Iki dk kızımı parka indirdim
Evet keşke bende evde olup ayaklarımı uzatsam yada dur vaz geçtim çalışırken daha az yorulduğum geldi aklımIki dk kızımı parka indirdimev gibisi yok yavvv
Yaniii bencedee hhahahahEvet keşke bende evde olup ayaklarımı uzatsam yada dur vaz geçtim çalışırken daha az yorulduğum geldi aklım
Hani hani nerdesinYok kız toplandik kızlarla, irademi kontrol etmem lazım.
Slm ben sıkılıyorum senGüzeller merhaba nasılsınız
Ben okuldan geldim bebeğiiimm
Ben okuldan geldim bebeğiiimmdinleniyorum biraz son haftalar sınav haftası yorucu oluyor suyu bile içmeyi unutmuşum şimdi aklıma geldi yükleneyim biraz
Bencede iç ihmal etme benim su kolisi yanı da ger gözüme çarptığında 2-3 bardak içiyorumBen okuldan geldim bebeğiiimmdinleniyorum biraz son haftalar sınav haftası yorucu oluyor suyu bile içmeyi unutmuşum şimdi aklıma geldi yükleneyim biraz bakalım
Ooooyyyy ben bugün çok az içmişim en azından 1.5 litre yapmaya çalışayımBencede iç ihmal etme benim su kolisi yanı da ger gözüme çarptığında 2-3 bardak içiyorum
Ben 2 lt çoktan geçmişimdirOoooyyyy ben bugün çok az içmişim en azından 1.5 litre yapmaya çalışayım
Oooh afiyet olsun suya karışıp erisin yağlarBen 2 lt çoktan geçmişimdir
Ay erisin kız erisinnOooh afiyet olsun suya karışıp erisin yağlar
Selammm burdayım.. 2 cocukla evde yalnızım
Amannn boş verSelammm burdayım.. 2 cocukla evde yalnızımyapılacak bir çok iş var.. Hala yemekte yok oy oyyy
Kız atıyım sen görmin daaMenuleri atmadın aşkomm at da artık yavvv
Iş saatin kacta biteyySlm ben sıkılıyorum sen
9-10 u bulur bugün heerr gün değişiiiIş saatin kacta biteyy
Hangi biri bosvereyim kız..Amannn boş ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?