Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canımm biz iyiyiz sadece gözlerimiz sizi arıyoorr kolay gelsinn perşembe bekliyoruz o halde

Zaten çok az bi kaloriliymis yaa hicbirşey olmazz sagol canım sen napıyorsun diyettemisin
Hiç sorma yaaa
Hergün sabah kalkıp bugün dikkat edeceğim dediğim günün akşamı deli gibi yiyorum aklım sürekli mutfakta

Deneyerek hangisini eahat içebiliyorsan öyle iç bence
Ben sadece et ve balık yanında severim
Ciğköfte yanina güzel olur heee onların yanında içiliyor normalde doğru

Hiç sorma yaaa
Hergün sabah kalkıp bugün dikkat edeceğim dediğim günün akşamı deli gibi yiyorum aklım sürekli mutfakta
Oluyo öylee yaaa insallah bigün gaza gelirsinde yaparsınn ben bide kuzenimin düğünü var ondan sebep böyle gaza geldim hicbirseyimde olmuyo hersey çok pahalı

Oluyo öylee yaaa insallah bigün gaza gelirsinde yaparsınn ben bide kuzenimin düğünü var ondan sebep böyle gaza geldim hicbirseyimde olmuyo hersey çok pahalı
Benim de abimin düğünü yakın 3 ay kadar kaldı o zaman a kadar incecik olmam gerek

Sbah salatalık labne çeri bir tb ekmek

4.5 ta dünden yemeğim vardı bir kepçe bulgur pilav bir kepçe türlü bir tabaktan fazla mevsim salatası bir tb ekmek

Ara bir yeşil çay bahçeden 3/4tane dut

Su 2 litre

Bir saat yürüyüş

Elhan
Jou

Çok güzel lavişim afiyet olsun.

Yürüyüşle kalorileri yaktın beybii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…