Uyku zamanını çok uzatmazsan güzel bence. Çoğu ülke öğleden sonra siesta yapıyor. Bu müslümanların bir alışkanlığı.Canım güzel mi bilmiyorum ki sonra gece uyuyamıyorum sabah 7de zor uyanıyorum
Çok güzel. Bulguru üç kasiktan fazla yememeye bak. Ablani dinle yarına harika başla canım.Karnıyarık bulgur pilavı yaptım. Köfte iptal. Bide salata karpuz.
Atarım akşam menü.Çok güzel. Bulguru üç kasiktan fazla yememeye bak. Ablani dinle yarına harika başla canım.Salatayı abartabilirsin. Karpuz yarısı olsun.
Muhabbetin keyfini çıkar olsun canım. Sağlıklı olan bir şeyler bulursun inşallah. Cumaya az kaldı pastayı yersen kötü olur.Ah kaptanim inşallah.. bir takım doğum günü partisine gitme planlarımız var
Canının sıkıntısı organların yağ kaplamasından. Zihninin tuzağına düşme.Atarım akşam menü.
1 TK sürme çikolata yedim. 4 gibi.
Biraz canim sıkılıyor. Şöyle kaşık ve bir kavanoz tatlıya ihtiyacım var gibi
Burada yazmak iyi geliyor.
Yemediğim zaman ayıp olacağını düşünmüyorum.. bence anlayışlı olacaktır ev sahibiMuhabbetin keyfini çıkar olsun canım. Sağlıklı olan bir şeyler bulursun inşallah. Cumaya az kaldı pastayı yersen kötü olur.Midem rahatsız oluyor diyebilirsin. Yalan da olmaz şeker zehir çünkü
Ohh afiyet olsunKarnıyarık bulgur pilavı yaptım. Köfte iptal. Bide salata karpuz.
Evet abla ,Yunanistan Bulgaristanda da var. Ama iyi mi kötü mü bilemiyorum. Alisveris yapmaya yer bulunamiyor bazenUyku zamanını çok uzatmazsan güzel bence. Çoğu ülke öğleden sonra siesta yapıyor. Bu müslümanların bir alışkanlığı.
Ay ablam vallahi von tatlısin.Muhabbetin keyfini çıkar olsun canım. Sağlıklı olan bir şeyler bulursun inşallah. Cumaya az kaldı pastayı yersen kötü olur.Midem rahatsız oluyor diyebilirsin. Yalan da olmaz şeker zehir çünkü
Yine çok tatlisinCanının sıkıntısı organların yağ kaplamasından. Zihninin tuzağına düşme.çipcitir halini gözünün önünde canlandir
O senin tatlılığınEvet abla ,Yunanistan Bulgaristanda da var. Ama iyi mi kötü mü bilemiyorum. Alisveris yapmaya yer bulunamiyor bazen
Ay ablam vallahi von tatlısin.
Yine çok tatlisin
Afiyet olsun canımBen de gelmisken menümü yazayım.
Sabah 9.15 de
Kücük kase yulaf ezmesi
Bi dilim ekmek
Peynir
Yarım elma
13.00
Marul
Mantar sote
1 dilim ttekmek
15.00
4 5 çabuk kraker
17.15
2 servis kaşığı kuru fasulye susuz
2yk Kavurma
Şu 1.5 anca .
Adım 5.000 adım.
FirstLady_ Elhan
Bilmiyorum ki abla. Sanki tartıda fark olmayacakmış gibi. Yarın inş daha iyi olursam kabak yapacağım sadece.Afiyet olsun canımharika gidiyorsun. Yarım litre daha su
Cok güzel ablam cuma günü bomba gibi geliyorsun31 Mayıs
06.30 Kahve
12.00 Smoothie
13.00 Çeyrek köy ekmeği arasına köz biber, peynir dürümü, dört beş fındık
14.00 Kahve
17.30 Yoğurtlu kabak
18.50 Üç çilek
İki litre su
Adım
Eki Görüntüle 3255371
Jou
Öyle bişi digil. Ama öyle olduğunu varsayalımCanının sıkıntısı organların yağ kaplamasından. Zihninin tuzağına düşme.çipcitir halini gözünün önünde canlandir
Sağol canımOhh afiyet olsun
Ben ısrar ettikçe ibre de ısrar ediyor. Yarın biraz daha yuklenecegim canım.Cok güzel ablam cuma günü bomba gibi geliyorsun
Hayırlısıyla canım benimBen ısrar ettikçe ibre de ısrar ediyor. Yarın biraz daha yuklenecegim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?