- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Aminnn inşallahhh canımmAynen öyle ya canımm hep sağlıklı olsunlar da
Afiyet olsun24 Mayıs menüm gelsin o zaman
Sabah sade Türk kahvesi
Kahvaltı saat 13.30
Eki Görüntüle 3252369
Akşam saat 18.00
Canım bir şey istemedi yoğurt zencefil zerdeçal
Eki Görüntüle 3252370
Spor 1 saat reformer pilates
Su 1,5 litre çok içemedim bugün
@Mavikus_Zipzip- Cordelia
Neden neden nedenkendime espri yapmayı yasakladim.
Hoş geldin canım.Selam kizlar nasilsiniz ? Kimler var kimler yok ? Sanki birCordelia Cordiş gördum Zipzip- Sen nasil oldun askrhpozitif ile wpden gorusurken kizlar ne yapiyor dedik aylardir siteye ugramayinca bi bakiyim dedim .
Yanlış anlaşılmalara neden oluyor.Neden neden neden
Ooo kimler gelmiş Hosgeldin canımSelam kizlar nasilsiniz ? Kimler var kimler yok ? Sanki birCordelia Cordiş gördum Zipzip- Sen nasil oldun askrhpozitif ile wpden gorusurken kizlar ne yapiyor dedik aylardir siteye ugramayinca bi bakiyim dedim .
Bende burdayım abla nasıl olsun çok çocuklu olmaya alışmaya çalışıyorumHoş geldin canım.
Çok merak ediyordum seni. Kilo almıştım sen yokken tekrar vermeye uğraşıyorum. Arayı bu kadar açmaAskpozitif nasıl iyi mi o da gelsin.
Nasilsiniz ne var ne yok kizlar az dedikodu yapalimOoo kimler gelmiş Hosgeldin canım
Canım tam Karadeniz gibi ruh halim var. Onun dışında her şey aynı. Sen nasılsın aşk nasıl?Nasilsiniz ne var ne yok kizlar az dedikodu yapalim
Sağol kuzum. İyiyim şimdi geçecek inşallahCordelia geçmiş olsun canım neyin var?
Kaçmadım, az yedim, + 900 çıktım, sonraki gün dikkat ettim, işlem tamamİyi bakalım kaçamaklardan kaçtın dimi
Aman AllahımBende burdayım abla nasıl olsun çok çocuklu olmaya alışmaya çalışıyorum
Günaydın canım.Günaydın masterfit
Aaaaaaaaaaaaa Hosgeldin canım ❤Tartı günü talebim var sadece
Kaçmadım, az yedim, + 900 çıktım, sonraki gün dikkat ettim, işlem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?