- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Teşekkür ederim canımm biz iyiyiz sadece gözlerimiz sizi arıyoorrNasilsnz yatılı misafirim var fazla giremiyorum perşembe gidicekler sonra daha musait olurum
Diyet listesi olarak sadece az yiyerek dikkat edebiliyroum kendime diyete uygun biseyler hazırlayacak vaktim de ortamda olmuyor ama diyete uygun miktarda yiyorum
Hiç sorma yaaaZaten çok az bi kaloriliymis yaa hicbirşey olmazzsagol canım sen napıyorsun diyettemisin
Deneyerek hangisini eahat içebiliyorsan öyle iç benceAç karna mı tokmu bilemedim
Ciğköfte yanina güzel olur heee onların yanında içiliyor normalde doğruDeneyerek hangisini eahat içebiliyorsan öyle iç bence
Ben sadece et ve balık yanında severim
Oluyo öylee yaaa insallah bigün gaza gelirsinde yaparsınn ben bide kuzenimin düğünü var ondan sebep böyle gaza geldim hicbirseyimde olmuyo hersey çok pahalıHiç sorma yaaa
Hergün sabah kalkıp bugün dikkat edeceğim dediğim günün akşamı deli gibi yiyorum aklım sürekli mutfakta
Gel başla sen çok güzel zayıflıyorsunHiç sorma yaaa
Hergün sabah kalkıp bugün dikkat edeceğim dediğim günün akşamı deli gibi yiyorum aklım sürekli mutfakta
Benim de abimin düğünü yakın 3 ay kadar kaldı o zaman a kadar incecik olmam gerekOluyo öylee yaaa insallah bigün gaza gelirsinde yaparsınn ben bide kuzenimin düğünü var ondan sebep böyle gaza geldim hicbirseyimde olmuyo hersey çok pahalı
Ohhhooo cok var dahaa 58 lere görürsün bileBenim de abimin düğünü yakın 3 ay kadar kaldı o zaman a kadar incecik olmam gerek
Ben 70 ten 58 i görmem iki yıl önce 6 ayımı aldı vallaOhhhooo cok var dahaa 58 lere görürsün bile
Sagol abla son iki gün daha da iyi gelecemÇok güzel lavişim afiyet olsun.
Derdi zayiflamak olan herkese nasip olsun tatlım. Cumaya kazanan güzel menüler olacak inşallah.Sagol abla son iki gün daha da iyi gelecem
Olsun gayet iyi yaniii leslie yaparsan daha çabuk verirsin aslındaBen 70 ten 58 i görmem iki yıl önce 6 ayımı aldı valla
Bayramdan sonra tatile gideceğiz aslında geçerli bir sebepOluyo öylee yaaa insallah bigün gaza gelirsinde yaparsınn ben bide kuzenimin düğünü var ondan sebep böyle gaza geldim hicbirseyimde olmuyo hersey çok pahalı
Aynen kuzum ya başlamam lazımGel başla sen çok güzel zayıflıyorsun
Bence gell başlaaaa elbetki yiycen yaniii kitle mutfağı girmeeBayramdan sonra tatile gideceğiz aslında geçerli bir sebep
Aynen kuzum ya başlamam lazım
Aiyy jou gelmişCiğköfte yanina güzel olur heee onların yanında içiliyor normalde doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?