- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Harikasın kaptanım
Afiyet olsun
Afiyet olsunKızlar iyi geceler, bugün hep iş ve temizlik ile geçti anca geldim hemen menü yazıyorum
19.03.23
11.00
1 haşlanmış yumurta, 1 patates kızartması, 1 dilim peynir,2 dilim ekmek, 1 TK pekmez
15.00 sade kahve, 2 hurma
16.00
1 portakal,2 ceviz
19.30. 1 kase tarhana çorbası, 2 parça haşhaşlı çörek,2 hurma
Şu:1 lt anca
Gunaydin kinoalıGünaydın kızlar
GünaydinGünaydın kızlar
Varım kaptanımSevgili takım arkadaşlarımsara_28 @Poldelya Ladygreenlimo Kinoalihatun Elhan S Suskunkardelen Pnrrr-12
Çocuğum uyanmadan 15 dk hoplayıp zıplayacağım. İşe gider gitmez de eksik bildirimlerimle kilomu paylaşacağım. Hadi bakalım, bugün top bende. Haftasonunu öyle böyle bitirdik, sizden de bugün için güzel bir başlangıç istiyorum. Ramazan 2 gün kaldı, lütfen ‘zaten yiyemeyeceğim, ne bulursam yiyeyim’ düşünceniz varsa usulca kapatın şartelleriVar mısınız güzel bir liste hazırlayalım, zaten kaç kişiyiz grupta gerekirse yeme alışkanlıklarına ve kalorilere göre ayrı ayrı bile hazırlarız. Varım derseniz ben zevkle uğraşırım
Ya Evet sorma daha fazla 64te kalirsam sivi detoksu yapacagimNe cektik su direnc kilolardan, 2-3 kiloda haftalarca takilmistim.
Inşallah kaptanım, cuma gününe kilolarimizi bugünde bırakıp geleceğizmenekse_kokusu
Jasminium84
aypare ackerman
@Willemijn-
@Goklerce
kackaloribu
@Meryem1306
maviş takımım bugün bitti. yarın dikkatli olalım ki pazartesi güzel eksiler görelim. sporu ihmal etmeyelim. suyumuzu içelim. cuma günü yüzümüzün gülmesi için şimdi iradeli olma zamanı
GGeçmiş olsun kaptanimbugün bir arkadaşımla görüştüm. günüm güzel geçti. ama sanırım üşüdüm. eve geldim başım ve boğazım ağrıyor. o da hastaydı zaten.
oturduk bol bol muhabbet ettik. herkes aynı olmamakla beraber erkeklerin ne kadar karaktersiz olduğuna karar verdik.
onda glüten hassasiyeti var. bir süredir glütensiz besleniyor. ama çok uğraşan biri değil. ekmek yemiyormuş falan. ama sıkılırsın dedim. onu glütensiz unlar aldığım yere götürdüm. benim tavsiye ettiğim unlardan aldı. bende vardı o nedenle sadece azar azar kinoa unu, teff unu ve kırmızı mercimek unu aldım. çeşit olsun diye aldım. evde karabuğday, yulaf, akdarı, sorgum, mısır unu falan var yoksa. birşeyler yapmaya heveslenirim belki.
Geçmiş yapamadım gözümden kaçmışyazmıştım önceki mesajda ilknur84
Teşekkür ederim kaptanım
Günaydın canımmGünaydın kızlar
GünaydınnncanımmGünaydın kızlar
Günaydınnnnn canımmGünaydın kızlar
Günaydınnnn canımGünaydın canlar
Kolaylıklar diliyorum. Gerçekten oğlum 7 yalında önümüzdeki ay 8 e girecek. Ben de diyorum ki benim ki de erkenden ergen oldu. Çok zor, gerçekten çook zor.Günaydın kızlar
Kızımın ergenlik bunalımları iyice ayyuka çıktı
Şimdi de kendini beğenmemeye başladı, bebekken daha tatliymis artik degilmis, cirkinim ben diyor hayir diyorum cok guzel bir kizsin ama tatli değilim diyor
Sabah bir krizde saçıyla ilgili yaşadık saçları kıvırcik benimki de alabildiğine düz, benim saçım kime benzedi ki çok kötü düz istiyorum anne duzlestirir misin bilmem ne diye 1 saat uğratırdı beni
Bugün psikologu arayıp randevu isteyeceğim ben bas edemiyorum çünkü, yanlış yaptığım birşeyler var belli ki
teşekkür ederim canım, evet destek almayı ilişkimize zarar vermemek için istiyorum çünkü sabrımı çok zorluyor, babası zaten fevri bir tip hemen alevleniyor sakin kalması gereken taraf ben oluyorum ama benim de taştı taşacak sabrım, korkuyorum kızımla ilişkim bozulacak diyeGünaydın canımm
Günaydınnncanımm
Günaydınnnnn canımm
Günaydınnnn canım
Kolaylıklar diliyorum. Gerçekten oğlum 7 yalında önümüzdeki ay 8 e girecek. Ben de diyorum ki benim ki de erkenden ergen oldu. Çok zor, gerçekten çook zor.
Destek almayı düşünmen çok iyi olmuş. Bu süreci hem kolay geçirir hem anne kız ilişkinize zarar vermemiş olursun. Kendini beğenmeme ergenlikte sık oluyor bilidğim kadarıyla ve kızın bu durumu yaşadıkça sinirli mutsuz olacak haliyle. Sakin olmak zor ama sen bari sakin kal diyorum yoksa kriz büyüyor. Nereden biliyorsun deme biliyorum bir yerden
İnsaallah halledersin hayırlısıyla ama ben hiç öyle seyler yapmamistim. Kirarsan motive olur tabi ki .Ya Evet sorma daha fazla 64te kalirsam sivi detoksu yapacagim
Inşallah kaptanım, cuma gününe kilolarimizi bugünde bırakıp geleceğiz
GGeçmiş olsun kaptanim
Geçmiş yapamadım gözümden kaçmış
Allah kokaylik versin. Kizinla iliskin insaallah babasindan daha iyi olsun.teşekkür ederim canım, evet destek almayı ilişkimize zarar vermemek için istiyorum çünkü sabrımı çok zorluyor, babası zaten fevri bir tip hemen alevleniyor sakin kalması gereken taraf ben oluyorum ama benim de taştı taşacak sabrım, korkuyorum kızımla ilişkim bozulacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?