Teşekkür ederim artik kilo vereyim canima tak etti kistikca kistimAfiyet olsun kevsocum şifa olsun.
Bize eğlenceli, kendisiyle, etrafiyla barışık insanlar lazımanladiydim tatlım.
Ya işte bende pek taraftar değilim ama yemek aramız çok uzun her zaman istediğime ulaşamıyorum hep aynı şeylerde yenmiyo öyke bitki çayıyla gonk yedim napiyim ekmek tüketmediğim için öabuk acıkıyorumTokluk süresini birazcık uzatıyor ama paketli işlenmiş gıdalar yeme taraftarı değilim. Onun yerine yağsız patlamış mısır tercih edilebilir.
Ödemin bir çok sebebi var canım. Moral bozukluğu bile yapıyor. Bol sıvı , ödem attırıcı sıvılar , besinlerden yardım alınabilir. Maydanoz doğrudur
Onun videosunu atabilirmisin canımEbru Şallı in 12 dk da 15cm incelme videosu ama video 16 dk sürüyor
Heleki stresttt benim bi arkadaşım benden cok hareketlidir hic oturmazz ama strestli bi evliliği var asla kilo veremiyo aslaÖdemin bir çok sebebi var canım. Moral bozukluğu bile yapıyor. Bol sıvı , ödem attırıcı sıvılar , besinlerden yardım alınabilir. Maydanoz doğrudur
Arkasında kac kalori yazıyo baktın mıMısır patlağı var ya Eki Görüntüle 3251578
Pek sakin bi hafta geçirdiğim söylenemez evet benimde neyseki tatlıya bağladıkHeleki stresttt benim bi arkadaşım benden cok hareketlidir hic oturmazz ama strestli bi evliliği var asla kilo veremiyo asla
Baktım baktım bakmaz olaydımArkasında kac kalori yazıyo baktın mı
Yaniii evettt zor yaaa evlilik te bile etkiliyoPek sakin bi hafta geçirdiğim söylenemez evet benimde neyseki tatlıya bağladık
IŞteee kalori önemli o yazdiğı kaloride sebze yeseydin bolbol ozaman vermis olurdun iste çalışıyosun onda zor oluyoBaktım baktım bakmaz olaydımabowww yazıyo ammannn yazıyo
Hayır şişiyosun anladık bunu neden tartıya yansıtıyosun dimi amaYaniii evettt zor yaaa evlilik te bile etkiliyo
Kız allahın dağında bu saattt sebzeyi nerden bulayımmIŞteee kalori önemli o yazdiğı kaloride sebze yeseydin bolbol ozaman vermis olurdun iste çalışıyosun onda zor oluyo
Tabii istee vucuttt bizi sasırtmaya bayılıyoHayır şişiyosun anladık bunu neden tartıya yansıtıyosun dimi ama
SormaaTabii istee vucuttt bizi sasırtmaya bayılıyo
Bu durumda iyi yapmışsın canım. Dışarıda olduğumda çantamda bir şey yoksa kan şekerim düşmesin diye kefir veya ayran gong tercih edebiliyorum.Ya işte bende pek taraftar değilim ama yemek aramız çok uzun her zaman istediğime ulaşamıyorum hep aynı şeylerde yenmiyo öyke bitki çayıyla gonk yedim napiyim ekmek tüketmediğim için öabuk acıkıyorum
Hiç bilmiyorum canım.peki alkol de bu ödem yapan sebeplerin içindemi
Bende setten ayran stokluyorum bide çubuk kraker ceviz üzüm falan yiyorumBu durumda iyi yapmışsın canım. Dışarıda olduğumda çantamda bir şey yoksa kan şekerim düşmesin diye kefir veya ayran gong tercih edebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?