- 14 Şubat 2021
- 8.434
- 22.684
- 298
Biraz gittim yıprandım geri geldimSelam canım nerdesin sen?
Canım çok zor şeyler sabır ile dua ile inşallah kavuşacaksınız çocuklarınızaBiraz gittim yıprandım geri geldim
İnşallah inşallah Allah razı olsun teşekkür ederimCanım çok zor şeyler sabır ile dua ile inşallah kavuşacaksınız çocuklarınıza
Günaydın canim❤Günaydın kızlar❤
Afiyet olsun canim❤4 Nisan Salı
1 kase pancar salatasi (3 gunun sonunda sukur bitti)
1 kıymalı pide
Bol maydonoz
2 elma
21.00
1 simit
3 Dilim peynir
Su: 2 lt
Adim: 9413
Eki Görüntüle 3228362
Cordelia Zipzip-
Günaydın fesangim ❤Günaydın herkeseben hala başlayamadım
Selam canim hosgeldin❤Selam bebekler nasılsınız uzun bir aradan sonra gelip selam vereyim dedim
Günaydın kaptanimGünaydın hanımlar
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim❤
Gecmis olsun canim hastaneler cok yorucu oluyorSelam kızlar, bugün endokrin kontrolü için fakülteye gittim, gitmisken diş ile ilgili kafamda soru işaretleri vardı dedim orda göstereyim fikir alayım inanın canım çıktı ya, aşırı yoruldum, ordan oraya gittimşimdi bakabildim telefona
Geçmiş olsun göklerce, işlerini halledebilmissindir inşallahSelam kızlar, bugün endokrin kontrolü için fakülteye gittim, gitmisken diş ile ilgili kafamda soru işaretleri vardı dedim orda göstereyim fikir alayım inanın canım çıktı ya, aşırı yoruldum, ordan oraya gittimşimdi bakabildim telefona
Tam gaz devam kaptanım, inşallah güzel eksiler gelecek
Yenmemiz gereken bir mavi takım, gitmesi gereken onca yağ varken diyeti sporu bırakamayız. Son 2 gün cumaya. Size güveniyorum
S Suskunkardelen
Jasminium84
@Meryem1306
G Goklerce
Çok teşekkür ederim canım, gerçekten çok yorucu, kızımı bırakacak kimse yoktu onu da götürdük,onlara da ayrı üzüldüm, eşim oruçlu hava yağmurlu arabanın icinde çocuk oyaladı, çocuk peşimizde yoruldu, inan tek kendim olsam bu kadar olmazdi onlara uzuldumGecmis olsun canim hastaneler cok yorucu oluyor
İnşallah halledersin WC işini, ben probiyotik kullanmaya başladım biraz rahatladımmerhaba kızlarr . yorgun argın eve geldim çok çok şükür.
2-3 gündür wc sıkıntılı. bir de dolunay... şişim...
Çok teşekkür ederim canım, halledemedim haftaya tekrar gideceğimGeçmiş olsun göklerce, işlerini halledebilmissindir inşallah
Güzel canım afiyet olsunLadygreenlimo Zipzip-
05 Nisan 2023
sahur 04.20
sucuklu peynirli omlet
5 zeytin, 10 badem
közlenmiş domates ile kırmızı ve yeşil biber
iftar 19.45
etli kurutulmuş karışık dolma
salata, domates soslu acı biber kavurma
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
10 kaju, 10 bitterli fıstık
1 dilim dünkü fit brownieden (unsuz şekersiz)
sahurdan yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Evet olabiliyor düzensizlikler ama takip et yine de, korunmayı elden bırakmaKizlar dün regl oldum ama bugün hiç gelmedidoğumdan sonra benzerini yaşayan oldu mu aranızda?Doktorum bir yıl goremeyebilirsin demisti
Korunmayı elden bırakma ne demek, adamı yanıma yaklaştırmaya korkuyorumTam gaz devam kaptanım, inşallah güzel eksiler gelecek
Çok teşekkür ederim canım, gerçekten çok yorucu, kızımı bırakacak kimse yoktu onu da götürdük,onlara da ayrı üzüldüm, eşim oruçlu hava yağmurlu arabanın icinde çocuk oyaladı, çocuk peşimizde yoruldu, inan tek kendim olsam bu kadar olmazdi onlara uzuldum
İnşallah halledersin WC işini, ben probiyotik kullanmaya başladım biraz rahatladım
Çok teşekkür ederim canım, halledemedim haftaya tekrar gideceğim
Güzel canım afiyet olsun
Evet olabiliyor düzensizlikler ama takip et yine de, korunmayı elden bırakma
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar, bugün endokrin kontrolü için fakülteye gittim, gitmisken diş ile ilgili kafamda soru işaretleri vardı dedim orda göstereyim fikir alayım inanın canım çıktı ya, aşırı yoruldum, ordan oraya gittimşimdi bakabildim telefona
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Ahahaha kesin cozumKorunmayı elden bırakma ne demek, adamı yanıma yaklaştırmaya korkuyorumkırk takla atıyorum
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun tatlımLadygreenlimo Zipzip-
05 Nisan 2023
sahur 04.20
sucuklu peynirli omlet
5 zeytin, 10 badem
közlenmiş domates ile kırmızı ve yeşil biber
iftar 19.45
etli kurutulmuş karışık dolma
salata, domates soslu acı biber kavurma
3 kaşık sarımsaklı yoğurt
10 kaju, 10 bitterli fıstık
1 dilim dünkü fit brownieden (unsuz şekersiz)
sahurdan yatana kadar 1,5 lt den fazla su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?