Bir de bilebilsek bu tikin ne anlama geldiğiniGeldi oha.Sağol kuzum. Yönetime de buradan teşekkür ederim. Elhan kraliçem de @HanimKelesimiGetir de var. Ayy bu çok tatlı oldu.
Kırmızı takımSen mi
Canım kaya tuzu insanın üzerindeki negatif etkileri emiyor diyeyim. Bilimsel olarak kanıtlanmış. Özellikle hastanelerde , adliye veya karakollarda, vergi dairelerinde kötü enerjiler yogunmus bu yerlerde ister istemez bulunduğumuzda bize de geçiyor. Sirke de çok faydalı. Yatak odana tuzlu sirkeli su koyduğunda gün boyu biriken kötü enerjiler o suya toplanıyor sonra onu döküyorsun.Geçmiş olsun rakip kaptanım,şimdi nasılsın? Boğaz ağrın ilerlemeden çözüm bul e mi sonra ağırlaşıyor insanaldıklarını beğenmedim ama fıstıklı baklavalar kadayiflar duruken
Honor band 5 canım, teşekkür ederim
Günaydın
Teşekkür ederim kaptanımbüyük punto yazmayı unutmuşum okumuştum aslında mesajı, teşekkür ederim hatırlatma için Cordelia bir sürü ugrasiyor sağ olsun işini kolaylastirmayi çok isterim tabi ki
Kaya tuzu niye canım?
Ben de cordelia çıkmayıp poldelya çıkınca tereddüt etmiştimteşekkür ederim kaptanim
İnşallah ikimizde başaracağız eski spor günlerimize döneceğiz canımÇok istiyorum eski sporumu yapmayı. Çok iyi oluyordu. Sağol balım
Günaydın Elhoşumm ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Günaydın kaptanim
Günaydın canim❤
Elhanım tam ihtiyacım olan şeyi yazmışsın.oranlari önemli mi?Canım kaya tuzu insanın üzerindeki negatif etkileri emiyor diyeyim. Bilimsel olarak kanıtlanmış. Özellikle hastanelerde , adliye veya karakollarda, vergi dairelerinde kötü enerjiler yogunmus bu yerlerde ister istemez bulunduğumuzda bize de geçiyor. Sirke de çok faydalı. Yatak odana tuzlu sirkeli su koyduğunda gün boyu biriken kötü enerjiler o suya toplanıyor sonra onu döküyorsun.
Ay yok kız, gülme isareti degil o, utangaç ifade. Hayatta dalga gecmem kimseyleKırmızı takım
Sen niye güldün ki ben şampiyon olamazmıyım
Canım yarım su bardağı ( doğal ev yapımı olursa daha iyi ) sirke , yarım bardak su , bir yemek kaşığı kaya tuzuElhanım tam ihtiyacım olan şeyi yazmışsın.oranlari önemli mi?
Sağ ol. İnsaallah ama sabit civarlardayimEvet sporun ve menü güzel. Ben de merak ediyorum yarını. İnşallah güzel eksi gelir
Stresten bayginlik gecirmeye de bi receten var mi? İs yerinde oluyodu ozellikle, hatirlamak jstemiyorum hiç.Canım yarım su bardağı ( doğal ev yapımı olursa daha iyi ) sirke , yarım bardak su , bir yemek kaşığı kaya tuzu
Üzerinde tasiyacaksan bir fındık büyüklüğünde yeterli kaya tuzu. Toz halindeyse bir peceteye bir miktar koy. Üzerinde taşı.
Stres frekansının düştüğünü gösterir. Masanda sirkeli su bulundur tatlım.Stresten bayginlik gecirmeye de bi receten var mi? İs yerinde oluyodu ozellikle, hatirlamak jstemiyorum hiç.
Her seye sirkeli suStres frekansının düştüğünü gösterir. Masanda sirkeli su bulundur tatlım.
İlknur hayırlı olsun yeni nickin.yazmıştım önceki mesajda ilknur84
Teşekkür ederim kaptanım
Rengi sana beni değiştir diyecektir. Lavaboya dökerken niyetini al. "Bu suyla bütün negatif etkilerden arindim" deyip şükret.Her seye sirkeli suşaka şaka sağ olasin denicem. Ne zaman dökeyim
Ne sirkesi olacak canım?Canım kaya tuzu insanın üzerindeki negatif etkileri emiyor diyeyim. Bilimsel olarak kanıtlanmış. Özellikle hastanelerde , adliye veya karakollarda, vergi dairelerinde kötü enerjiler yogunmus bu yerlerde ister istemez bulunduğumuzda bize de geçiyor. Sirke de çok faydalı. Yatak odana tuzlu sirkeli su koyduğunda gün boyu biriken kötü enerjiler o suya toplanıyor sonra onu döküyorsun.
Fark etmiyor canım.Ne sirkesi olacak canım?
Sen de varsa iyi birşeydir. Taç olabilirBir de bilebilsek bu tikin ne anlama geldiğinigerçekten çok tatlı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?