Teşekkür ederim casminimafiyet olsun kızlar
ayaklarına sağlık
doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber şahane bir yaş dilerim, tüm dileklerin gerçekleşsin inşallah
yeme düzenim değişti ya canım muhtemelen o etkiliyor, aslında evet erken olması daha iyi tabii ve hatta cumartesi kızımın doğum günü vardı tutmasam mı diye bile düşünüyordum güzel denk geldi amaaaaaa yarın Cuma
senin düzensizliğin normal canım yavaş yavaş girer düzene
çok da kasma kendini yemeyeceğim diye bence 1 tatlı kaşığı yiyeblirsin saat çok geç olmadan
sen sporla güzel verirdin canım, muhtemelen etkiliyordur. evet 2 çocukla insanın totosu yer yüzü görmüyor ama bir spor kadar olmuyor
Ramazan sonrası sabahları Leslie'ye başlayacağım ben, istersen sen de takıl bana 20şer dk olsun yapalım
Aynı dileklerle fezocum.
çok şükür canım. malum Ramazan, oruç, işe gidip geliyorum. öyle geçip gidiyor günlerHamdolsun iyiyim
Sen nasilsin canım?
Hoşgeldin canım.kilomuz yakın. Ok ndalkah beraber 65 oluruz. Çok.amin.,ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Leyla
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 83
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:ilaçlar ,doğum ve adet düzensizliği ,hareketsiz yaşam ,depresyon
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ sağlıklı olmak
Hoşbuldum amin insaAllahHoşgeldin canım.kilomuz yakın. Ok ndalkah beraber 65 oluruz. Çok.amin.,
selam kaptanım nasılsınAfiyet olsun canim❤
@pastelfit
Selam ❤
Gecmis olsun gezegenim Allah sifa versin
Tamam gezegenim❤
Günaydın kaptanim ❤
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim ❤
KordişimmmmElhan kraliçem nice güzel sağlıklı yıllarda, sevdiklerinle beraber mutlu olmanı dilerim. Eki Görüntüle 3233094
Teşekkür ederim Fulyacim
2 gün sıfır kaçamakCanım fezoooom
Bu akşam iftara misafirim vardı az buçuk bozdum ama yarın devam. Senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?