- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Muhteşem gitmişsin ama akşama biraz12 Mayıs 2023
sabah 09.30
1 simit
1 yk çok yumuşak beyaz peynir
öğlen 13.30
balıklı salata
1 çekirdekli galeta
ara 2 yk ev yoğurdu
akşam 18.40
1 parça tavuk
1 servis kaşığı pilav
yoğurtlu semizotu salatası
ara cips ve madensuyu
gün içinde 20 adet falan çikolata kaplı fındık
1,5 lt suCordelia Mavikus_ Zipzip-
Hadi kızlar öncelik 70 li rakamları görelim hep destek tam destekkevso var tesnim var kayıp dünya var beşimizin kiloları birbirine çok yakınhadi bakalım inşallah
AAaaaaaa bak simdii o nasıl gaza getirmekkkChilddevelopment
ozlemon
Jou
Kilolarınızdan yakın ama artık rakibin haftaya cuma görüşürüz.
Bol bol yağlı abur cubur yiyin rahat olun
Odemdir büyük birihtimalle tuzlu falan yediysen yada az su içmek az hareket ödem yapiyor bendeEki Görüntüle 3246934
4 kere çıktım tartıya bunun doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 gün önce 64.300 dü yarın sabah tekrar tartılıcamZipzip- Elhan Cordelia
En büyük hatam sürekli tartilmakEki Görüntüle 3246934
4 kere çıktım tartıya bunun doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 gün önce 64.300 dü yarın sabah tekrar tartılıcamZipzip- Elhan Cordelia
Hadi bakalım menuleri yazarken görelim:)AAaaaaaa bak simdii o nasıl gaza getirmekkkyemiyorum varmuuuu
Süper menü
Evet asitli iceceklere yaklaşmak istemiyordum ama oldu Bi kereAfiyet olsun canımEvet imocinden anlaşıldığı üzere kola ciss olmuş. Ayran tercih et kuzum. Diğerleri güzel.
Patates ve kola dışında mükemmel olmuş
Beni dürekli tartılmak motive eder normalde çünkü gr gr eksildiğimi görüyorum ozaman şimdi bi terslik var anlamadımEn büyük hatam sürekli tartilmak
Evet bende cok bakarım ona göre hareket etmek daha iyi oluyo benim için ama busefer cumaya kadar hic bakmayacam bakalım neler olcakBeni dürekli tartılmak motive eder normalde çünkü gr gr eksildiğimi görüyorum ozaman şimdi bi terslik var anlamadım
+1En büyük hatam sürekli tartilmak
Fırında olmadı fazla acıkmıstım fırında pişmesini bekleyemezdimmAfiyet olsun canımKabak kizartmasini fırında yapmışsındir inşallah. Karbonhidratli gıdaları elinden geldiği kadar akşam yemegine almamaya çalış.
Tamam canım dediklerini dikkate alacagım bugün daha güzel geçer inşallahSüper menüama dolmalar tehlikeli pirinci hayatımızdan çıkarmalıyız ara öğünlere ceviz badem fındık ve bitki çayları eklemeliyiz bide yoğurt kefir ayran yağ yakımında çok faydalı ve tabiki tok tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?