Ben bir yasindalarken basladim oncesinde her pazertesi baslayip aksama birakiyordum. Bizimkiler buyudu biraz artik.ek gida da var mama da iciyorlar da ben sıkı bor diyet yapamiyorum yemeyi seviyorum illa kacamagim oluyor buna sukurBen de 4 ayda 7 kg verdim.. Bebeğim 2 aylık olduktan sonra dikkat etme sürecim başladı. Emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamam zaten
Zamanla, yavaş ve sindirerek olması daha güzel.. Sonunda hedeflere ulaşılacak inşallahBide bende insülin direnci var onunla baş etmek zor o çok zorluyo beni birden yeme isteği oluyo
Bence yaparsin canim verirsin menulerin guzeldi sankiHmm 1000-1200 gr
Evet ama benim biraz sorunlarım var çok afedersin ben wc ye çıkamıyorumBence yaparsin canim verirsin menulerin guzeldi sanki
Evet inanıyorum yine M beden giyebilicemZamanla, yavaş ve sindirerek olması daha güzel.. Sonunda hedeflere ulaşılacak inşallah
İstikrarlı olmak güzeldir. Diyet yapmak kolay değil illaki kaçamaklar oluyor. Umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırızBen bir yasindalarken basladim oncesinde her pazertesi baslayip aksama birakiyordum. Bizimkiler buyudu biraz artik.ek gida da var mama da iciyorlar da ben sıkı bor diyet yapamiyorum yemeyi seviyorum illa kacamagim oluyor buna sukur
Anladim canim kilo vermede onemli bir sorunmus . gecen gun okumustum savah ac karnima bir avuc cig kabak cekirdegi iyi geliyoemus belki denemek istersin .Evet ama benim biraz sorunlarım var çok afedersin ben wc ye çıkamıyorum
Haklisin canim hayatimizin her alaninda istikrar onemli insallah hep birlikte ulasiriz.İstikrarlı olmak güzeldir. Diyet yapmak kolay değil illaki kaçamaklar oluyor. Umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız
Şöyle söyliyim sinameki çayı bile işe yaramıyoAnladim canim kilo vermede onemli bir sorunmus . gecen gun okumustum savah ac karnima bir avuc cig kabak cekirdegi iyi geliyoemus belki denemek istersin .
Süpersiiin canım işte buuuPaydos ettik bütün ekip şuan mantının dibine vuruyor ben serviste gelmelerini bekliyorum mantıya karşı açtığım savaşıda kazandığım için kendimi çok yebrik ediyorum
Canım afiyet olsun menü harika olmuş
Vallahi ayda bir kilo verebilseydim kıştan beri uğraşıyorum4 ayda 10 kilo verdim bende bir hafta verip bir hafta alip. benimki biraz gercekci degil gibi ama hayirlisi
Evet boy kilo çok yakın birbirine.. Ben daha 1 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum... maalesef zor bir hamilelik geçirdim. Sonrasında 5 ay boyunca saçma sapan beslendim.Canim seninle ozelliklerimiz benzermis bende emziriyorum o yuzden bir tik daha rahat kilo veriyorum. Benimde 163 boyum ben 78 ile basladim diyete 67 ye kadar dustum bayram.sonrasi 2 haftada fena yedim.70 ile basladim maalesef.insallah kolay veririz hemen ulasiriz hedefimize.
Ahh hedefimizde aynıymış.. bundan sonra daha sıkı takip edeceğim seni.. umarım hedefimize birlikte ulaşırız.. kurban bayramına 5 hafta kaldı benim 10 kilo vermem çok zor ama 65 e de razıyımInsallah canim kurban bayrami icin hedefim 60 kilo olmak insallah ulasabilirim
Afiyet olsun18 Mayıs perşembe menüm
10.30 3 hurma
12.00 10 fındık
13.30 2 yumurtalı mantarlı omlet 5 zeytin 1 dilim tbe 2 tatlı kaşığı kaymak yeşillik 1 kahve
15.30 1 sb sütlü kahve 5 fındık 10 iğde 3 erik
17.30 5 yk pilav 8 yk yeşil fasulye 1 kase cacık
19.30 1 kayısı 1 nektari 5 fındık
2.5 litre su
9074adim
Zipzip- Cordelia Elhan
Afiyet olsun canım18 MAYIS
SABAH
1 bardak limonlu su 07:00
KAHVALTI 08:30
Yarım domates,yarım salatalık
1 dilim beyaz peynir
Yarım krep
5 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta
ARA
12:00 türk kahvesi
2 ceviz 5 siyah kuru üzüm
ÖĞLEN 15:00
1 kadınbudu köfte, yarım dilim su böreği
3 kaşık barbunya plaki zeytinyağl
Salata ,ayran
ARA
6-7 yeşil erik
AKŞAM
mantı var
Ama ben ayran içicem
Gün boyu bitki çayı filtre kahve ve 2,5-3 lt su
Zipzip- Cordelia Elhan
Teşekkür ederim bugün 1 dilim ekmek yediğim için pilavı kismadim. Normalde günde 3 4 dilim ekmek yiyorumAf
Afiyet olsunpilav belki biraz fazla ama menü çok iyi
Oyle mi o zaman senin sorunun dokturluk galiba insallah en kisa surede cozum bukursunŞöyle söyliyim sinameki çayı bile işe yaramıyo
Canin sağ olsun elinden geleni yapiyorsun. Odemlerin yarın kaybolacagini ümit ediyorum.Insallah odemdir canim kaptanim evet cuma kilomu gosterdi dun maalesef birazi odem birazi da regle oncesi siskinlik sanirim
bana bu grubun cok etkisi oldu canim bence burayla sende verirsin insallahSüpersiiin canım işte buuu
Canım afiyet olsun menü harika olmuşhavuç kabak taratoru ben de listeme aldım
Vallahi ayda bir kilo verebilseydim kıştan beri uğraşıyorumüstelik daha da aldım
Afiyet olsun canım18 Mayıs
Bugün saf protein yaptııım ama zor tabi haftada iki gün demiştik ama 1 gün başımızdan aşarElhan fakat açlık hissediyor muyum aslaaa
Sabah saat 10.00 protein Shake içtim öğün yerine geçenlerden
Öğlen 12.30 okula bir şey götürmemiştim dışarıdan söyledim 7 tane ızgara köfte ve ayran
Eki Görüntüle 3249579
Akşam 16.00 4 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 3249583
Su 2 litre
Adım 9600
Eki Görüntüle 3249589
Elhan Zipzip- Cordelia
UmarımOyle mi o zaman senin sorunun dokturluk galiba insallah en kisa surede cozum bukursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?