Haftasonu herkes evde çünkü yaondanBana haftasonu yaramıyor ya sporu asla yapamıyorum. Diyette yüzde 50 gidiyorNeyse yarın ne cıkacagım ben de merak ediyorum. Umarım artmamıştır
Ah kaptanım. Kabakcigiller yiyecek yarın bizi.Bugün oğlumun doğum günüydü. Ben de kaçamak yapmış olabilirim
Afiyet olsun kaptanım.
Süpersin kaptaniçem
Kapto benim umudum çok yokDImiiama leslie edemedim 3gündür regliyim hassaslasıyo vücudumuz oyuzden saldım ama gramına vermişmiyimdir bilmiyorum belki durmustur kucuk kaçamağımda hepte kahvaltıda oluyor hic aksama etmiyorum yani bide o var bakalımm hangimizz kazanacak ve birini sececezz
İyi akşamlarrİyi akşamlar arkadaşlar
Ahh kalbimmYok yok elhanım sabah baktım hatta almışımnasıl oldu anlamadım. Kabaklar bana yaramadı
Süpersin kaptaniçemafiyetler olsun
Menü harika yalnız pirinç yerine bulgur tercih etsen çok daha güzel olur sankimPazar menüm
Kahvaltı:12.00
1 yumurta
Kk süzme peynir
1tk bal
4 zeytin
Akşam:17.00
Haşlanmış tavuk
4 YK pirinç pilavı
Yoğurt
Su: 2 litre
Spor:6102 adımEki Görüntüle 3253932 @Zipzip-
Cordelia
FirstLady_
Elhan
birini kapacağummKapto benim umudum çok yokama maviş kızlarım arasında diyete ve spora çok sadık olanlar var.. Takımımdan çok mu çok umutluyum
Wuhhuuu hadi bakalımbirini kapacağumm
E kader kısmetAz kaldı sabaha
Evet yaa cuma gunınden kalma artılarım vardı onu vermeye çalısıyorım kaptanımAfiyet olsun canımÇok hafif harika bir menü. Darısı bugünün başına.
Dünki menüm Du aç yattım aşko yaaAyyy masaallahh yarın bomba haberler alıyoruzzzzbebeğimm acıkırsanda yogurt kürü ye ki iştahın kaçsın
Hee tarihiyide yaz askom karışmasınDünki menüm Du aç yattım aşko yaa
Bugun ki menüyede atim ben şimdi
Ben iki yıl önce o yogurt kürüyle 70 kilodan 58 e düşmüş tümHee tarihiyide yaz askom karışmasın
Cok aç bırakma diyorum ya aç karna birşey icip yağ yakarsan daha cabuk zayıflarsın bak ben acıktım yoğurt kürümü yedim simdi istahım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?