- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Hayaller kişiden kişiye değişiyorrrrYaavv sen bu kilona kurban olll tamda hayalim
Aayyy amiinn kız inşaallahh anamm bi gelebilsem oralara evlenmeden önce 63 tümHayaller kişiden kişiye değişiyorrrrinşallah hepimiz fit hanımlar olalım hayalimizin de ötesine ulaşalımmm
Ben de 52 idimAayyy amiinn kız inşaallahh anamm bi gelebilsem oralara evlenmeden önce 63 tüm
Pazartesi kontrol tartımiz var. Bilgin olsun canımEvett sabah kalktığımda limonlu suyu iciyorumm direk başlıyorum kızımda zaten o ara oyununu oynuyo bitirmiş oluyorum en çok leslie yapıyorum gecen hafta sabah aksam yapardım gaza geldim aşırı derecede bide iyi geliyodu leslie 2gunde bir yapmak daha iyi sanırım dediğin gibi eşimde evde ses etmskte istemiyorum buhafta gececi olduğu için ara verdim ama formumu koruyorum şuan 76da duruldum bide herpazar gunu kendimi ödüllendirince daha rahat yapıyorum diyet sıkılmıyorumtabi ilkbaslarda yeni baslayınca öyle etmedim simdilerde başladım ödüllendirmeye
Kusura bakma uzun oldu
ANladımm dikket ediyoruz o haldePazartesi kontrol tartımiz var. Bilgin olsun canımBen de ödül günümü cuma günü yapıyorum. Cumartesi dengeleme şansım oluyor.
Tatlım bebişin var , gençlik var çok da korkma metabolizman daha hızlı. Daha güzel sonuçlari hızlı görmen için söyledim. Azmin iraden daim olsun.ANladımm dikket ediyoruz o halde
Yokyok ablammm ben yanlış anlamamm söyleemen iyi oldu bilmem gereken baska seyler varsa bilmek isterimmTatlım bebişin var , gençlik var çok da korkma metabolizman daha hızlı. Daha güzel sonuçlari hızlı görmen için söyledim. Azmin iraden daim olsun.
Pozitif insanlarla anlaşmak çok kolayYokyok ablammm ben yanlış anlamamm söyleemen iyi oldu bilmem gereken baska seyler varsa bilmek isterimmo güzel yüreğinle cokcok öpüyorum sıkıca sarilıyorum sana
Bebiste emziriyorum ondanda hızlıverdiğimi düşünüyorum hayata pozitif olumlu bakıyoruz yoksa stresten veremeyiz enerjimizi herzaman depoluyoruz
Merhaba bitanemOo basliyor muyuz yarın
Bende senin gibi güzel gidiyorsun bitanemmPozitif insanlarla anlaşmak çok kolayBen de senin gibi olmaya özen göstermek istiyorum.
Hosgeldin aramiza
Teşekkür ederim canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın canlarım❤
Günaydın canim ❤Günaydınnn.. Ben de 65.2 ile masterfite giriş yapıyoruuum
Günaydın canim ❤Günaydııınben dün başladım ama haksızlık olmasın gene tartıldım 1 kilo ödem gitmiş
Günaydın kaptanim ❤Günaydınlar çıtır bebekler
Günaydın ablacim ❤Cümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın canim ❤Günaydın canoşkolar
Yazmaya çok fırsat bulamıyordum ama okudum çoğunlukla ablacımMerhaba bitanemBurada oluşuna çok sevindim
Gecmis olsun canimBen yarın sabah bildirim yapabilicem bu sabah vertigoyla uyandım tartılamadım neyseki kaza geçirmeden bi arabanın altında kalmadan servise grlebildim
Tek bir yerde olmak zorunda degilsin istedigin zaman burda ya d diger takimda yazabilirsinŞimdi nekadar onaylanır bilmiyorum ama benim şuan 2 takımım varZipzip- birinizi seçmek zorunda bırakmayın beni
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤Gunaydin kızlar 76.60 1 qydir aynı kilodayim sizlerle artik 70 e inmek istiyorum hedefim 65 ama zort70 yeterli ne kadar surede veririm sizce
Teşekkür ederim canimYazmaya çok fırsat bulamıyordum ama okudum çoğunlukla ablacımburalardayım okulda binamızın biri deprem için güçlendirmeye girecek.İkili öğretime geçiyoruz haftaya.Oglenci olacağım için daha rahat olurum diye ümit ediyorum.Sabahlari eşimin saatiyle çok uymuyor diye çocukları ben getirip görüyordum hele bu hafta pestilim çıktı resmen ama yıkılmadım italik duruyorum
Sen nasılsın?Bir dokunul bin ah işittin
Zipzip- immmmmm dönmeme çok sevindim iyi ki geldin
MasterFit Yarışması 69. Hafta Katılım Listesi | 12.05.2023 Cuma Kg. | ||
| Ceo Kaptan | ||
| Ceo Kaptan Yardımcısı | bildireceğim birazdan | |
| Kırmızı Kaptan | 73,1 | |
M Make up _ | c.tesi bildirecek | ||
| 88,4 | ||
| 76,6 | ||
| 71,7 | ||
| 63,05 | ||
| 65,20 | ||
| 76,80 | ||
S Suskunkardelen | 63,6 | 62,45 imiş son olarak | |
| 77,6 | ||
| 78,8 | ||
| 70,3 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?