off çok kötü olmuş canım yaaa çok çok geçmiş olsun benim de lezyon oluşmuş sinüslere kadar çıkmıştı kemik falan kalmamış şimdi diğer tarafta da var ilerlemeden yaptıracağım bakalımİhmale gelmiyor zaten,benim 2 taneydi kemik yoğunluğu 0 olunca düştü,diğer dişlerede sıçramış üst dişler komple çıktı 6 tane implant var şimdi.
Yine eşitlenmişiz+300 gr kızlaro tostu yemiyecektim
Cuma: 62.9
Pztsi: 63.2
Halledersin ,bir andaMaalesef ben gene verememişim geçen haftadan beri aynı kilodayımneyse ki artıda değilim demiycem çünkü artı olacak bir şey yemiyorum. sabııırrr bakalımmm
kilom 74.7 fark yok
@KinoalihatunElhan
bu kez asla pes etmek istemiyorum canım bu yaz başka olmalı artık
Harikasın babybu kez asla pes etmek istemiyorum canım bu yaz başka olmalı artık
ahaaaaAy kızlarr yarın okul pikniğimiz varrr, veliler çeşit çeşit bişiler yapacaklar pastalar börekler sarmalar baklavalar ben ne yapacağımBu haftayı +500 le kapatacağım galibaa
Eskiden çekilen dişede kemik tozu ve doku konuldu sünizlere kadar gitmiş kapanmamış birde.off çok kötü olmuş canım yaaa çok çok geçmiş olsun benim de lezyon oluşmuş sinüslere kadar çıkmıştı kemik falan kalmamış şimdi diğer tarafta da var ilerlemeden yaptıracağım bakalım
Ay kızlarr yarın okul pikniğimiz varrr, veliler çeşit çeşit bişiler yapacaklar pastalar börekler sarmalar baklavalar ben ne yapacağımBu haftayı +500 le kapatacağım galibaa
Bizim de perşembe kermesimiz varAy kızlarr yarın okul pikniğimiz varrr, veliler çeşit çeşit bişiler yapacaklar pastalar börekler sarmalar baklavalar ben ne yapacağımBu haftayı +500 le kapatacağım galibaa
Geleyimmi bendeBizim de perşembe kermesimiz var
Gel abla gel suriyeli öğrencilerim yemek getirecekGeleyimmi bendebörekler çörekler şimdi
Benim de perşembe günü arkadaşlarla günümüz var.. onların Salata anlayışı bile makarna salatası patates salatası vsBizim de perşembe kermesimiz var
Suan ben öyleyim:)tabi canım en azından şiş hissetmiyorum o eski yiyip yiyip şişme halinden eser yok sabahları bile davul gibi uyanıyordum
Biraz öyle oldu, ama hafta içi telafi edeceğim KaptanımAfiyet olsun canım bir pazar kurbanı daha
Geçmiş olsun canımEskiden çekilen dişede kemik tozu ve doku konuldu sünizlere kadar gitmiş kapanmamış birde.
Hemen yaptırmak lazım yoksa epey ilerliyor bunlar,bendede kemik erimesi var iğne oluyordum,diş tedavisinde ciddi sıkıntı çıkartıyor bu iğnede.
Ben de ben deBiraz öyle oldu, ama hafta içi telafi edeceğim Kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?