Güle güle kullan fesangimTartı aldım çok şükür
Hayrını göreyim
Evet buna ek olarak saat 14.00En son dün sanurmmirsam 17.00 gibi yemiştim
Bugun 11 de meyveli yoğurt yedim yani 17 xaat sknra
Ve de 3 km yurumusum
Şimdi iki üç saat uyuyup 12 saat işe((
Tartı aldım çok şükür
Hayrını göreyim
Teşekkür ederiz canımmYaaaa musmutlu güzel senelere olsun insaallahh yaabizimki ilk 1yaşını alıyor
Ablaaa bana niye demedin bunuM makewayforthebadguyPeeves bdv de olduğumu unutmuşum. Cuma günü tartı günümüz acilen eksi gelmem lazım. Daha önce yaptığımız bir diyet bir günde fark görülüyor.
Toplamda bir gün boyunca beş yumurta
İki bardak süt
Bir muz tüketiyoruz. ( Muz büyükse sabah yarım , akşam yarım. Küçükse her öğünde bir muz)
Sabah: 3 haşlanmış yumurta, yarım muz, bir bardak süt
Akşam: 2 yumurta , yarım muz , bir bardak süt ( 200 ml)
Normalde bu diyet beş günlük ama biz sadece bir gün yapacağız. Diyetin ayrıntılı linkini de paylaşıyorum. Şunu söylemeliyim ki zor bir diyet. Bir gün deneyin hoşunuza giderse sağlık sıkıntısı yaşamazsaniz devam edersiniz.
Cordelia canım hatırlatma amaçlı seni de etiketliyorum.
Oyyy masaallahhhTeşekkür ederiz canımmBizimki 4 yaşına girdi ilk yaş partisine her zaman daha özenilir zaten Şimdiden mutlu seneler diliyorum miniğe ☺
Oralarda ne işun vardiiiiiSen git " Kocam her gün dışarı çıkmak istiyor" konulu bdv sayfasına cordeliayi etiketle gel Japon diyeti yapalım de....bunu kim başarabilir
Yaptım tatlım. Dört gün dayanabildim. Sanırım iki kiloya yakın gitti. İlk gün yedi yüz gram gitmişti. Benim kilo vermem yavaş olduğu için böyle oldu...Ablaaa bana niye demedin bunuacaba 5 günlük yaptınmı sen
Arada bir bakarım .Oralarda ne işun vardiiiii
İyiki doğmuş prensesler bahtları açık, musmutlu yılları olsun
Mutlu sağlıklı ömrü olsun inşallah canım benim
Canımlarrr her birinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çoook teşekkür ederimÇocukların doğum günü kutlu olsun. İkizler Burcu nasıl sizde. Benim oğlumda ikizler ve çok inat. Sizde öyle mi?
Bugün kızımın doğum günü sebebiyle ugrayamadım kızlar kusura bakmayın.. Hem okulda hem de evde bir etkinliğimiz vardı yoğun bir gün oldu..
Süt yerine kefir olmaz mı?M makewayforthebadguyPeeves bdv de olduğumu unutmuşum. Cuma günü tartı günümüz acilen eksi gelmem lazım. Daha önce yaptığımız bir diyet bir günde fark görülüyor.
Toplamda bir gün boyunca beş yumurta
İki bardak süt
Bir muz tüketiyoruz. ( Muz büyükse sabah yarım , akşam yarım. Küçükse her öğünde bir muz)
Sabah: 3 haşlanmış yumurta, yarım muz, bir bardak süt
Akşam: 2 yumurta , yarım muz , bir bardak süt ( 200 ml)
Normalde bu diyet beş günlük ama biz sadece bir gün yapacağız. Diyetin ayrıntılı linkini de paylaşıyorum. Şunu söylemeliyim ki zor bir diyet. Bir gün deneyin hoşunuza giderse sağlık sıkıntısı yaşamazsaniz devam edersiniz.
Cordelia canım hatırlatma amaçlı seni de etiketliyorum.
Denemedim. Aslında mantıklı süt icemeyen veya sevmeyen biri deneyebilir. Yorumları okuyayım buna benzer sorular olabilir.Süt yerine kefir olmaz mı?
Sakin oll yaramazlık yapmaaArada bir bakarım .
Gayet iyi gitmiş amaa ben 2 günde yaparım bakalım işe yarıyacakmı pazartesi başlarımYaptım tatlım. Dört gün dayanabildim. Sanırım iki kiloya yakın gitti. İlk gün yedi yüz gram gitmişti. Benim kilo vermem yavaş olduğu için böyle oldu...
Ben de gecen gün kocam çok çalışıyor başlığına girmişim, ben biri öylesine bu topikte derdini paylaştı sanarak okuyorum 2 sayfa okudum alla alla niye beslenmesiyke diyetiyle ilgili kimse bişi yazmıyor derken farkettim ki bdv deyimArada bir bakarım .
Süt beni cok şişiriyor kefir deneyince yazarım bakalm ama bi günden fazla yapamam sanırımDenemedim. Aslında mantıklı süt icemeyen veya sevmeyen biri deneyebilir. Yorumları okuyayım buna benzer sorular olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?