- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
gelse rahatlayacağım da gelmedi.Regl neyseki bir hafta sürüp geçer ve sen de toplarsın canım,telafi edilir sorun olmaz insallah
Bı gün sayan daha buldum
Afiyet olsun
nasılsın canım iyi misin?Amin Allah razı olsun
Hamdolsun iyiyimnasılsın canım iyi misin?
Afiyet olsun canimAkşam menüm
Menemen
Şekersiz çay
3 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kadife tatlısı
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Kesinlikle katılıyorum sporsuz olmuyor yürüyüşler bana çok iyi geldi mesela bizim burada bir haftadır yağışlı dışarıda yürüyüş yapmıyorum ama 6000 zorunlu iyikide zorunlu adımları evde yürüş yaparak tamamlıyorum çok iyi geliyorsporsuz olmuyor kesinlikle. normalde yendiğimden çok az yediğim halde veremiyorum. bi şekilde zaman bulup yapıcam. katılırım inşallah. neler yiyip ne kilolar veriyordum biliyorsun. olay spordaymış meğer yemekte değil
Düzen kurmana sevindim canım, zamanla herşey daha iyi olacak, inan bunaAmin amin canım benim.Allah razı olsun.
Hamdolsun düzene girdik şükür. ( Eşimle aram pek iyi olmasa da)
Daha yeni rahat uyuyabiliyorum. Çocuklarla aynı odadayiz, düzenimiz ilk zamanlara göre daha iyi.
Tabi daha o psikolojiyi atamadim.
Tartı saat kaçta nasıl atılacak herhangi bir sifre vs var mıKızlar yatın iftara misafirim var, bu askam biraz temizlik vs yapıyorum, yarın tartı günü acayip bir şişkinlik var ne yapacağım bilmiyorum
Afiyet olsun canimSelam kızlar sabahtan beri gelemedim
13.04.23
13.00
2 yumurta ile omlet, domates salatalık, 1 dilim peynir,5 zeytin, 2 dilim ekmek , 1 TK tereyağı.
17.00 1 kivi,5 çilek
19.0
1 kase yayla çorbası, 1 tabak güveç, 1 dilim ekmek,yoğurt
20.00 1 kase sütlaç
Şu:2 lt yapmaya çalışacağım.Zipzip- Jasminium84
Kolay gelsinKızlar yatın iftara misafirim var, bu askam biraz temizlik vs yapıyorum, yarın tartı günü acayip bir şişkinlik var ne yapacağım bilmiyorum
Oruc tutuyorsan aksam 5 gibi tartilabilirsinTartı saat kaçta nasıl atılacak herhangi bir sifre vs var mı
Hoş geldiniz bu aradaTartı saat kaçta nasıl atılacak herhangi bir sifre vs var mı
Çok teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Kolay gelsin
Teşekkür ederimOruc tutuyorsan aksam 5 gibi tartilabilirsin
tartı fotoğrafı tarih ve nikle paylaşıyoruz
canım evde ekstra bi şey yapmasam da 7 bin adım atıyorum. ama benim konsantre spor yapmam gerekiyor onu anladım. gram oynamıyor yoksa ve gerilmeye başlıyorum o zaman da daha çok yiyesim geliyorKesinlikle katılıyorum sporsuz olmuyor yürüyüşler bana çok iyi geldi mesela bizim burada bir haftadır yağışlı dışarıda yürüyüş yapmıyorum ama 6000 zorunlu iyikide zorunlu adımları evde yürüş yaparak tamamlıyorum çok iyi geliyor
Bende ramazandan sonra adımlara ek birşeyler yapacağım bakalım sıkılaşmak istiyorumcanım evde ekstra bi şey yapmasam da 7 bin adım atıyorum. ama benim konsantre spor yapmam gerekiyor onu anladım. gram oynamıyor yoksa ve gerilmeye başlıyorum o zaman da daha çok yiyesim geliyor
Canım fezoooomArada olur canım benimde 3. Günüm
Kuşum çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?