Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bugün 4 km de kaldım çok çok çok yorgunum. Hatta sabaha doğru sandalyede uyuyakalmışım misafir sabah 5 gibi inmiş aşağıya tabi ayak sesine uyandım zaten göz dalması
Uyumak nerede sandalyenin kolu bile yok sadece yaşlanma yeri az kalsın dusuyodum da:))
Neyse misafir diyor ki çok güzel içiniz geçmiş uyandırmaya kıyamadım afshshsjzjj

deme deme gidicek ben direnç kilomu sıvı tüketerek kırıyordum hiç gün içinde katı gida almıyodum kefir ayran süt çorba bitki çayları smootie ler içiyodum gün boyu gün aşırı yapıp öyle atlatıyordum bi dene istersen artık yapamıyorum ozaman daha gençtim şimdi şekerim düşüyo

Az bile gelmiş veriirsin sen
Yaaa bence neden biliyomusun sabahları aç karna içtiklerimi içtim o kurtardı yoksa ac karna patates kızartmasıyla epey alırdım yanii bide kostum hic oturdugum yok kızdan sebep herkes yedi bitirdi sohbet muhabbet ben anca oturdum yedim saat oldu 4buçuk 2de baslamıştı doğum günü millet 3 te yedi benim bebe kalabalığı görmediği çığlık kıyamett
DUn arabaya bindik eve kadar şenlikti sabah sabah beri ağlayan huysuz olan bendim güya

geçmiş olsun canım ben de 3 tane yaptırdım bekleyen 3 implantım var

ben de yapayım öyle. hatta öğün yerine geçen shake ler almıştım onlarla yapabilirim dur bakem bi oyun çeviricem

geçmiş olsun canım ben de 3 tane yaptırdım bekleyen 3 implantım var

ben de yapayım öyle. hatta öğün yerine geçen shake ler almıştım onlarla yapabilirim dur bakem bi oyun çeviricem
Teşekkürler sağol,sakın ihmal etme onlarıda sonra yan dişlerede ilerleme yapıyor kemik yoğunluğu azsa.

yaa evet canım benim öyle oldu çok zorlandım buna da okul tatilini bekliyorum hayırlısı bakalım
İhmale gelmiyor zaten,benim 2 taneydi kemik yoğunluğu 0 olunca düştü,diğer dişlerede sıçramış üst dişler komple çıktı 6 tane implant var şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…