Çok güzel canım afiyet olsunKinoalihatun Zipzip-
28 Mart 2023
sahur 04.40
peynirli çırpılmış yumurta
3 zeytin
10 çiğ kuruyemiş
söğüş salata
avuç içi kadara yulaf kepeği krepi
iftar 19.40
kıymalı ıspanaklı el açması gözleme
söğüş salata
çay
1 hurma, 7 fıstık
ara 21.00
1 avuç çekirdek
sahurdan yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Çok sağ ol canım, eşim yeni bıçak almıştı hayır ben sakar neyime guvenip o bıçakla salata yapıyorsamgeçmiş olsun canım Allah korumuş
victorinox marka mı bıçak? o markanın bıçakları çok keskin. fena kesiyor.Çok güzel canım afiyet olsun
Çok sağ ol canım, eşim yeni bıçak almıştı hayır ben sakar neyime guvenip o bıçakla salata yapıyorsameşim bile dedi, ben o bıçağı kendim için aldım sen neyine guvenip kullanıyorsun ki dedi adamın bana olan güveni
şimdi nasıl oldu canım?Kanamayı durduramasaydım arabaya atlayıp acile götürecektim canım ama çok şükür durdurduk. Ağrı kesici ateş düşürücü de verince rahatça uyudu yavrum, ben saat başı alarm kurup ateş takibi yaptığım için örselendim biraz. Ailem var canım ama gece gece onların da canını sıkmak istemedim, ne de olsa belli yaşın üstünde insanlar. Zaten annemde tansiyon var, bütün gece ona koştururduk bu seferSiz varsınız işte, çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için
Geçmiş olsun canimSelam kızlar, yenice çayımı alıp oturdum, tam iftar yakın slaata yaparken elimi feci kestimhala kaniyor sıkıca sardım o yüzden çok zor yaptım işlerimi, resmen parmağımın üst tarafı gitti ya ne kadar zormuş hiç işlerimi rahat yapamadim
Afiyet olsun canimSahur
2 YK menemen, 1 dilim peynir, 1 TK tahin pekmez,. Salatalık , 1 dilim pide
İftar
1 kase yayla çorbası, 2 YK pilav, 2 YK tavuk haşlama, 3 yk havuç tarator, avuç içi kadar pide, 1 hurma.
Şu:1.5 lt olur
Spor sonra bildiririm.
Zipzip- Kinoalihatun
Afiyet olsun kaptanim ❤Kinoalihatun Zipzip-
28 Mart 2023
sahur 04.40
peynirli çırpılmış yumurta
3 zeytin
10 çiğ kuruyemiş
söğüş salata
avuç içi kadara yulaf kepeği krepi
iftar 19.40
kıymalı ıspanaklı el açması gözleme
söğüş salata
çay
1 hurma, 7 fıstık
ara 21.00
1 avuç çekirdek
sahurdan yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Geçmiş olsun canım baya kötü kesmişsinSelam kızlar, yenice çayımı alıp oturdum, tam iftar yakın slaata yaparken elimi feci kestimhala kaniyor sıkıca sardım o yüzden çok zor yaptım işlerimi, resmen parmağımın üst tarafı gitti ya ne kadar zormuş hiç işlerimi rahat yapamadim
Yok canım pirge diye bir marka, hiç bilmiyorum markaları eşimde öyle bir takıntı var, dogramayi vs sevdiği için güzel bıçak arıyor geneldevictorinox marka mı bıçak? o markanın bıçakları çok keskin. fena kesiyor.
Çok teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim ❤
Çok teşekkür ederim canım, evet kötü oldu hala kaniyorTamam
Geçmiş olsun canım baya kötü kesmişsin
Geçmiş olsun canım. Nasıl durumunSelam kızlar, yenice çayımı alıp oturdum, tam iftar yakın slaata yaparken elimi feci kestimhala kaniyor sıkıca sardım o yüzden çok zor yaptım işlerimi, resmen parmağımın üst tarafı gitti ya ne kadar zormuş hiç işlerimi rahat yapamadim
Benim evdeki bütün bıçaklar kör canım Keskin bıçağı bana ailede kimse vermez. Daha elimi kesmediğim gün olmadı çünküÇok güzel canım afiyet olsun
Çok sağ ol canım, eşim yeni bıçak almıştı hayır ben sakar neyime guvenip o bıçakla salata yapıyorsameşim bile dedi, ben o bıçağı kendim için aldım sen neyine guvenip kullanıyorsun ki dedi adamın bana olan güveni
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Nasıl durumun
Evet ya bu benimBenim evdeki bütün bıçaklar kör canım Keskin bıçağı bana ailede kimse vermez. Daha elimi kesmediğim gün olmadı çünkü
Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim❤
Tamam kaptanim cuma gunu Sarı takima ekliyorum ❤
Teşekkür ederim canım benimgeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kuzumGecmis olsun
Tünaydın gezegenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?