Kızz olurmu herseyden önce sağlık ve cocukların nezaman iyi hissedersen buyur gel
Tamam canım. Listede güncelleme yaparım. İşlerinin hallolmasini bir an önce kaldığın yerden yoluna gitmeni diliyorum. Cumadan pazartesiye 1.7 gr verme potansiyelini unutma tatlım...
SüpersinH......e miysin hatırladım seni
Eki Görüntüle 3253904
Aramızda şöyle bir yazışma kanıt olsun diye bırakıyorum.
Simaycim ben de seni merak ediyordum. İyiyim, iyi olmaya çalışıyorum. Sen ne durumdasın kuzum.ablam nasılsın
Menü harika,akşamı hafif bir salata ile kapatmanda yarınki tartı günümüz için idealSelamlar
Sabah 11.30
2.5 dilim tt ekmek
Mantar sote
Et sote
Peynir
Alabas ve turp
Ara
Çayla
Avuç içi kadar kabak çekirdeği
Yarım elma
Yarım muz
17.15 Aksam
Ton balikli salata
Spor ve suyu yatarken güncelleyecegim.
FirstLady_ Elhan kaptanlarim.
Afiyet olsun canım28 mayıs menüm
12.00 2 yumurta ile mantarlı omlet 1 dilim peynir 3 zeytin Yeşillik
14.00 1 kahve 1 nektari 4 çilek bir avuç kuruyemis
17.30 1 tabak tavuklu bulgur pilavı köz Salata yeşil salata yoğurtlu semizotu otu
2 litreye yakın su
9012 adım
Elhan FirstLady_
Pastalar, sarmalar, adanalarrrSabah
Türk kahvesi
Peynirli omlet çay peynir domates salatalık
Öğlen
4 tane küçük kuru pasta 4-5 tane yaprak sarma
Akşam
Yarım adana, 2 dilim karpuz 1 dilim peynir
1.5lt su yatana kadar 2 olur
Adım 6 bin olmadı henüz akşam kızım uyuyunca spor yapıcam o zaman atarım
FirstLady_ Elhan
Harikasın yineee afiyet olsunTatlışlarıııımdün akşamdan beri yoğundum biraz giremedim. Bu günde bahçeye gittim çalıştım ohhh bir güzel toprakla uğraşıp kötü enerji attım
Menümü yazayım hemeeen
Sabah 11.00 kahvaltı
Omlet, pişir küçük patates, 4 ceviz çilek harnup özü
Eki Görüntüle 3253895
2. Öğün saat 17.00
Fırında kabak 4 kaşık ev yoğurdu
Eki Görüntüle 3253896
Saat 20 de
Normalde böyle öğünüm yok ama bahçeden gelirken süt almıştık mayalamak için. Kaynatınca bir bardak içtim
Eki Görüntüle 3253897
Su 1.5 litre
Spor 1 saat çapa ve bahçeden ot temizleme
FirstLady_ Zipzip- Cordelia
Afiyet olsunSabah;11.00
4 catal patates kızartması
8 zeytin
Yarım simit
1 dilim peynir
Sekersiz çay
15.30;Dukan birası
16.00; filtre kahve
Akşam yemeği;17.30
Fırına tavuklu karışık sebze
Kefir
1.5itre su
Yogurt kürü yatmadan
Nezamandır simit simit yazıyosun senin yüzünden seçime giderken aklıma geldiElhan ama iyi gelmedi ben sok yanii bi tuhaf hissettim
Cordelia
FirstLady_
Ah kaptanım. Kabakcigiller yiyecek yarın bizi.Sabah;11.00
4 catal patates kızartması
8 zeytin
Yarım simit
1 dilim peynir
Sekersiz çay
15.30;Dukan birası
16.00; filtre kahve
Akşam yemeği;17.30
Fırına tavuklu karışık sebze
Kefir
1.5itre su
Yogurt kürü yatmadan
Nezamandır simit simit yazıyosun senin yüzünden seçime giderken aklıma geldiElhan ama iyi gelmedi ben sok yanii bi tuhaf hissettim
Cordelia
FirstLady_
Vallahaa kocam evde olunca böyle oluyoruz cano yaaa 1 haftadır dogru düzgün yiyemedim bugün sabah aç karna içemedim geç geldik eve kahvaltı hazırla derken basım dondü oturdum yedimAfiyet olsunAaa ilk defa diyete ters ürünler tüketilmiş, hem de pazar günü Dikkat et kaptanoşum yarın tartı günü
Ahh ablamm yaaaAh kaptanım. Kabakcigiller yiyecek yarın bizi.Bugün oğlumun doğum günüydü. Ben de kaçamak yapmış olabilirim
Afiyet olsun kaptanım.
Sporuna bayıldım canım.. aynı spordan ben de fazlasıyla yaptım bugünTatlışlarıııımdün akşamdan beri yoğundum biraz giremedim. Bu günde bahçeye gittim çalıştım ohhh bir güzel toprakla uğraşıp kötü enerji attım
Menümü yazayım hemeeen
Sabah 11.00 kahvaltı
Omlet, pişir küçük patates, 4 ceviz çilek harnup özü
Eki Görüntüle 3253895
2. Öğün saat 17.00
Fırında kabak 4 kaşık ev yoğurdu
Eki Görüntüle 3253896
Saat 20 de
Normalde böyle öğünüm yok ama bahçeden gelirken süt almıştık mayalamak için. Kaynatınca bir bardak içtim
Eki Görüntüle 3253897
Su 1.5 litre
Spor 1 saat çapa ve bahçeden ot temizleme
FirstLady_ Zipzip- Cordelia
şaka bir yana ben de aldıgını düşünmüyorum.. Bu yolda fazlasıyla emek harcıyorsunVallahaa kocam evde olunca böyle oluyoruz cano yaaa 1 haftadır dogru düzgün yiyemedim bugün sabah aç karna içemedim geç geldik eve kahvaltı hazırla derken basım dondü oturdum yedimsabah ac karna ictiklerim istahımı kesiyodu az yiyodum ondan ama sanmam aldığıma baya hareketliydim bugün hic oturmadım
Bana haftasonu yaramıyor ya sporu asla yapamıyorum. Diyette yüzde 50 gidiyorOoo kaptanlık sana yaradı bakıyorum
DImiişaka bir yana ben de aldıgını düşünmüyorum.. Bu yolda fazlasıyla emek harcıyorsunarada küçük kaçamaklar olabilir, afiyet olsun kapto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?