Şu ütüyü icat eden de ne bileyimHoşbuldum
Biraz yoğunum bikaç gün, kaplumbağa hızında ama baya bişeyler yaptım
Çamaşır ve ütü bitti
Çok mutluyum
Valla sepetten çoğunu çıkardım, nevresimlerin bazılarını ütülemiyorum artık kumaşına göre karar veriyorum, havlular çok kırışık değilse ütülemiyorum, yatarken giyilen tişörtleri ( pijama sevmiyorum, tişört ve eşofman altı giyerim, eşimi de alıştırdım)ütülemiyorum, içime sinmiyor ama biraz böyle.Şu ütüyü icat eden de ne bileyimkırışık giyerdik nolcek
Allah mutluluğunu daim etsin dinlenirken gel de bize de bulaşsin
Valla sepetten çoğunu çıkardım, nevresimlerin bazılarını ütülemiyorum artık kumaşına göre karar veriyorum, havlular çok kırışık değilse ütülemiyorum, yatarken giyilen tişörtleri ( pijama sevmiyorum, tişört ve eşofman altı giyerim, eşimi de alıştırdım)ütülemiyorum, içime sinmiyor ama biraz böyle.
Sanırım kedilerin 4 tanesini sahiplendireceğiz, bize 1 tane kalacak
İşim biraz azalacak
Bende seni cok ozledimm yaaaaa oyy napem kosusturmaktan kızçe durmuyo ayaklandı iyice hersey ağzuna atıyo en zor zamanlarındayım vallahii totom yer gormuyo pilim biteyyyYa sen nerelerdesin çok özledim seni bebiş nasıl peki inşanlah başlarım yarın hayırlısyla
Ben kocamın gömlek dışında hiçbirşey ütülediğimi bilmemSette çalışmaya başladığından beri ben bıraktım o işkeri kime ne lazım ütülesin giysin boş verrr
Bende nerdeyse öyle işte aaa evin kölesiyim anasını satıyım bu nedir havlu ütüle çarşaf ütüle yok aklet don ütüle acaba kim vana ne yapıyoda bukadar özveride bulunuyodum yapmıyorumBen kocamın gömlek dışında hiçbirşey ütülediğimi bilmem
Ben yapmıyorum işte sadece giyicemiz haydeeeVer, ver hadi ver
Amaaannn gereksiz buluyorum bende yaaa kim ne görüyo sanki nevresim kırışığı kocakoca nevresimleri ütüleyemem yane hele hele atlet gerek yok zaten ütülüçıkıyo makinemdenBende nerdeyse öyle işte aaa evin kölesiyim anasını satıyım bu nedir havlu ütüle çarşaf ütüle yok aklet don ütüle acaba kim vana ne yapıyoda bukadar özveride bulunuyodum yapmıyorum
Kıyamıyorum aslındaSette çalışmaya başladığından beri ben bıraktım o işkeri kime ne lazım ütülesin giysin boş verrr
Aay yok kıyıyorum vallahKıyamıyorum aslında
Onlar da yardımcı çağır onlar yapsın dediler, ben hareketsiz kalmak istemediğim için kendim yapmaya çabalıyorum.
Sandalyeye çıkamıyorum, camları dilemiyorum, onlar için birini çağıracak, yağmur bittiği zaman
Ben bi ara sadece çorap, don, tozbezi ve lif hariç herşeyi ütülüyordumAmaaannn gereksiz buluyorum bende yaaa kim ne görüyo sanki nevresim kırışığı kocakoca nevresimleri ütüleyemem yane hele hele atlet gerek yok zaten ütülüçıkıyo makinemden
Ben 48Ya nerdeyse hepinizin bebişleri var yaşlar kaç sizin merak ettim
Aboovvv kız bırak kendine eziyet sal gitsinBen bi ara sadece çorap, don, tozbezi ve lif hariç herşeyi ütülüyordum
Yaaa çok genç yastamı evlendiniz acabaBen 48
1 evli kızım
2 yetişkin bekar oğlum
4 torunum
5 kedim var
Ay allah bağışlasın maşallahBen 48
1 evli kızım
2 yetişkin bekar oğlum
4 torunum
5 kedim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?