- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
Aa tamam öyleyse takipte kalayomTatlım kaptanlar seçim yapacak. Takımlar belli olunca kaptanlarımızı etiketleyerek menü ve adımları bildireceğiz. P.tesi kontrol tartısı var. İlk sayfada ayrıntılar yazıyor canım.Zipzip- kaptanım yazıyor di mi
İlk sayfayı düzenlemek için yaşıyorum zaten. Sayfayı üzerime almazsam çeker giderim.En son yazıyordu
Bu aradA ilk sayfayi düzenlemek istersen sayfayı üzerine alabilirsin kaptanim
İlk sayfayı düzenlemek için yaşıyorum zaten. Sayfayı üzerime almazsam çeker giderim.
Bende iyiyim kuzum sağol fırsat buldukça gel mutlakaHosbuldum ablacim iyiyim sen nasilsin bende özledim sizleri
Gelmeye çalışacağımBende iyiyim kuzum sağol fırsat buldukça gel mutlaka
Yaşasın eski düzenimize tekrar başladık. Hepimize hayırlı olsun. İnşallah cayır cayır yağlarimizi yakacağız.Selammmm
Elhan kaptanım ve Mavikus_ kaptanım seçimleri listeden yapabilirsiniz. Seçime kim başlayacak siz karar verin lütfen.
Spor bildirimlerinde sadece resim atmayalım. tarih ve adım sayısını mutlaka belirtelim.
12 Mayıs
7.000 adım
Ek. Adım resmi
Adım yarın itibari ile başlayacaktır.
MasterFit Yarışması 69. Hafta Katılım Listesi 12.05.2023 Cuma Kg. Zipzip- Ceo Kaptan Cordelia Ceo Kaptan Yardımcısı 82,4Elhan Kırmızı Kaptan 73,1Mavikus_ Mavi Kaptan 70,3@Make up _ c.tesi bildirecek @60kiloyum 88,4@kayipdunya 76,6@menekse_kokusu 71,7@Jasminium84 63,05@Limoni026 65,20@ELCOOO 76,80S Suskunkardelen 63,662,45 imiş son olarak @ozlemon 77,6Childdevelopment 78,8@Tesnim1903 76,7
Tatlım sık sık gel tamam mı
Canım kaptanım
İtalik duruyorsun haYazmaya çok fırsat bulamıyordum ama okudum çoğunlukla ablacımburalardayım okulda binamızın biri deprem için güçlendirmeye girecek.İkili öğretime geçiyoruz haftaya.Oglenci olacağım için daha rahat olurum diye ümit ediyorum.Sabahlari eşimin saatiyle çok uymuyor diye çocukları ben getirip görüyordum hele bu hafta pestilim çıktı resmen ama yıkılmadım italik duruyorum
Sen nasılsın?Bir dokunul bin ah işittin
Zipzip- immmmmm dönmeme çok sevindim iyi ki geldin
Vuhuuuu insanın kaptan olup seni takıma alası geliyor
7000 mi oldu adım sartimizSelammmm
Elhan kaptanım ve Mavikus_ kaptanım seçimleri listeden yapabilirsiniz. Seçime kim başlayacak siz karar verin lütfen.
Spor bildirimlerinde sadece resim atmayalım. tarih ve adım sayısını mutlaka belirtelim.
12 Mayıs
7.000 adım
Ek. Adım resmi
Adım yarın itibari ile başlayacaktır.
MasterFit Yarışması 69. Hafta Katılım Listesi 12.05.2023 Cuma Kg. Zipzip- Ceo Kaptan Cordelia Ceo Kaptan Yardımcısı 82,4Elhan Kırmızı Kaptan 73,1Mavikus_ Mavi Kaptan 70,3@Make up _ c.tesi bildirecek @60kiloyum 88,4@kayipdunya 76,6@menekse_kokusu 71,7@Jasminium84 63,05@Limoni026 65,20@ELCOOO 76,80S Suskunkardelen 63,662,45 imiş son olarak @ozlemon 77,6Childdevelopment 78,8@Tesnim1903 76,7
Oy maşallahHayırlı Cumalar Hayırlı Başlangıçlar dilerim.
Bugün MasterFit yarışmamıza başlıyoruz.Elhan Kırmızı kaptan olmaya gönüllü olmuştur. Mavi Kaptanlık için de gönüllü bekliyoruz.
Listeler Güncellenecektir. MasterFite katılmak istemeyen varsa bildirsin lütfen.
İki kuralımız var. Her gün 6000 adım atmak ve düzenli menü bildirmek takımınızın kazanması için çok önemli.
Zayıflamak saglıklı ve Fit olmak için biraradayız. Umarım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
MasterFit Yarışması 69. Hafta Katılım Listesi 12.05.2023 Cuma Kg. Zipzip- Ceo Kaptan Cordelia Ceo Kaptan Yardımcısı bildireceğim birazdan Elhan Kırmızı Kaptan 73,1@Make up _ c.tesi bildirecek @60kiloyum 88,4@kayipdunya 76,6@menekse_kokusu 71,7@Jasminium84 63,05@Limoni026 65,20@ELCOOO 76,80S Suskunkardelen 63,662,45 imiş son olarak @ozlemon 77,6Childdevelopment 78,8Mavikus_ 70,3
Ayy bi heyecanlandımHayırlı Cumalar Hayırlı Başlangıçlar dilerim.
Bugün MasterFit yarışmamıza başlıyoruz.Elhan Kırmızı kaptan olmaya gönüllü olmuştur. Mavi Kaptanlık için de gönüllü bekliyoruz.
Listeler Güncellenecektir. MasterFite katılmak istemeyen varsa bildirsin lütfen.
İki kuralımız var. Her gün 6000 adım atmak ve düzenli menü bildirmek takımınızın kazanması için çok önemli.
Zayıflamak saglıklı ve Fit olmak için biraradayız. Umarım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
MasterFit Yarışması 69. Hafta Katılım Listesi 12.05.2023 Cuma Kg. Zipzip- Ceo Kaptan Cordelia Ceo Kaptan Yardımcısı bildireceğim birazdan Elhan Kırmızı Kaptan 73,1@Make up _ c.tesi bildirecek @60kiloyum 88,4@kayipdunya 76,6@menekse_kokusu 71,7@Jasminium84 63,05@Limoni026 65,20@ELCOOO 76,80S Suskunkardelen 63,662,45 imiş son olarak @ozlemon 77,6Childdevelopment 78,8Mavikus_ 70,3
Ben hazirim kaptanim baslayabiliriz .Yaşasın eski düzenimize tekrar başladık. Hepimize hayırlı olsun. İnşallah cayır cayır yağlarimizi yakacağız.@Mavikus_kaptanim hazır olunca haber et. Secmelerimizi yapalım.
Tesekkur ederim kaptanim biraz acemiyim yardimlarinizi bekliyorumSenden daha çok yakışacak biri yok. Tamamdır Maviş kuşum
Masterfite katilmak istiyorum fakat yürüyüş yapamıyorum hergun Leslie yapiyorum o da sayılıyor değil miİstediğin zaman başka canım. MasterFit e katılmak istiyorsan en gec yarın bildirim yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?