Kahvaltıyı bazen çalışma saatlerimden ötürü yapamıyorum bazen de kahvaltı yerine uyumayı tercih ettiğim için yapamıyorumAfiyet olsun Minacim. Kahvaltı etmeye fırsat olmamış gibiDigerleri güzel ama
Yok Kaptanım yemedim. Bu tek öğün beslenme şekli geceleri beni çok zorlasa da sabah tartıda gördüğüm sayılar beni acayip mutlu ediyor15 den sonra birsey yemedin o halde dimiöyleyse sahane menü
Süperrrr bomba gibi gelll
Iste bu yaaaa bende oyle yapcam bugünYok Kaptanım yemedim. Bu tek öğün beslenme şekli geceleri beni çok zorlasa da sabah tartıda gördüğüm sayılar beni acayip mutlu ediyor
Hahahaha internetten siparis etKız allahın dağında bu saattt sebzeyi nerden bulayımm
Hic uzulmee gündüz olduysa yürüyüşle kapatırsın o kaloriyiayy kızlar öğlen etli ekmek yaptırdık okulda çok önceden verilmiş bir sözdü mecbur katıldım ama üzülmeyim dimiiii iki parça yedim normal pide gibi değil ince iki uzun parça akşama sebzeyle telafi etmem gerek
Yok okadar zengin değilim aç kalırım kilo veririm daha süperHahahaha internetten siparis et
Hahah tamamYok okadar zengin değilim aç kalırım kilo veririm daha süper
Yok kız toplandik kızlarla, irademi kontrol etmem lazım.
Ben arada bildirim yapıyorum da isimleri unutuyorum etiketleyemiyorum
Bende geçmişe vakıp etiketliyorum hatırlamadıklarımıBen arada bildirim yapıyorum da isimleri unutuyorum etiketleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?