Herkes yine adımını atsin ama hesaplamak cok zor olacak yuzde hesabina adimlari dahil etmeyizYaaa gelişin çok mutlu etti
Lafı bile olmaz senin yerini tutamam ama yokluğunu da liste hususunda hissettirmemeye çalışırım.adimlar konusunda ne yapabiliriz önerin var mı canim
Izmirdemi oturuyorsunİmm şey öyle oldu
HoşbulduuumHosgeldin aramiza bu hafta dahil degilsin ama sende yaristaymis gibi devam et cuma günü yeni etapta dahil olursun❤
Sudansebep cumaya kadar menü paylaşıp beni etiketleyebilirsin. Seni hiç ortada bırakır mıyızama yine de vakit buldukça zıplamaya devam et.
Cuma günü tartı bildiriminle listeye dahil ederiz.
Teşekkür ederimHoşbulduuumişiniz hayırlı olsun
tamam zıplama işi bende
O halde tam benlikSebze aslında süt yapar bide bolca dereotu koyabilirsin
62.7 Gr Gr aynıyızCanımsınnnilaç gibi geldin çok teşekkür ederim, amiinnn canım ❤
Ben de seni güzel yüreğinden öpüyorum
Aaa öyle mi, sen kaç kilosun canım
Teşekkür ederim canimListeye not alırım tatlım. Sen işine odaklan. Bu süre zarfında sağlıklı beslen olur mu
İzinli demek ne demek tam olarak
Masterfit Yarışması 70.Etap 19.05 26.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Mavikus_ KAPTAN 68.2 ozlemon 75.6 @suspushanimcim 70.2 FirstLady_ 64.4 S Suskunkardelen 62.7 İzinli @Kevssooo 79.5 @Tesnim1903 75.6 Mavi Takim Jou KAPTAN 75.1 @Jasminium84 62.7 Elhan 71.8 @Mina45 92.1 @Meryem1306 85.90 @MAKE UP_ 63.85 menekse_kokusu 70.3
Yine harikasın21 Mayıs menüüüm
Sabah 11.00 yulaf süt yeşil elma 4 ceviz ve tarçın karışımı
Eki Görüntüle 3250619
2. Öğün 13.30
Bir lahmacun ve salata bugün hazırcıyım :))))
Eki Görüntüle 3250622
3. Öğün saat 17.00
1 bardak kefir 1 kayısı ve karpuz
Eki Görüntüle 3250624
Su 2 litre
Adım 9900
Eki Görüntüle 3250627
Mavikus_ Zipzip- Cordelia
Yok canimm.. kkaledeyim. Hafta sonu Kırşehir deydim orada yedim.. üni den kalma Bi alışkanlık diyelim.. öyle İzmir de ki gibi güzel bile değil ama yedim artıkIzmirdemi oturuyorsun
Canim istediğin zaman devam edebilirsin diye listeden silmek istemedim.62.7 Gr Gr aynıyız
Canım isinle ilgili mesajları da gördüm ama bı yazamadım.Cok üzüldüm, inşallah aradan birkaç yıl geçtikten sonra iyi ki olmamış yoksa şimdiki durumda olmazdım dediğin bir kapı açılır ve tüm çektiklerine değer inşallah
Böyle durumlarda hep Hz Musa'nın hizirla olan hikayesi geliyor aklıma Biz kendi gördüğümüzle yorumlayıp halden hale giriyoruz ama bütüne bakinca çok da kalıcı olmadığını sonradan anlıyoruz.İcindeyken çok zor.Rabbim bir an önce sıkıntılarını gidersin
Teşekkür ederim canim
İzinli demek ne demek tam olaraktakım dışı değil miyim
Ayy kumru cok guzel amaa yaaa çeşmede yedim ben aklıma getirdin nasılda canım çekti beYok canimm.. kkaledeyim. Hafta sonu Kırşehir deydim orada yedim.. üni den kalma Bi alışkanlık diyelim.. öyle İzmir de ki gibi güzel bile değil ama yedim artık
Vallaha acıktırıyorr üstüne acıkıp dayanamıyosan bi türk kahvesi iç canımO halde tam benlik
Yaaa nebiliyim vazgecicem gibi
Gunde 1 fincan iciyorum canim yalniz bu kdar etkiliyorsa tam olarak uymam mumkun degillVallaha acıktırıyorr üstüne acıkıp dayanamıyosan bi türk kahvesi iç canımtabi iciyosan emziriyosun ya ben pek icmiyodum 11 aylık olduda saldım herşeye
Ben yaparken ac yatardım doyurmuyor21 mayıs
Sabah;11.00
Limonlu su
1 dilim peynir
Haslanmış yumurta
Tereyağ
1 tam bugday ekmek
Ara öğün : 1 yarım muz
Filtre kahve
Dukan birası(maden suyu yesilcay limon)
Akşam yemeği için 18.00
Kabak detoxu
Ama acımdan başım döndü kessin diyede
Labneli buğday ekmek yedim (20.30)
1.5 litre su
Eki Görüntüle 3250699 Eki Görüntüle 3250700
Ay kızlar kabak detoxu çok zor birşeymiş resmen
hayırlı olsun elifcim çok sevindimUzun zamandir düşünüyordum ama sonunda işe girmeye karar verdim 6 gündür çalışıyorum çalışırken telefona bakamiyorum eve gelincede yorgunluktan zaman bulamiyorum
Elhan kaptanıma hersey icin teşekkür ederim yarışmayi devam ettirmis son sayfalarda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?