Afiyet olsun canim adimlarin fotoğrafını ekleyebilir misin ❤
Ya canımm maşallah sana yaaOlgunlaşmış Bir muz bir yemek kaşığı tahin ve benmari usulü eritilmiş iki kare bitter çikolatayı Rondo da parçaladım Bu arada Tahinin koyu kısmından olacak Daha sonra sufle kaplarına koydum önceden ısıtılmış 175 derece fırında 10 dakika pişirdim
Çok geçmiş olsun canım benimCanım aslında ateş uzun zamandır bazı zamanlar 37lerde dolaşıyor. Biraz önce 38e yaklaşınca üstünü inceltmek için uyandırmak zorunda kaldım, uyanmışken de süt verdim 1 bardak. Anında çıkardı ne varsa, ağzı burnu kan içinde… Delirmek üzereydim ki alerjik hastalarda burun kılcal damarlarında hassasiyet olduğundan kanama sıkça gözlemleniyormuş. Kanamayı durdurduk. Bulantı ilacı verdim, çubuk krakere ikna ettim. Offff
Günaydın kızlar
Grip belirtisi olarak burnum tıkanıyor, onun haricindeki ağrı ve sızlamazlar felçten kaynaklı ve ödem çoğunlukla ayak ve bacaklarda oluşuyor, önceki şişliklerime benzemiyor.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bugün nasılsın ?Teşekkür ederim canım ıhlamur falan içiyorum vitaminlerimi alıyorum ama bugün iki tane serum yedim
İnşallah en kısa zamanda düzelirsinMerhaba kızlar herkese hayırlı iftarlar ben bugün daha kötü hissedince tekrar doktora gittim iki tane serum yedim şimdi daha iyiyim ne ağır bir gripmis uzun zamandır böyle hasta olmamıştım bademciklerimde çok fena şişmiş ama serumlar iyi geldi
Hayrolsun canım gelmiş geçmiş olsunKızlar çok özür dilerim. Akşam kızımı almaya gittiğimde burnunun kanadığını öğrendim. Durdurdukları için haber vermemişler, ne oluyor demeye kalmadan ateşlendik. Benim aklımdan tamamen çıktı kilo bildirimi. Kabul ederseniz şimdi tartıldım, kilom sabitKusura bakmayın kaptanlarım Kinoalihatun Zipzip-
geçmiş olsun canımGrip belirtisi olarak burnum tıkanıyor, onun haricindeki ağrı ve sızlamazlar felçten kaynaklı ve ödem çoğunlukla ayak ve bacaklarda oluşuyor, önceki şişliklerime benzemiyor.
Gün içinde arada bacakları yüksekte tutmak ödeme iyi geliyor, birazda rahatlıyorum
Geçmiş olsun sara rabbim acil şifa versin inşallahMerhaba kızlar herkese hayırlı iftarlar ben bugün daha kötü hissedince tekrar doktora gittim iki tane serum yedim şimdi daha iyiyim ne ağır bir gripmis uzun zamandır böyle hasta olmamıştım bademciklerimde çok fena şişmiş ama serumlar iyi geldi
Gecmis olsunGrip belirtisi olarak burnum tıkanıyor, onun haricindeki ağrı ve sızlamazlar felçten kaynaklı ve ödem çoğunlukla ayak ve bacaklarda oluşuyor, önceki şişliklerime benzemiyor.
Gün içinde arada bacakları yüksekte tutmak ödeme iyi geliyor, birazda rahatlıyorum
Tünaydın gezegenimTünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok gezegenimGrip belirtisi olarak burnum tıkanıyor, onun haricindeki ağrı ve sızlamazlar felçten kaynaklı ve ödem çoğunlukla ayak ve bacaklarda oluşuyor, önceki şişliklerime benzemiyor.
Ne iyiyim ne kötüyüm halsizim burnum tıkalı ve çok ağrıyorBugün nasılsın ?
Amin canım sağolasınİnşallah en kısa zamanda düzelirsin
Amin canım sağolasınGeçmiş olsun sara rabbim acil şifa versin inşallah
geçmiş olsun canım Allah korumuşSelam kızlar, yenice çayımı alıp oturdum, tam iftar yakın slaata yaparken elimi feci kestimhala kaniyor sıkıca sardım o yüzden çok zor yaptım işlerimi, resmen parmağımın üst tarafı gitti ya ne kadar zormuş hiç işlerimi rahat yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?