Evett canım hic pisman değilimmCumaya verirsin canım dün doğumgünü vardı olur öyle
İnşallah güzelimEvett canım hic pisman değilimmyarına kadar 400 gram veririm cumaya kadar bi 72 leri görürüm insaallahh
Az bile gelmiş veriirsin sen
Gitti bir kalıp yağ
Menekşe kokulum tebrikler.
Teşekkür ederim canlarrTebrik ederim menekşem
Günaydım kaptanım bende dün -850 görmüştüm bugün yine 750 neyse moraller bozulmasın akşam eşimin ağaçtan topladığı yeşil eriklerdendir
Günaydın bebekkkGünaydııın tatlışlaaaar
amiinnn canımm hayırlısıyla ve sağlıklaTez zamanda hayırlısıyla oradan kurtulur mutlu mesut gideceğin bı ise girersin inşallah canım benim
Teşekkür ederimyiyeceğim birçok şeyi yemedim bugün burdayım diye
Sıkma canını direnç kilondır birden gider sakın bırakma diyete devamMaalesef ben gene verememişim geçen haftadan beri aynı kilodayımneyse ki artıda değilim demiycem çünkü artı olacak bir şey yemiyorum. sabııırrr bakalımmm
kilom 74.7 fark yok
Kinoalihatun Elhan
Deneyeceğim tesekuurler1Günaydın girl. İnciri zeytinyağı ile tuketirsen daha iyi sonuç alırsın. Hatta iki gün kurusu( esmer kayısı) ile inciri sıcak suda bekletiyorsun. Geceden yapıp sabah kullanmani tavsiye ederim. Sonra içine bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip blendrda çekiyorsun aç karnına içiyorsun. Bağırsakları harekete geçirmede etklli.
canım gördüm çok güzel gitmişGünaydın bebekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?