Meselaaa?? Ne hazırlayabilirim akşam için? Makarna olmayan ama tadı makarna gibi diyet ve sağlıklı ne yiyebilirimSilahlanman lazım. Düşman o saatte saldırı yapıyorsa karşı taarruza geçeceğiz.
Teşekkür ederim canım. Ben mercimek ekmeği yaptım ve internetten siyez unlu ekli mayalı falan aldım şimdilik ekmek sorununu çözdümNohut unundan ekmek deneyebilirsin un yok ve çorbaların yanına güzel oluyor bana arkadaşım yapıyordu tarif bakıp deniycem ben de uzun zaman oldu yapmayalı
Yağsız sadece yoğurtla haşlanmış yiyebilirsin makarnanın sorunu soslarındaMeselaaa?? Ne hazırlayabilirim akşam için? Makarna olmayan ama tadı makarna gibi diyet ve sağlıklı ne yiyebilirim
Makarnayı haşlarken yağ koymazsak yapışmaz mıYağsız sadece yoğurtla haşlanmış yiyebilirsin makarnanın sorunu soslarında
Yok yapışmıyo haşla süz direk yoğurtla karıştır yiceğin kadarınıMakarnayı haşlarken yağ koymazsak yapışmaz mı
Kepekli siyezli makarna bakayım benYok yapışmıyo haşla süz direk yoğurtla karıştır yiceğin kadarını
Valla benimde tek dayanamadığım salçalı spagetti evde kavga falaç çıkıyo kızım yapıncaKepekli siyezli makarna bakayım ben
Salçalı ben de bayılırımValla benimde tek dayanamadığım salçalı spagetti evde kavga falaç çıkıyo kızım yapınca
Tamam dur diyete geri dönüyoruz
Her zaman ne demek yaparız tabii. Hadı bugün benden
Karatay usulü beslenmede açlık hissedilmiyor menülere bir bakar mısın? Kahvaltı tabağını zor bitiriyorum mesela. Sonrasında dört beş saat açlık hissetmiyorsun. Ondan sonra sebze protein. Fenalasmak kan şekerinden kaynaklı. Öncesinde karbonhidrat varsa mutlaka sonuç bu şekilde oluyor fesangim.Duygulandırdın
Şöyle ki eskisi gibi tek öğün yapayım veya sıfır karbonhidrat menüsüyle 2 ayda 12 kilo vereyim dönemi bitti benim için. Belli bir saate kadar yemezsem, veya karnım tam doymadan yemekten kalkarsam fenalaşıyorum.
Çayım bitsin hemen alıyorum kahveniHer zaman ne demek yaparız tabii. Hadı bugün benden
Canım ben yaptım Karatay. Evet yapması kolay ve zevkli, kilo da verdiriyor ama ben öğünlerden sonra yine açlık çekiyordum. Yerken tıkanıyordum sonra yine hop acıkıyorumKaratay usulü beslenmede açlık hissedilmiyor menülere bir bakar mısın? Kahvaltı tabağını zor bitiriyorum mesela. Sonrasında dört beş saat açlık hissetmiyorsun. Ondan sonra sebze protein. Fenalasmak kan şekerinden kaynaklı. Öncesinde karbonhidrat varsa mutlaka sonuç bu şekilde oluyor fesangim.
Tamam hop aciktigin anlarda sana kilo aldırmayacak masum bir şeyler ye. Bol su iç canım. Miden dolu olsun hep.Canım ben yaptım Karatay. Evet yapması kolay ve zevkli, kilo da verdiriyor ama ben öğünlerden sonra yine açlık çekiyordum. Yerken tıkanıyordum sonra yine hop acıkıyorum
Bu sabah okulda güzel yedim. Şu an biraz açım ama bozmayacağım inşallahTamam hop aciktigin anlarda sana kilo aldırmayacak masum bir şeyler ye. Bol su iç canım. Miden dolu olsun hep.
Neler var içinde kaptoş bende robotla yapemm nedir yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?