- 30 Kasım 2014
- 29.716
- 131.362
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz psikolojik açız. İnşallah başaracağız. Hayırlı olsun başlangıcın ❤ADINIZ: özlem
YAŞINIZ: 44
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:79 ama tam emin değilim sabah tartılayım
HEDEF KİLONUZ:62
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çokça yeme :))) psikolojik açlık.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıf halimi çok seviyorum. 65 kiloydum ve çok mutluydum.
Hoş geldin ÖzlemADINIZ: özlem
YAŞINIZ: 44
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:79 ama tam emin değilim sabah tartılayım
HEDEF KİLONUZ:62
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çokça yeme :))) psikolojik açlık.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıf halimi çok seviyorum. 65 kiloydum ve çok mutluydum.
Teşekkür ederimHepimiz psikolojik açız. İnşallah başaracağız. Hayırlı olsun başlangıcın
Günaydınn☺ Psikolojik olarak kendinizi çok güzel hazırlamıssınız hep byle sürer inşallahGünaydıııın78.5 ile bugün başladım. Cumayı bekleyemedim hevesim kırılmasın :))) Birazdan bir Türk kahvesi ile güne başlıyorum
![]()
günlük menümü hazırladım. Ne yiyeceğimi bir gün önceden planlayarak yapacağım
canımm kaptanımm hoşgeldin, özlemişimmIyi akşamlar![]()
![]()
kızlar herkes toplansın cumaya başlayalımZipzip-
yaaaaa çok süper şahane harika olleeeeyyyyyyyyyyCuma başlayalım canım![]()
bunu duyduğum an motivasyonumun yerine gelmesi kaç puan pekiTamam geliyorum cuma baslayalim yeniden![]()
İnşallah böyle sürsün hepinize bulaştırmak istiyorum motivasyonumuGünaydınn☺ Psikolojik olarak kendinizi çok güzel hazırlamıssınız hep byle sürer inşallahBende yarın grupla başlamayı planlıyorum
![]()
Zipzip- gelmene çok mutlu oldum.. Eski aktifliğini görünce üzülüyordum buralarda olmamana
![]()
İnşallahhhİnşallah böyle sürsün hepinize bulaştırmak istiyorum motivasyonumu![]()
Hosgeldin kaptanim cok mutlu oldumTamam geliyorum cuma baslayalim yeniden![]()
çok da lezzetli duruyor, hemen denenmeliHarika bir öğün tarifiyle geldim.
Bir demet semizotu
Üç adet salatalık
Bir kase yoğurt
Bir diş sarımsak
Sekiz yemek kaşığı haş. nohut
İsteğe bağlı , bir tatlı kaşığı domates veya biber salçası
İki yemek kaşığı zeytinyağı
Semizotu ve salatalığı doğruyoruz. Sarımsaklı yoğurda karıştırıyoruz.
Bir tavada nohut , yağ ve salçayı biraz çeviriyoruz. Salça yerine pul biber de olabilir.
Yoğurtlu karışımın üzerine döküyoruz. Çok kolay enfes bir diyet yemeği. Hem de 200 kalori![]()
Tarif üç öğün toplam 600 kalori söylemeyi unutmuşum casmincim.çok da lezzetli duruyor, hemen denenmeli
teşekkürler![]()
En sevdiğim salatalardandır kendileri, nohutla olan uyumu da harikaHarika bir öğün tarifiyle geldim.
Bir demet semizotu
Üç adet salatalık
Bir kase yoğurt
Bir diş sarımsak
Sekiz yemek kaşığı haş. nohut
İsteğe bağlı , bir tatlı kaşığı domates veya biber salçası
İki yemek kaşığı zeytinyağı
Semizotu ve salatalığı doğruyoruz. Sarımsaklı yoğurda karıştırıyoruz.
Bir tavada nohut , yağ ve salçayı biraz çeviriyoruz. Salça yerine pul biber de olabilir.
Yoğurtlu karışımın üzerine döküyoruz. Çok kolay enfes bir diyet yemeği. Hem de 200 kalori![]()
Ne güzel alternatif çok teşekkür ederim limonicim. Kabak gerçekten harika olacak.En sevdiğim salatalardandır kendileri, nohutla olan uyumu da harikabu salatanın bir diğer benzeri de kabak yoğurt ve nohut. Uyumları yine bir harika, deneyebilirsiniz
![]()
Rica ederim, deneyenlere afiyet olsunnnNe güzel alternatif çok teşekkür ederim limonicim. Kabak gerçekten harika olacak.