- 25 Ağustos 2019
- 62.201
- 119.109
- 698
- 31
Ödemin var canım detox yapsan düşer belki78.8 le başlayalım o kadar zumbaya rağmen düşemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödemin var canım detox yapsan düşer belki78.8 le başlayalım o kadar zumbaya rağmen düşemiyorum![]()
Ben kilomu kabullenemiyorum hâlâAyyy ben de bana yakın kilodakileri görünce seviniyorum60 ları görünce bi yalnız hissetmiştim
![]()
Evet vardir muhtemelen yıllık izinde bir anda aldim bunlari kaçamaklar olmasa vereceğim de sporu notrluyorumÖdemin var canım detox yapsan düşer belki![]()
Cekmeyi unutmusum yaa
Limonlu suyumu içtim ve filtre kahve icerken aklıma geldi ama dünküyle aynı yerde kalmışım
76.2 genelde
Genede atayım
3 hafta önce 80.8 dim
@ElhanZipzip- @CordeLia
Eki Görüntüle 3246322
Bunyemizz metabolizmanımız çok yavaş sanırimCOk yakınız kilo olarak bende 1 aydır aynı kilodayim bakalim
Evettt diyet yapmak cok zorr buara verdim diye habire yiyesim varrr tıka basaEvet vardir muhtemelen yıllık izinde bir anda aldim bunlari kaçamaklar olmasa vereceğim de sporu notrluyorum![]()
Evet benim en büyük sıkıntım hareket aslında dün zumba yaptım 30 dkBunyemizz metabolizmanımız çok yavaş sanırim![]()
Ohhh afiyet olsun sana daBende güne granül kahve ile başladım , afiyet olsunn![]()
Bend ehergün yapa yapa aslında cabuk verdim bu ara abarttım hehehe belim ağrıyo 1hafta ara verdim pazartesi başlayemmEvet benim en büyük sıkıntım hareket aslında dün zumba yaptım 30 dk
Her gün yapmayı planlıyorum umarım devam ederim
Sende mi zumba yapıyorsun demem ki ise yarıyormuş her gün yapmak ilk başlarda vücudu yorar ondan olmuştur 2 günde bir ara vermek mantıklı ac karnına mi yapıyorsunBend ehergün yapa yapa aslında cabuk verdim bu ara abarttım hehehe belim ağrıyo 1hafta ara verdim pazartesi başlayemm
Geçmiş olsun çok zor bisey gerçektenBen yarın sabah bildirim yapabilicem bu sabah vertigoyla uyandım tartılamadım neyseki kaza geçirmeden bi arabanın altında kalmadan servise grlebildim
İnan ben de tartılmıyordum ne zamandır. Ama tahmin ediyordum tahminim doğru çıktı. Kıyafetler falan olmuyor beter durumdayım yaniBen kilomu kabullenemiyorum hâlâ![]()
Yeni başlayınca zor oluyor ya devaminda kolay olacak inşallah çok güzel gidiyorken eşimle birbirimizi kiskirtip gidip biseyler yiyoruz o yüzden veremiyoruzEvettt diyet yapmak cok zorr buara verdim diye habire yiyesim varrr tıka basa![]()
Günaydınnn.. Ben de 65.2 ile masterfite giriş yapıyoruuum![]()