Heee guuzz bildiğin toz karbonat bende biyerde gördüm şaşırmıştım olmasada olur ama koysanda oluyormuş çünkü genelde karbonatlı su içmek bile zayıflatıyomuş açkarna içinceKarbonat mi ilk defa duyuyorum normal bildiğimiz karbonat mi
İşteyim yapamıyorum ki böyle şeylerCanım çiğkofte veya başka bir şey ödem yapmış olabilir. Gün içinde salatalık, limon, maydanoz, tarçın , yeşil elma , tane karabiberden oluşan detoks suyu iç oluşan tüm odemler gider. Ben içine demleyip ilittigim yeşil çay da ekliyorum. Harika oluyor. Hemen yapmaya gidiyorum. Canını sıkma gerçekse veya değilse o tartı değişir bir şekilde. Ben de senin gibi her gün tartilanlardanim. Nasıl iyi hissediyorsan öyle davran. Günlük tartilmak kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.
Evden hazırlayıp pesine getirebilirsin kuzu içme surahin varsaİşteyim yapamıyorum ki böyle şeyler
O zaman bir dahakine zaman buldugunda geceden hazırlayıp sabah süzüp su kabına koyup yanında götürebilirsin.İşteyim yapamıyorum ki böyle şeyler
Sen gelince de şenlenecek inşallahKaptanım hoşgeldin sen gelince buralar şenlenmeye başlamış pazartesi bende başlıyorum
Teşekkür ederim Saracim.Yeni takımlar hayırlı olsun kaptanım
Yaaaa sen mavişmişsin kizlarimi kariştirdim ama olsunduDeneyeceğim
EvrtO zaman bir dahakine zaman buldugunda geceden hazırlayıp sabah süzüp su kabına koyup yanında götürebilirsin.
Öyle yapıcam artıkEvden hazırlayıp pesine getirebilirsin kuzu içme surahin varsa
Muhteşemsin bebeğimmÖyle yapıcam artık
CanımsınSen gelince de şenlenecek inşallah
Teşekkür ederim Saracim.
Hayırlı olsun canımCanımsınpazartesi start veriyorum yine yeni yeniden ana bu sefer bu kilo verme işini kökten çözüyorum eliptik bisiklette aldım şu spor sağlıklı beslenme hepsi birarada olacak
Çok sevindim hayırlısıyla bitsin bütün şişkinlikler gider. Tatlı krizlerine bu dönemde dikkat et. Tarçinli meyve, bitter, hurma, kuru üzüm ile çozebilirsin. Yeter miktarda ye abartma aman diyim .
Tamamdır kaptanımÇok sevindim hayırlısıyla bitsin bütün şişkinlikler gider. Tatlı krizlerine bu dönemde dikkat et. Tarçinli meyve, bitter, hurma, kuru üzüm ile çozebilirsin. Yeter miktarda ye abartma aman diyim .
Bugünkü kahvaltı kaçamağımın üstüne 1 lt su içeyim
Limonicim akşamı çorba veya salatayla gecirirsen kahvaltıyı telafi edersin. Su yeterli olmaz tatlım.Bugünkü kahvaltı kaçamağımın üstüne 1 lt su içeyimHaftasonu olsun istemiyorum kahvaltılar hep artı olarak geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?