- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Fulya inan yapabilecek kafada olsam başlarım. Eşim çok yoğun çalışıyor 1 aydir, ramazanda da öyle olacak. Sadece cuma akşamı erken geliyor diğer akşamlar mesai, cumartesi pazarda gidiyor... Ananem rahatsızdı annemlerde 2.5 aydır. Ameliyat oldu hâla kalıyor. Çocukları bırakıp bir nefes alamıyorum aylardır.. günüm çok yoğun geçiyor ama hiç birseye yetişemiyorum. Aşırı sinir halim var kendimi zapt etmekte zorlanıyorumAmine Busra canım yarışmalar başladı. bak ben bu hafta mavi kaptan oldum. hadi sen de gel. yarışmaya girince devamı geliyor. motive oluyor insan.
Gercekten öyle kizmak cocugu yalan söylemeye itiyor bi komsum ogluna sürekli kiziyor sesi de geliyor gün icinde belki en az 7-8 kere bagriyodur ama normal bi bagirma degl yani. Cocuk cok yalan söyluyor yani gözünle gördügüm seye bile yapmadm diyor bazen ama bence annesindne korkusuna yine kizicak diye, gercekten üzücü. Cocuk yetistirmek gercekten en zor işestağfurullah canım ne kusuru
yaa işte buna çok kızıyorum, bu adamlar hiç mi o yaşlarda olmadılar, hayır kaldı ki çocuk yanlış yapıyor da olabilir belki kafası almıyordur olabilir yani, bu kadar ağır konuşmak neden ki
sonra çocuklar korkudan yalana başvurmaya başlıyorlar o zaman da sen yalancısın diye yüklenirler çocuğa
kırk kere anlattım, bana diyor ki azıcık korksunlar tabii ki, yahu korkması değil saygı duyması önemli, saygı duyan çocuk zaten sana karşı yanlış yapmamaya özen gösterir, korkan çocuk hata yapsa da yalanla kapatır hatasını ruhun duymaz ama yok anlamıyor
Allah yardımcımız olsun gerçekten
tamam canım hazır olduğunda gel o zaman. ben ilgini başka yöne çeker, burada muhabbetle motive olursun diye demiştim. sen nasıl istersenFulya inan yapabilecek kafada olsam başlarım. Eşim çok yoğun çalışıyor 1 aydir, ramazanda da öyle olacak. Sadece cuma akşamı erken geliyor diğer akşamlar mesai, cumartesi pazarda gidiyor... Ananem rahatsızdı annemlerde 2.5 aydır. Ameliyat oldu hâla kalıyor. Çocukları bırakıp bir nefes alamıyorum aylardır.. günüm çok yoğun geçiyor ama hiç birseye yetişemiyorum. Aşırı sinir halim var kendimi zapt etmekte zorlanıyorum
Devam edecek misin ben de katilayim sanaİyi akşamlarbugün Ahmet Apa style menü oldu üç gün ramazana kadar bu şekilde devam edersem süper olacak
20 Mart 2023
Sabah
1 filitre kahve
Öğlen
5 ceviz
Filitre kahve
Akşam
Nohut emeği
Bulgur pilavi
Ayran
3 litre su
Adım 10.331Cordelia Zipzip- Hallederiz
Buraya girmeye bile vaktim olmuyor artık. Küçüğüm çok fena bu sene inan şuan bile 40 dkdir uyutmaya uğraşıyorum çok tukendim.tamam canım hazır olduğunda gel o zaman. ben ilgini başka yöne çeker, burada muhabbetle motive olursun diye demiştim. sen nasıl istersen
Benimse geçti ama hala acı yemeye korkuyorumİyiyim Saracim. Mide şikayetlerim kalmadı. Üç antibiyotigi aynı anda içersem sıkıntı oluyor. Yanlış yapıyor olabilirim böyle iyi hissettim anca...senin geçti mi şikayetler?
Devam edecek misin ben de katilayim sana
Afiyet olsun harika menüevey
Evet edeceğim kaptan olur tabikide çok sevinirim birlikten kuvvet doğarDevam edecek misin ben de katilayim sana
Afiyet olsun harika menü
Tamam yarın detayları konuşuruz inşallah böyle geçer RamazanEvet edeceğim kaptan olur tabikide çok sevinirim birlikten kuvvet doğaraslında ramazanı bile bu şekilde geçirmek istiyorum zaten tek öğün olduğu için rahat olur gibi geliyor şimdilik
7.700 adim atabildim yürüyüşe gidemedimZipzip- adımın kaç? Hedefin 15 ti bugun.
Parkta adimsayari taktim, geldigimde 1.000 Küsürdü ama arabayla 6-7 dak eve geldik, icime sinmedi, sinirlenip sifirladim
Yuruyuse cikmam lazim acilen.
