Ben de cok kotu beslendim 1 yil ne bulduysam onj yedim cikolata da severim hergun bir iki onuda yedim oldum 78 iste. Ben haftada 1.5 kilo versem diye dusundum ama genelde 1 hafta verip bir hafta veremiyorum ama ne kadar yaklassak kar cunku ben diyeti daha zor yaparim haziran sonuna kadar zamanim var.Evet boy kilo çok yakın birbirine.. Ben daha 1 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum... maalesef zor bir hamilelik geçirdim. Sonrasında 5 ay boyunca saçma sapan beslendim.
Ahh hedefimizde aynıymış.. bundan sonra daha sıkı takip edeceğim seni.. umarım hedefimize birlikte ulaşırız.. kurban bayramına 5 hafta kaldı benim 10 kilo vermem çok zor ama 65 e de razıyım
Tesekkur ederim kaptanim insallah.Canin sağ olsun elinden geleni yapiyorsun. Odemlerin yarın kaybolacagini ümit ediyorum.
İnşallah canımbana bu grubun cok etkisi oldu canim bence burayla sende verirsin insallah
Afiyet olsun kaptanım. Yediklerin bebene süt olarak dönsün.17 mayis carsamba menu
Sabah
1 kabak ve havucdan yogurtlu kabak tarator
1 dilim beyaz peynir
Biraz kuruyemis
Oglen
Dondurma disari cikinca dayanamadim.
Aksam
1 tabak manti corbasi bizim burada manti corba seklinde de yapiliyor (ic anadolu)
2 tane lavas cig kofte burasi resmen psikolojik yemek.
2 litre su
8269 adim
Zipzip- @CordeLia Elhan
Bugün adım yok tatlim ama sağlıklı yürüyüşlerin olsun.Eve girmedende adımlarımı atarım
Afiyet olsun menekşem.18 Mayıs perşembe menüm
10.30 3 hurma
12.00 10 fındık
13.30 2 yumurtalı mantarlı omlet 5 zeytin 1 dilim tbe 2 tatlı kaşığı kaymak yeşillik 1 kahve
15.30 1 sb sütlü kahve 5 fındık 10 iğde 3 erik
17.30 5 yk pilav 8 yk yeşil fasulye 1 kase cacık
19.30 1 kayısı 1 nektari 5 fındık
2.5 litre su
9074adim
Zipzip- @CordeLia Elhan
Bir hafta verip bir hafta veremeyenlerdenim ben deBen de cok kotu beslendim 1 yil ne bulduysam onj yedim cikolata da severim hergun bir iki onuda yedim oldum 78 iste. Ben haftada 1.5 kilo versem diye dusundum ama genelde 1 hafta verip bir hafta veremiyorum ama ne kadar yaklassak kar cunku ben diyeti daha zor yaparim haziran sonuna kadar zamanim var.
OzamaannpekiiAfiyet olsun kaptanım. Yediklerin bebene süt olarak dönsün.
Bugün adım yok tatlim ama sağlıklı yürüyüşlerin olsun.
Bende oyleyim kaptanim maalesef birde zaten gitmiyor diye iyice bosveriyorum sanirim o yuzden ben arti cikiyorumBir hafta verip bir hafta veremeyenlerdenim ben deyuz iki yüz gram zorlarsam belki...
Evet cok cabuk gecti ben yeterince grubuma da sana da motivasyin saglayamadim kaptanim uzgunum. Aslinda ben normalde de gruba cok firsat bulamiyordum ama cogu kisi yeniydi dedim ben alayim gorevi ama yanlis bir karar olmus olabilir Ama seninle yarismak guzeldi kaptanimBir hafta ne çabuk geçti.
Zaten gitmiyor diye bir şey yok canım. Sadece sabırlı ve kararlı olalım. Mideye istediğini verdiğimiz sürece büyüyor doymuyor. Vücut bir düzene girdi bırakmayalım. Mesai yapar gibi buradan kopmayalim.Bende oyleyim kaptanim maalesef birde zaten gitmiyor diye iyice bosveriyorum sanirim o yuzden ben arti cikiyorum
Insallah kaptanimZaten gitmiyor diye bir şey yok canım. Sadece sabırlı ve kararlı olalım. Mideye istediğini verdiğimiz sürece büyüyor doymuyor. Vücut bir düzene girdi bırakmayalım. Mesai yapar gibi buradan kopmayalim.Bedava zayifliyoruz.
Seninle birlikte olmak benim için de güzeldi. Fedakarlığın için yürekten teşekkürler.Evet cok cabuk gecti ben yeterince grubuma da sana da motivasyin saglayamadim kaptanim uzgunum. Aslinda ben normalde de gruba cok firsat bulamiyordum ama cogu kisi yeniydi dedim ben alayim gorevi ama yanlis bir karar olmus olabilir Ama seninle yarismak guzeldi kaptanim
Hem de nasıl çabuk kaptanım inşallah bool bool eksi göreceğizBir hafta ne çabuk geçti.
Mavişlerle dostluk maçi yaptık gibi hissediyorum ozlemcim .Hem de nasıl çabuk kaptanım inşallah bool bool eksi göreceğiz
Allah rahatlık versin tatlım.İyi geceler ballı lokmalarben yorgun düştüm sabaha tartıda buluşalım
Masterfit Yarışması 69.Etap | 12.05 | 19.05 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 73.1 | |||
| 65.75 | |||
| 71.7 | |||
| 65.2 | |||
| 77.6 | |||
| 78.8 | |||
| 76.6 | |||
Mavi Takim | ||||
| 70.3 | |||
| 63.05 | |||
S Suskunkardelen | 63.6 | |||
| 88.4 | |||
M Meryem1306 | 85.9 | |||
| 76.7 | |||
| 76.6 | |||
| 76.8 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?