkıcı olur. evet çalışırken bu tür sorumluluklar zor geliyor, kendimize zaman ayıramıyoruz belki ama bazen de bu tür şeyler stresimiz alıyor.Mutfakta dolapları silerken aklımdan şu geçti bak; ‘ulan çocuk olmasa varya… halıyı kafadan kaldırırım zaten. Tabak çanaktan da kurtulurum. Alırım şu eve kullan at tabak, çatal, kaşık bardak, kirlenince gönder geri dönüşüme… yemekleride konserveden al, at mikrodalgaya ısınsın. Salata yapmaya ne gerek var, onun da yıkanmışları satılıyor artık’. Bence güzel düşünce ama aile evinde biraz garip kaçabilir
Yaptığın olduğu gibi kalsa yine sorun yok. Mutfak dolaplarını sildikten sonra lavaboda iş yaparken su damlamasın diye maymuna döndüm. Haftanın 1 gününü kafadan harcadım bak, sabah 10.30 da başladım, saat 6 oldu. Ömrümün 50 yılını haftada 1 gün 7,5 saat temizlik yaparak (haftanın 6 günü yapılanı saymazsak) geçirirsem, tam 2 yılım asla bıraktığın gibi kalmayacak bir düzeni sağlamaya çalışmakla geçiyor
oooooo süpersin canım19 MART PAZAR
ADIM 17.010
BÖLGESEL 30 DAKİKA 300 PUAN
Eki Görüntüle 3220362 Eki Görüntüle 3220363
Zipzip- Cordelia 60kiloyum
Sporun harika olmuş tebrikler keşke benimde yürüyecek yerim olsa sadece koridor var19 MART PAZAR
ADIM 17.010
Propolis yanlis yazmisim,ayrica polen yemistim,propolis degil yaa
Afiyet olsunİyi akşamlar Hanımlar
19 Mart Pazar
Sabah:1 haşlanmış yumurta
3ceri domates
1barda şekersiz çay
1parca peynir
Maydonoz
Yarım dilim ekmek
Akşam:1elma,3cevim
10000 adım
45 dk eliptik
Zipzip- , Cordelia , Hallederiz
Sağ ol. Oda yok muSporun harika olmuş tebrikler keşke benimde yürüyecek yerim olsa sadece koridor var
Odalar dar oluyor hareket etmek kısıtlı tam tesri 7m.koridor orda kurtarıyoruzAfiyet olsun
Sağ ol. Oda yok mu
Cordelia Hallederiz
10 Mart 2023
13.966 adım
Eki Görüntüle 3220255
Çok mu kısıtlı. Hareket edemeyecek kadarOdalar dar oluyor hareket etmek kısıtlı tam tesri 7m.koridor orda kurtarıyoruz
Afiyet olsun canim aksam yemegi yemedin mi19 MART PAZAR
ADIM 17.010
Propolis yanlis yazmisim,ayrica polen yemistim,propolis degil yaa
Afiyet olsun canim sende aksam yememissin sporda yapıyorsun bence bu kadar azaltma yedikleriniİyi akşamlar Hanımlar
19 Mart Pazar
Sabah:1 haşlanmış yumurta
3ceri domates
1barda şekersiz çay
1parca peynir
Maydonoz
Yarım dilim ekmek
Akşam:1elma,3cevim
10000 adım
45 dk eliptik
Zipzip- , Cordelia , Hallederiz
Dün. kullanıcı adimiÇok mu kısıtlı. Hareket edemeyecek kadarne dediiii
Kaptanım canım istemiyorAfiyet olsun canim aksam yemegi yemedin mi
Afiyet olsun canim sende aksam yememissin sporda yapıyorsun bence bu kadar azaltma yediklerini
Şükür döndüm eski nickime. Teşekkür ederim.
Bıçkın hayırlı olsunŞükür döndüm eski nickime. Teşekkür ederim.
Nickim di mi teşekkürlerBıçkın hayırlı olsun
Bu klavye başıma büyük bir dertNickim di mi teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?