- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
Günlük menü bildirimi yapılıyor. Varsa adım , spor da yazın.Merhabalar. Günlük menu bildirmek mi gerekiyor ben cok anlayamadim neler yapıyoruz
Tamamdir teşekkür ederimGünlük menü bildirimi yapılıyor. Varsa adım , spor da yazın.
Kaptanlar gelene kadar deneme süresini atlatmış alışmış olursunuz. Gerekli açıklamaları da yaparlar.
Sabah kahvaltı 7.20
2 dilim minik örgü peynir
Domates salatalik yeşillik
Kabak kızartması
Ara öğün 12.00
Duble türk kahvesi hatay kömbe
Akşam 17.00
Cağ kebabi 200 gr. ekmek cok az
Bol salata
Sade soda
Ara öğün 1 elma
Spor
45 dk zumba (kurs)
11.000 adım yürüyüş
Güncel kilom 78.5
Şahane bir haber, binlerce şükürElif' ten haber yok kuzum. Pastelfit' in kisti tedavi ile yok olmuş. Bu haberi vereyim.
Buradayım ❤
Yavaştan dikkat etmeye başlamıştım spora 2 haftadir az az başladım simdi tempo hızlandı
Başlangıç için harika bir gün. Özellikle spor kısmına çok imrendim.Azmin daim olsun kevso.
Günaydın casmincim.Günaydın kızlar❤
bırakmayalım tabiiGünaydın casmincim.
Sayfayı ıssız bırakmayalım
Elif nerelerde iyid demi bugün mesaj atayım merak ettim şimdi.pastelcimede çok geçmişler olsun.Elif' ten haber yok kuzum. Pastelfit' in kisti tedavi ile yok olmuş. Bu haberi vereyim.
GünaydınGünaydın kızlar❤
Birbirimizle iletişim günümüz olsunElif nerelerde iyid demi bugün mesaj atayım merak ettim şimdi.pastelcimede çok geçmişler olsun.
Aynen erken daha sonra mesaj atarım elife,en son nisanda yazmış önemli bişi yoktur umarım
Yakın zamanda yazıştık iyiydi canım. Kediler ve evle ilgileniyordu. Ailesi köye gitmiş.Aynen erken daha sonra mesaj atarım elife,en son nisanda yazmış önemli bişi yoktur umarım
İyi olsunda nasılsa gelir gene,hiç bu kadar gelmemezlik yapmazdı.Yakın zamanda yazıştık iyiydi canım. Kediler ve evle ilgileniyordu. Ailesi köye gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?