İlk Fİrsatta kacicam İnsaallah
10 dk bölgesel sadece
Gecmis olsun canim Allah sifa versinYok canım, bu ara başlayamayacağım sağlık sıkıntım var onlar hallolsun önce
Tamam canim cuma bildirim yaparsinAaa benim kızım 4 yaşında, aynı şeyleri söylüyor saçları kıvırcık düz olamaz mıymış, adını değiştiremezmiymis çünkü çok kötüymüş, artık tatlı değilim sadece güzelim diyor, dedesi ve babaannesi bebekken daha çok seviyormus onu vs vs....ne bu şimdi ergenlik mi
Zipzip- kaptanım çok özür dilerim,sabah tartimin pili bitmiş tartilamadim, çok yogundum giremedim akşama kadat
20 Mart pazartesi
9.30 kaşarlı hindi fumeli tb tost salatalık havuç yeşillik 6 zeytin
11.30 elma
13.30 2 kepçe çorba Salata
15.00 sütlü kahve 1 hurma 5 badem bir kaç leblebi
18.00 2 rulo börek 3 sarma 4yk yoğurtlu makarna 1 kurabiye (güne gittim)
2litre su
Zipzip- Hallederiz
7461 adımCordelia
20 MART PAZARTESİ
11.601 ADIM
10 DAK BÖLGESEL 100 PUAN
Zipzip- Cordelia 60kiloyum
Eki Görüntüle 3221149
KAHVALTI
hasl yumurta
Zeytin
Karabugday patlagi
Zeytin ezmesi
Kayisi
Muz
Az f.ezmesi
AKSAM
Balık-salata
Aralar
Nescafe
Yulaf bar
Kahve
Matcha
Kuruyemis agirlikli tabak
Kucuk dilim helva
2 hurma
Hallederiz Zipzip-
20 Mart 2023
sabah yok
öğlen 12.15
avucum kadar tavuk, 3-4 yk bulgur pilavı, yeşillik ve söğüş, 5 çiğ kuruyemiş
ara 16.00
3 yk ev yoğurdu içine tarçın, 6-7 çiğ kuruyemiş, 2 minik kayısı ve 1 hurma
akşam 19.10
etli enginar yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 2 yk salata, biber
ara
birkaç yk ev yoğurdu içine baharat karışımı (zencefil, tarçın, zerdeçal)+ 10 badem
yatana kadar 2 lt ye yakın su
20 Mart p.tesi spor ve menü
Adım 10.000
Sabah
2 yumurta
1 dilim tbe
6 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 ayva 6 çilek
Akşam 19 30
200 gram Tavuk ve salata
1 dilim tbe
2 litre su
Zipzip- Hallederiz
Büyük yazmana gerek yok canim örnekte belli olsun diye buyuk yazmistim sayi ve tarih yazsan yeterli19 Mart menüsü
Kahvaltı 11.00
Omlet,2-3 dilim sucuk, 1 kk helva, 2 dlm ekmek,2zeytin
Ara yok
Akşam 18.15
3 YK sebzeli pilav ,3 YK kavurma yarım bardak ayran
2 lt su 6300 adımCordelia büyük yazmayı başaramadım Hallederiz Zipzip-
Menümü yazayım
Sabah
Yulaflı kuru meyveli süt
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Iki tane biber dolması
Akşam
İstavrit tava
Salata
Su 3 litre spor yok 3929 adım
Zipzip- Cordelia Hallederiz
Eki Görüntüle 3221176
20 Mart pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 h yumurta, çeyrek tost, 1yk kaymak pekmezli
Öğlen 3 YK sebzeli pilav 2 kepçe e nohut
Akşam 18.00
Oglenle aynı(doğumdan sonra ilk kez nohut yedim de)
Şu 2 lt, adım 7000 olur yatmadan
Hallederiz Zipzip- Cordelia
20 Mart
10.00 Meyve tabağı ( portakal, elma, muz)
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Birkaç kuru üzüm, iki badem, beyaz leblebi
17.00 Bir kepçe mercimek , yarım lahmacun, üç mercimek köfte ( dünden kalanlar ) , iki yaprak marul
Üç litre su
Zipzip- Hallederiz
Adım 10410Cordelia
Eki Görüntüle 3221177
20.03.23
12.30
2 YK kısır,3 yk yoğurtlu kabak salatası, 2 YK acılı ezme, 1 parça haşhaşlı çörek, 2 YK brokoli salatası, 1 parça börek, yarım cheesecake
16.00 sade kahve
21.30 1 kase çorba, yoğurt ,1 hurma
Şu:1.5 lt
Adım: 7792.Zipzip- 60kiloyum Cordelia Eki Görüntüle 3221179
İyi akşamlarbugün Ahmet Apa style menü oldu üç gün ramazana kadar bu şekilde devam edersem süper olacak
20 Mart 2023
Sabah
1 filitre kahve
Öğlen
5 ceviz
Filitre kahve
Akşam
Nohut emeği
Bulgur pilavi
Ayran
3 litre su
Adım 10.331Cordelia Zipzip- Hallederiz
Menüm 20.3.2023
9:30 2 dilim hindi füme salam,1dlm ekmek tb
11:00 filtre kahve az sütle
14:00 1yk keten tohumu, 2 yk yulaf ezmesi, 2 ceviz, 1 buyuk boy muz, 1 bardak süt ile shake yaptim icine tarcin ekledm 1 ck kadar
16:00 kahve yanina 1 hurma, 2 badem, 1 avuc kuru üzüm
18:30 tavuklu yogurt soslu salata, 6yk sebzeli pilav
15.090 adim
3lt su
3 mil leslie
Hallederiz Hallederiz Cordelia Zipzip-
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar. Size çok tatlı bir minnoşun seslendirdiği bob marley şarkısını armağan etmek istiyorum.
‘Hiçbirşey için endişelenme çünkü her küçük şey yoluna girecek…’
Çok yakışmış tikler hayırlı olsun kaptanım kırmızı kırmızıdaGeldi oha.Sağol kuzum. Yönetime de buradan teşekkür ederim. @Elhan kraliçem de HanimKelesimiGetir de var. Ayy bu çok tatlı oldu.
Teşekkür ederim canım7.700 adim atabildim yürüyüşe gidemedim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?