- 5 Haziran 2021
- 5.038
- 20.962
- 298
Ayo belli olmaz işte bu arada sen kac kilodasın tatlımcuma günü bomba gibi geliyorsun askom
Yani bayılana limon diyosunneyse rahatsız olduğum durumu anlamış olduğuna sevindim
Pazartesi 74.0dım kuzum ama şimdi durdu gibi veremiyorumAyo belli olmaz işte bu arada sen kac kilodasın tatlım
4 ayda meme reddi olunca hic kilo almadi.5 aylıkken başladım ek gıdaya. Ama zaten daha tadımlık yiyor. Kilo alacak kadar yemesine çok varYavas yavas canım baya erken başlamıssın o aylarda bi meme reddi gibi yaşanıyor bi programda hep diyo du
Tabii canımm tadımlık hem yorucu hem sıkıcı yanii 3gün yapıyosun bide4 ayda meme reddi olunca hic kilo almadi.5 aylıkken başladım ek gıdaya. Ama zaten daha tadımlık yiyor. Kilo alacak kadar yemesine çok var
Belki yağdan verip kastan alıyorsundur o yüzden incelme oluyordur ama tartıya yansımıyordurAslında kıyafetlerim genişlemeye başladı ama tartıda da görsem keşke
Yok ben 3 gün yapmıyorum her gün yeni bir şey tattiriyorum. Sevdiğim bi allerji doktorunun önerisi bu şekilde. Bana da mantıklı geldi. Zaten o besine alerjisi olsa 3 günü beklemez hemen tepki verir vücut diyor. Bildiğin yemek yapıyorum sadece tuz koymuyorum..Tabii canımm tadımlık hem yorucu hem sıkıcı yanii 3gün yapıyosun bide
Benim hem paketli gıda hem gece yemeği hem karbon hem tatlıGece yemeleri en tehlikeli olanıdır. Benım ise ne paketli gıda ne de gece yemeği alışkanlıgım var. Karbonhıdrat ve şekerli tatlıya çok düşkünüm. Yapınca fazlaca yiyorum. O sebeple nadiren pişer bizim evde bunlarBirde çok hareketli bir insan değilim. Yavaş yavaş hayat rutinime yürüyüş kattım(bu grup sayesinde )fazlaca faydasını görüyorum. Umarım eksileri de görebilirim yakın zamanda
Bence daha umutlusun bana göreee.. Bunları kessen benden çok daha hızlı kilo verirsin.. Ama ben karbonu kessem bişe veremiyorum. Çok yavaş gidiyorBenim hem paketli gıda hem gece yemeği hem karbon hem tatlı
umutsuz vaka gibi hissettim kendimi
Ahanda bu bennnBenim hem paketli gıda hem gece yemeği hem karbon hem tatlı
umutsuz vaka gibi hissettim kendimi
Anladım canım benim neolur neolmaz yapmıştım 6 cı ayda 1ayda etmistim sonra yavas yavas ayrı ettim hep mamalar ettim pureler falan simdi beraber yiyoruz haftaya cumartesi 1 yasına gircekYok ben 3 gün yapmıyorum her gün yeni bir şey tattiriyorum. Sevdiğim bi allerji doktorunun önerisi bu şekilde. Bana da mantıklı geldi. Zaten o besine alerjisi olsa 3 günü beklemez hemen tepki verir vücut diyor. Bildiğin yemek yapıyorum sadece tuz koymuyorum..
Teşekkürler ablacım, dün geceye göre birazcık daha iyi gibiÇok geçmiş olsun,şimdi nasıl iyimi.
Çok geçmiş olsun kuzucuklara
Çok çok geçmiş olsun canım
Düzenli yapınca evet
Geçmiş olsun.
Çok teşekkürler kızlar ❤Merhaba gün bol kalorili az sulu geçti
Neyse daha gün bitmedi akşam i güzel kapatırım inşallah
Ayy başka türlü düzen kuramayacak gibiyim
Maşallah bu ara irademi kaybettim
Maalesef su ile pek aram yok
Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım, size de geçmiş olsun neyi var çocukların, sık giremediğim için kaçırmışım sanırımGecmis olsun canim bizimkilerde. Kotu hala cabucak iyilessin cocuklar
İlk bebeğimde 17.ayına kadar ayrı pişirdim. Şu an kızım bir çok şeyi seçiyor. Bizim damak tadımızı öğrenemedi. Oğluma ise ne pişiriyorsam (baharatsız ve tuzsuz olmak kaydıyla ) ondan veriyorum.Anladım canım benim neolur neolmaz yapmıştım 6 cı ayda 1ayda etmistim sonra yavas yavas ayrı ettim hep mamalar ettim pureler falan simdi beraber yiyoruz haftaya cumartesi 1 yasına gircek
Yaaaaa ben 3 ay once basladim bizim yediklerimizi veriyorum hep tuzda atıyorum az bise tuzsuz birsey versem yemez mesela ne yesek oda ondan yemek istiyor hepİlk bebeğimde 17.ayına kadar ayrı pişirdim. Şu an kızım bir çok şeyi seçiyor. Bizim damak tadımızı öğrenemedi. Oğluma ise ne pişiriyorsam (baharatsız ve tuzsuz olmak kaydıyla ) ondan veriyorum.
Benim kızım 4 yasında ve hala tuzu sevmez.. Çünkü hep püre tatsız tuzsuz şeyler yedi ve sonrasında hep öyle istedii.. Çocuktan çocuğa değişiklik gösterebiliyor bu durum. Benim kızımda zaman içinde ne yazıkki bir değişim olmadı. Baharatları bile yeni yeni kabul ediyor.Yaaaaa ben 3 ay once basladim bizim yediklerimizi veriyorum hep tuzda atıyorum az bise tuzsuz birsey versem yemez mesela ne yesek oda ondan yemek istiyor hep
YAaaa istee diyolarya 6 aylıkken de olsa tadını alamazlar ya ben ona hic inanmıyorum elbetki tadını alıyolardır lezzetsizse yemezler ynai benimki zor verirdim ağzına anlardı tuzsuz diye baharatlı yapıyorum ben hep nane kekik kimyon karabiber sarimsak coguBenim kızım 4 yasında ve hala tuzu sevmez.. Çünkü hep püre tatsız tuzsuz şeyler yedi ve sonrasında hep öyle istedii.. Çocuktan çocuğa değişiklik gösterebiliyor bu durum. Benim kızımda zaman içinde ne yazıkki bir değişim olmadı. Baharatları bile yeni yeni kabul ediyor.
Temelden alıştırmak , damak tadı oluşturmak çok önemli imiş. 2 numaramı kurtarayım bariYAaaa istee diyolarya 6 aylıkken de olsa tadını alamazlar ya ben ona hic inanmıyorum elbetki tadını alıyolardır lezzetsizse yemezler ynai benimki zor verirdim ağzına anlardı tuzsuz diye baharatlı yapıyorum ben hep nane kekik kimyon karabiber sarimsak cogu
Aynen öyle ya canımm hep sağlıklı olsunlar daTemelden alıştırmak , damak tadı oluşturmak çok önemli imiş. 2 numaramı kurtarayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?